99

Анонимен

преди 8 години

Призовавам всички да му бойкотират бенефиса на това лице.Аз лично ще го направя

98

Анонимен

преди 8 години

99% от ловците, които познавам са комплексари. Причините за комплексите им са различни, но са факт. Умът ми не го побира, как можеш да изпитваш удоволствие да убиваш беззащитно животно, което дори не те е нападнало. Ако е при самоотбрана е друго. Но ей така, за удоволствие - наистина не го разбирам.

97

до 124

преди 8 години

Ти еволюцията като повод за убиване ли я разглеждаш? Ми ние и ядрено оръжие имаме, дай да дръпнем шалтера на всички животни, щото сме сме умни и сме открили адрената енергия. Смешен си.

96

реалист

преди 8 години

Сигурно всяко животно има здравен картон или пък Ицето ходи със слухов апарат или уред за измерване на кръвното на животното и ако като се окаже болно ... бум.

95

ha-ha-haaaaaaa

преди 8 години

Нали са болни бе цървулане,к'ва прехрана на местните!?

94

до 114

преди 8 години

Напротив, всички от тогавашния ни национален отбор бяха приятели с Васил Илиев и доброволно рекламираха фирмата му ВИС-2. Тогава беше модерно. Не знаеха, че времената ще се сменят.

93

expert

преди 8 години

той това не може да го измисли и напише, сигурно е наел някой еколог

92

Анонимен

преди 8 години

аз не виждам какво е това извратено удоволствие да убиеш зебра или жираф примерно....едни мирни животни....все едно да излезеш на полето и да убиеш някоя крава или конче,които си пасат тревица...като е голям ловец нека се опита да пробва уменията си с някой леопард,тигър или пума примерно....то всеки може да убива крави и коне...т.е. не всеки ,а такива парвенюта като нашия измислен герой....

91

Анонимен

преди 8 години

Браво! Ти доктор Стоичков, щото лекуваш природата! Статуята ти трябва да бъде в зоопарка, да се учат децата!

90

Анонимен

преди 8 години

Господ да те накаже, кре-тен късопишкест. Това, че ти е къса камата не означава, че имаш властта да решаваш кой д аживее и кой не.

89

Анонимен

преди 8 години

Трудно е да убедиш някого ,че "пътят към ада е постлан с добри намерения".Стръвта да убиваш е онова,което те принизява и оскотява.Удоволствието да убиваш спира духовното ти развитие.Това,за което си тук ,на този свят.

88

Анонимен

преди 8 години

Що за тъпотия е да се снимаш с убитото животно?! Тази комплексарщина не я разбирам. А това че е прочиствал саваната от стари и болни животни.. По-голяма тъпотия трудно може да се изимисли!

87

до 109

преди 8 години

Само кре-тен може да напише подобно нещо. Жирафа бил слаб, та затова умрял. А Стоичков ако беше с автомат и беше итрепал половин стадо, щеше да е на-"силния" нали? Да си "умен" да си "умен" колко да си "умен"

86

Газиев

преди 8 години

На зебрата и жирафа никак не им се умираше, но се явява някой стоичков и им отнема живота за една снимка. Все пак дано се разкая истински някой ден за това, ама едва ли.

85

до 109

преди 8 години

А Стоичков е много силен и еволюирал с пушката и затова оцелява, нали? Като е ербап да се изправи очи в очи с жирафа и ще го питам колко е силен. То с пушка и баба знае.

84

gt

преди 8 години

Мъжкари с пушки и комплекси пусни ги голи в саваната да разберат истинския дух на животните / ловуват само за удоволствието да убиват

83

Анонимен

преди 8 години

Балъков беше голям футболист,но не помня да е рекламирал ВИС-2.Рекламни лица на ВИС-2 бяха Стоичков и Л.Пенев.После като национален треньор хвърчеше по София със синя лампа без естествено изобщо да има това право.Сегашния премиер му я беше дал.Така че арогантността на Стоичков е пословична.А да си публична личност в 21 век и да се снимаш с убити животни е абсолютно проява на много лош вкус.Дори и в България!

82

Анонимен

преди 8 години

То снимките са по-смущаващи отколкото убийството на тези животни. Ама проsтотията на Ицето е пословична...KREТЕН!

81

Анонимен

преди 8 години

До baihuiТози убиец на диви животни, първо не е най-големият български футболшст, но със сигурност е най-простия от известните ни състезатели!!!!Пък само за информация, хората са измислилифото сафари!!!!Хем се доближаваш до животното за да го снимаш / застреляш /, хем то остава живо!!!Само дето тези мои разсъждения са твърде сложне за промитите мозъци на чорбарите!!!!

80

до старбъкс

преди 8 години

Сидни, точно ти ли говориш за материал, бе сине майчин? Дето всяка втора дума ти е "дърпал шалтера на този кен-еф да се свършва"? И това го каза по време на големите наводнения. Да умирали хората. И точно ти да ми говориш за материал.