8

Някой си там си

преди 8 години

Обществена тайна е че работодателите НЕ спазват никакви закони , нито хуманни нито държавни относно работниците си . Ако може да работиш повече часове повечко дни и накрая заплатите смешни . Трябва да се направи нещо по въпроса сигурен съм че няма фирма в която да няма поне едно нарушено правило .

7

САШО

преди 8 години

Пеевски купи ТЕХНОМАРКЕТ.Договори се със САМСУНГ ЕВРОПА.Само той ще внася и ще ремонтира САМСУНГ в България.Ще фалира ТЕХНОПОЛИС.Ще купи и него.А Вие протестирайте пред парламента....СМЕШНИЦИ !

6

Шаран БГ

преди 8 години

Бях се разтревожил - тия има ли ги, няма ли ги, вземат ли си заплатите, какво ми крепят?

5

цар

преди 8 години

фирма Кале Еоод Сливен-нека следващата проверка да бъде там!Ама да не разбере Десислава Танева,че се познава с Калоян Ганев-тоя от Шеф под прикритие!!

4

Анонимен

преди 8 години

Чета теории на коментиращ тук за общи интереси и тн, но очевидно е, че БГ работодателите нямат реално функциониращ отдел по човешки ресурси, който да изготвя стратегии, които да са ползотворни и за двете страни.

3

Анонимен

преди 8 години

Даже агента под прикритие да има скрита камера

2

Иван

преди 8 години

Тоя на какво общество обяснява?Всички са в чужбина и малкото останали се изнасят.Сетила се мара.

1

младежът

преди 8 години

Трябва да се направи едно такова предаване с истински агенти под прикритие. Да се види всъщност колко работодателите са коректни, а и колко служителите са коректни