32

Анонимен

преди 8 години

ГЛУУУУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!ТЕЗИ НЛО ПОСРЕЩАЧИ СА МИ НАЙ СМЕШНИТЕ ХОРА В СВЕТА!СЪЩО КАТО ВЯРВАЩИТЕ В РЕЛИГИИ..БОГОВЕ И ГАДАТЕЛИ!

31

НЛО

преди 8 години

До 41 -УМнико, транспортна и пътническа са две различни неща. Както е написано двата полета са чартъри а не редовни, направих си труда да попитам по-умни. Така, че гледай си твоите неща а не баща, брат ми ..... това го имахме като похват в детската градина!

30

Приземен

преди 8 години

Височина на полета на Ту154 - 11 100 - таван на полета (не става да летиш дълго) - 12 100. По инструкция, специално за 154 и 154М - превишаване на височината (не на тавана) се допуска само в извънредни ситуации - например избягване на фронт ..... В 1981 година кой пътуваще на Запад? и сред екипажа и пътници не имало хора на ДС? и руснаците са писали в интернет за сварения от полети екипаж един месец преди природно явление да накара нашенеца да вижда НЛО

29

Анонимен

преди 8 години

То и аз съм извънземен ама не ми вярват !Вярват само на Бойко защото е *** като тях .

28

Анонимен

преди 8 години

До НЛО КонсулИзключително тъпо парче. Човекът казва , че е извършвал полет София-Франкфурт-Варна. Кое е чудното?. Имаше авио компания "Балкан", имаше самолети и се извършваха различни курсове..

27

Анонимен

преди 8 години

да-а, скучничко е тези дни, не се вестяват ни Путин, ни Ердоган, никой. Трябва да се оживи народа, с НЛО, разбира се! Художниците имат развинтено въображение.

26

ODESSA

преди 8 години

През Франкфут може да се лети и до Ушуайя. Много граждани на света бе. Се професори се всичкознаещи и без пари за цигари във джоба.

25

Мохамед Аллахов

преди 8 години

Добре че не е видял еврейчето Исус или арабчето Моамед или самия дяволски Аллах!;)))

24

Ще си пусна

преди 8 години

Тор браузър и щи скъсам трътката ***

23

Анонимен

преди 8 години

Е ......е сещате се нали

22

НЛО Консул

преди 8 години

Не знаех, че от София за Варна се минава през Франкфурт. Сега вече знам. И съм доволен, че са го приземили този пилот от Бога .....

21

Анонимен

преди 8 години

Господинов чул? За руският случай, а за неговия никой не чул?! Невъзможно. Ха, ха, ха и минутите следиш?! А се бил уплашил.

20

Анонимен

преди 8 години

Нещо си санувал,брат ми.

19

Анонимен

преди 8 години

Потърсете "ball lightning" (кълбовидна мълния) в YouTube и доста видеа на НЛО ще ви се изяснят :) "Въздухът в кабината вибрираше." от електрическия заряд. Има и доста големи и се подвизават високо в небето. Дошла е до самолета привлечена от голямото метално тяло. Като е загубила заряда си е плюла на петите :)

18

the_instr.

преди 8 години

И как така никой от тези пътници в този самолет не обели и дума , че са видяли НЛО?!Как така?! Всички ли бяха "инструктирани"? Всички ли подписаха декларация за поверителност?Нещо не ми се вързват нещата, ама карай да върви...

17

Анонимен

преди 8 години

Аз съм виждал кълбовидна мълния като малък. Няма да го забравя никога. Не изглеждаше като от земята. Беше малко на размери се движеше странно. Подозирам, че е възможно да има и по-големи. Че има извънземни е ясно. Дали са идвали/идват е друг въпрос. Космоса е ОГРОМЕН.

16

Стоян

преди 8 години

Всичко ще ни разкажат за НЛО,но не сме готови за това.Трябва да почакаме още малко.

15

Анонимен

преди 8 години

Господинов, ако не си писал обяснения и подписал декларация, не ти вярвам. Не е възможно този факт да е останал тайна.

14

До 16

преди 8 години

*** сутрин рано на летището и виж колко много самолети излитат. Моного повече са тези не на България Ер. Така че у нас има не тамо една а доста авиокомпании. А факта , че мутренската псевдо авиокомпания България Ер е в плачевно състояние , е така. И са си виновни мениджърите и собствениците и. Като не разбират от този бизнес - е така. Никой не ги е спрял да летят и до Луната ако искат.

13

до 16

преди 8 години

Защото Балкан имаше 150 милиона дългове, смотъл, когато Костов го продаде. Както повечето неща от социализъма - съществува на загуба само и само да се каже, че го има.