159

Анонимен

преди 8 години

Drugi shirini, drugi nravi. Bulshit !!! Tova che sa mu razreshili za pari, ne znachi che e pravilno. Bil daval pari za humanitarni i eko- celi. I kvo ot tova. Sega se osra.

158

Анонимен

преди 8 години

Кому е нужно да се отстреля едно диво животно за удоволствие? Хранел хората в Африка. Ми дайте му една кланница и да отстрелва кравите преди да ги разфасоват. Хем ще е доволен, хем ще ни храни и нас. Ама така не ще, нали?

157

До 179

преди 8 години

Ако лекуваш болно животно в резерват или в контролирани популации разваляш естествения подбор. Ако нямаш ловен туризъм и не продаваш част от животните в резервата няма как да плащаш на охраната, за да ги предпази от бракониери. Държавата не може, а и в повечето слуай няма интерес да пази дивеча 24/7. Има много информация по въпроса, как при правелен подборен лов може да се запази и размножи дадена популация. Подобрен оТстрел, а не оБстрел ... има разлика ;)

156

Анонимен

преди 8 години

Болното животно не иска ли грижи или е нужно да остане без дъх,изтезавано и тормозено докато някой пишман ловец успее да забие стрелата..Не би ли било по добре да се сложи край на живота му по един цивилизован и хуманен начин.Та дори и дивите селяци,както някой ги наричат си имат в селото колачи,които убиват за секунди.Но вече има много по добри начини животното да бъде приспано.Някога и робите са ги използвали за извратените си развлечение ,гонейки и убивайки ги за собствена наслада.

155

ловец

преди 8 години

Ицата да обиколи нашите планини и да стреля по глигани, мечки, вълци и други опасни за човека животни.

154

до 195

преди 8 години

Ама лъва е принуден да го прави, а не го прави, за да се снима после.

153

Анонимен

преди 8 години

По тази логика ако човекът беше застрашен вид, щяха ли убийците да бъдат морално оправдани, ако даваха пари за инвитро?

152

alf

преди 8 години

селяка животни прочиства. баси хобито. ми то и от умрелите хора се прехранват хиляди гробари. а може и болни хора да избиваме защо не

151

Анонимен

преди 8 години

Може Господ да му е дал талант, ама акъла опредлено не е сред нещата, които му е дал.

150

отврат

преди 8 години

Никога няма да забравя как мазния Местан се снима до няколко убити от него вълци.На едната снимка те висят с главите надолу и закачени само на един крак на клоните на дърво.Гледката е отвратителна. Снимката на Стоичков със зебрата също. И никакво обяснение не може да го направи по -малко противен.И на този се канят да му вдигат паметник в София.

149

Анонимен

преди 8 години

Абе ако беше хубав човек щеше да му е друго писмото - "съжалявам, сгреших, подадох се на низка страст бла бла бла, не убивам вече и няма да убивам. Няма удоволствие в това да отнемеш живот" Ама то не - тръгнал да се защитава, че видите ли заслужил е дотатъчно да си трепе колкото си иска.

148

Жираф

преди 8 години

Хареса ли Ви снимката с убития жираф?! Защо трябва цял свят да те види в тези "красиви" пози, независимо коя "звезда" си?! Поне малко съжаление и угризения дали има?

147

чичо

преди 8 години

И сте тюфлеци също.

146

Анонимен

преди 8 години

Ице,тъщата и тя болна,ако обичаш мини и оттам!

145

Анонимен

преди 8 години

Дано жираф го цуне по главата!

144

Анонимен

преди 8 години

Отваряйте колизеума и ги пускайте срешу животните като преди това имат 1 месец време да си изобретят сами оръжие. Копия ли ще леят, лъкове ли ще опъват, който каквото измисли и после да се доказват...Живот да отнемеш било хоби и доставяло удоволствие. Ами скачайте от някой мост за удоволствие.

143

до 178

преди 8 години

Аха между това да оцеляваш и това да изпитваш удоволствие от агонията няма разлика. Доообре. Умен си.

142

Анонимен

преди 8 години

Тия дето пишат срещу Камата, ако знаят колко псувни са изяли от носителя на "златните топки" и "златните патъци" ще се засрамят дълбоко и ще му се извинят за скверните си думи по негов адрес.

141

Анонимен

преди 8 години

Поредната излагация, жалко, че цял свят ни смята за подобни на този на снимката. Голям футболист, кофти човек. Няма класата на Бербатов и Григор Димитров.

140

Анонимен

преди 8 години

"Имате ли представа колко видове са възстановили популациите си благодарение на подобни стопанства?"Хайде назови един вид дето си е възстановил популацията. Защото аз знам за едни многотомни червени книги на застрашените видове и още толков многотомни на изчезналите вече видове, благодарение на "разумния подход" на човека и ловците. Стреля си се по диви животни, не са "отглеждани" за това, пък и да са отглеждани е още по-извратено. На всички ловци пожелавам само 10 мин животински страх ...