17

Знаци

преди 2 години

Много са си добре даже знаците, само поне да бяха по-право и симетрично поставени. А иначе към фотографа и компетентността му.. добре че са тези знаци, да ни пазят от такива като него, да не ни отнесат на пътя без предимство или на пешеходна пътека..

16

Пипи

преди 2 години

В кв. Света Троица има улици, които продължават направо или завиват надясно и поставен знак задължително направо или надясно. Наляво и да искаш не можеш защото няма улица. Само човек без мозък може да ги сложи, само и само за харчи пари. И после фандета плаче за дотации на градския транспорт.

15

Анонимен

преди 2 години

Някой хора нява какво да правят и броят знаците, които са си на мяттото. Но себе си не разбирам - защо ми е да отразявам такива статии и да коментирам, вкл. и настоящия коментар?

14

до пепи

преди 2 години

чиба от тука абориген

13

Пепи

преди 2 години

Живея на село там знаци няма.

12

Анонимен

преди 2 години

По лошо е, когато липсват!

11

Анонимен

преди 2 години

Унищожаване на пътен знак е престъпление

10

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПрекалено много похарчени пари. Пък и самото им поставяне е 15 см са в земятан и при най-малък вятър се клатят

9

Анонимен

преди 2 години

В подредените държави, ЕС. Знаците са признак на правила е ред. Похарчени пари на местната власт за пътни знаци показва , че уважават жителите си.

8

Анонимен

преди 2 години

По добре със знаци. Отколкото спорни положения и глоби.

7

От6

преди 2 години

Всъщност сега забелязах, че втория знак на тротоара всъщност обознача паркомястото за инвалиди

6

Анонимен

преди 2 години

Между другото няма нищо нередно. Има пешеходна пътека и затова има и знаци за нея. След нея веднага има кръстовище, за това са и знаците за предимство и пропусни. А знаците на тротоара са, че по него може да се придвижват както пешеходци така и велосипедисти. А въпроса защо може да го зададе само човек, който няма или си е купил книжката

5

до 3

преди 2 години

Фотошоп е сивото ти вещество приятелю. Искаш ли пак да ти снимам някой "фотошоп" от най райския край на Планетата, който можеш да гледаш само по Дискавъри? Поздрави отСидней, или Полски Тръмбеш, оставам на теб да отгатнеш кой къде е. Ще се видим на Малкия екран, както се вика на зрителите

4

До 3:

преди 2 години

Всеки има право да праща каквото си иска. Обаче, аз не считам, че това е най-красивата част на Варна. И още, ако някой иска да промени нещо нередно, нека да се научи как наистина може да го задейства общинските и държавни органи, които ще му съдействат. Иначе, да хейтваме и псуваме постоянно не вижам никаква полза.

3

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСпоред тебе тука какво трябва да се публикува ? Пиши какво искаш и хората ще се погрижат.Или предпочиташ фотошоп опитите на менте кенгурото, или по-добре пиратките на ненормалника

2

Анонимен

преди 2 години

Защо пращаш това тук? Ако наистина мислиш, че има грешка направи снимки на всичките знаци и прати писма до шефа на КАТ и до министър Рашков. Може да ги пратиш и като имейли. Имаш депутати от твоя район, има кметство, ние как може да ти помогнем?

1

Анонимен

преди 2 години

Когат ги няма, ривете що ги няма. Когат ги има, що били толкова много. Е на Българина няма угодия.