23

Анонимен

преди 8 години

еее, кефи ме Путин !!!!все повече ми харесва!!пак ги направи на ***!!нека "решават! без него каквото си искат! ха хааа

22

Иван

преди 8 години

Докато има санкции към Русия, американците нямат никакъв шанс да се разберат с руснаците и никакъв шанс да влияят в света както преди. Какъв е смисъла от тази среща щом най-мощната ядрена държава не участва. Путин им казва "без нас сте непълноценни".

21

атакист

преди 8 години

путин нее длъжен да се хваща на пропагандни номера на мизерниците защо не поканят ким чен и тои нямаше да се хване ха ха ха

20

Алекс

преди 8 години

До ТурчинаОт теб е направо комплимент. Слагай станиолената шапка и бегом в мазето. А не е лошо и буквар да вземеш с тебе.

19

дидо

преди 8 години

Добре,как може така да заблуждавате?Блокирана е предната среща в Прага преди 7 год.Тази тепърва се състои,ще вкарате човек в затвора бе журналета???????

18

анонимен

преди 8 години

Миникът Путин приключи Русия, но какво са виновни милионите руснаци, 90 % от които живеят в мизерия и дезинформация ????!????

17

евгени

преди 8 години

ЗА РУСИЯ ИЛИ ДОБРО , ИЛИ НИЩО !!!! ПРИКЛЮЧИ ГИ ДЖУДЖЕТО !!!!

16

резерват сверозапад

преди 8 години

"...както и Северна Корея и .....Иран...." ! ???Абе ей, знаете ли колко уши имате по главата или превеждате наслепо каквото са ви подали за новини!

15

защо?

преди 8 години

Защо няма санкции срещу Турция? Заради бруталната окупация на Северен Кипър? Заради грубите нарушения на човешките права в Турция, за липсата на демокрация, за липсата на свобода на словото и за войната, която режима на диктатора Ердоган води и срещу опозицията и срещу кюрдите?

14

погр ебален агент

преди 8 години

Диктаторът Ердоган ли е световен лидер? Или шефът на фашистката хунта в Куев, Пороченко?

13

Анонимен

преди 8 години

Анисия, поразходи се малко,подишай чист въздух....Не така бе,МОМЕ,,,.И да триеш......пари няма...сори ,,,девойко,,,,

12

Църо

преди 8 години

До Анонимен 10Ми щом е нежелан, дано измислят как да спечелят ядрената война срещу Русия! Това е все едно да някой да направи среща за съдбата на шоколада без Белгия или за добива на диаманти без Южна Африка

11

Анонимен

преди 8 години

Нали краварите продължиха санкциите срещу Русия преди няколко седмици?Сега защо мучат?

10

Анонимен

преди 8 години

Нали са му наложили санкции, нали е пътник, нали е диктатор - чий да го ърви там Путин? Да се оправят без Русия - най-голямата ядрена държава в света! Иначе 51 световни лидери - много внушително!!! И кои и чии ядрени лидери са тези 51 бройки? Сигурно и наш Гуджо Плювнаделиев е там? Наш Мъш и наш Лидер - ще решава ядрената сигурност! Утре с Порошенко и Наакашвили сигурно ще въртят пак пруст на Путин.

9

Анонимен

преди 8 години

Вовата ,ще ви обича до края на живота си.ЗАПОМНЕТЕ....

8

Анонимен

преди 8 години

Пак по дипломатичните канали са му подшушнали, че е нежелан и той се е направил на обиден и е бойкотирал. Типична инфантилна реакция която някои ще обявят за гениален шахматен ход.

7

воин

преди 8 години

С намесата и башибозушките бомбардировки по опозицията и цивилни в Сирия Путин направи ИДИЛ по силни !!!! Това може да го направи само увреден милиционер !!!

6

геро

преди 8 години

За Путин или добро, или нищо ! *** се в Сирия с избитите хиляди цивилни и краят му беше ясен !!!!

5

анонимен

преди 8 години

КАК ПУТИН ДА ОТИДЕ , КАТО ЧАКА ВСЕКИ МОМЕНТ ДА ГО ОКАЧАТ НА ВЪЖЕТО ПРЕД КРЕМЪЛ И ДА СПАСЯТ РУСИЯ !!!!!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Вече изолацията бойкот ли се казва?