31

сс

преди 8 години

Няма терористи ейй, няма, цяла българска парлама да няма един терорист да я сайдиса бе, срам, голям срам.

30

бб

преди 8 години

Ама верно, еййй страшни сме, сега разбрахте ли колко сме велики, нема а се плашите, наште вождове по гари не ходят, те си имат лимузини и кортежи, а на летището минават през ви-па, а пък си имат и самальот.

29

BOSS

преди 8 години

Тази лелка иска да каже ,че е взела мерки от талията на Тиквата, за да му купи нови ***.

28

Ха Ха

преди 8 години

Това искам да го видя!

27

смЕх

преди 8 години

Тая не знае що дрънка добре е в случая,че сме толкова незначителни ,че не представляваме интересна цел за да се хабят за да ни гръмнат.

26

застрамете се

преди 8 години

Какви мерки! Толкова добре подготвени ли сте колкото белгийските служби! Стига смешки. Едни села не можете да опазите от мародери и кокошкари. Махайте се, това ще е най-добрата мярка. Самото изказване показва, че сте неадекватни. Цялата пасмина. Не става, светът е променен. Днес и най-тъпите трябваше да го приемат. Не може по старому, не можете по новому!

25

ЦРУ

преди 8 години

Тая застаряваща лелка, да си подаде оставката, че е вредна не само за МВР, а и за България.Какво разбира от сигурност, все едно Митьо крика да стане шеф на БНБ, понеже може да смята с калкулатор.

24

Калина

преди 8 години

Другарки Бъчварова, нямате никаква представа какво говорите!По-добре замълчете. Излагането ви (с малка буква) ще е по-малко!Да се молим никой нищо да не планира тук, че нито мерките ви, нито ученията ви ще ни спасят. А вие.....моля ви! Не подценявайте интелигентността на българите!

23

мия

преди 8 години

много знаеш ти Бъчварке че нямапряка опастност, нищо не става от тебе една пионка си на всички им е ясно1 я се виж само какво мрънкало си!скрии се някъде че будиш отвращение..........

22

Анонимен

преди 8 години

Какви мерки , те си гърмят където си пожелаят , па и че манипулира като дърта ромка , чрез лъжи и измами да запазим власта

21

Опасност!

преди 8 години

Добре де, всеки ден пътувам с метрото..и в пиков час на станция Сердика,когато е пълно с хора,до станцията има джамия,аз там ЕДИН ПОЛИЦАЙ НЕ СЪМ ВИДЯЛА!!Минават хора с раници, с багаж, със съмнителна външност.. и всеки път си мисля,че само аз се оглеждам и забелязвам тези хора. На входа да има поне един полицай,проверяващ съмнителни хора и съмнителен багаж.. Какви са тези учения? Как да се реагира като стане атентат? Когато загинат много хора? А защо не се опитваме да мислим крачка преди това..

20

onzi

преди 8 години

maleee.. tazi shto e prosta.

19

ЦК на БКП

преди 8 години

Шосето не е път за крави....Бъчварова.

18

цък

преди 8 години

"Ситуацията тревожна, но няма пряка заплаха за страната ни."-----------------"Когато Бог реши да накаже някой, първо го ливава от разум."За какви ли грехове ни наказва Бог, та ни "дари" с управници без мозък!?

17

ТООО..

преди 8 години

ТО И ЗА БРЮКСЕЛ НИКОЙ НЕ СЕ СЪМНЯВАШЕ НО....ЕТО КАКВО СТАНА ЗАТОВА НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА - А ТАЗИ Г-ЖА КАКВО РАЗБИРА ОТ ТЕЗИ РАБОТИ НЕЗНАМ СИГУРНО ТАКА СА И КАЗАЛИ

16

Анонимен

преди 8 години

ТЯ СИТУАЦИЯТА ТУКА Е ТРЕВОЖНА И БЕЗ ТОВА ! ХАХАХАХАА

15

НРБ

преди 8 години

Бабе какви 100% проверки тормозите белите хора,а талибаните минават през гората!

14

Анонимен

преди 8 години

Дори не чета дежурните глупостите които изрича тази женица.Бог да ни пази братя българи и с ... камъни и дърве... и сплотеност,че продажните политикани първи ще се скрият или избягат.

13

Черков

преди 8 години

На тази ...ако и нападнат децата озверели араби ...къде ще се скрие?Аман от *** политици.

12

Анонимен

преди 8 години

"След атентатите в Брюксел МВР е разпоредило засилен контрол по границите." Е, те са вътре на територията, а през границата се минава спокойно, така че усилията са меко казано неадекватни!