66

Анонимен

преди 8 години

A na Mestan kade mu e mqstoto?

65

яяяя метла от тука

преди 8 години

До Анонимен 96а такъв ,като Цветан Цветанаов на колко щяха да го осъдят "вашите хора" ?!

64

старецътИкаракудата

преди 8 години

най-добре се смее този,който се смее...последен ;)

63

Алка пони

преди 8 години

А дали Сидеров е декларирал рублите от руското посолство пред НАП?

62

Часовникар

преди 8 години

Я глей ти,какво хубаво наказанийце са измислили за "богоугодни" престъпници-пробация?! Че то така всеки може да съгрешава и - хоп : пробацийка !Афидерсинис! Давайте и друг път така,юнаци!Както виждате няма нищо страшно - понаведеш главица,прошепнеш,че малко си виновен и ... готовооооо! А и сумицата - никаква?! Не е ли да ти бръкне дълбоко в джубето - не ми я хвали,ами как?!Ни лук ял-ни лук мирисал!Ама и тия двамата трябва да са добри момчета,щом така снизходително-извинително съдът им отпява?!

61

демократ

преди 8 години

Сидеров и компания трябва още да го съдят за : 1. Оскверняване на вр. Околчица . Там беше на кон като турски паша за разлика от другите българи.2. Оскверняване на паметта на Апостола Левски -Левски не е атакист!3. Шпионаж в полза на вражеска Русия.4. Потъпкването на знамето на ЕС с мръсни крака.5.Нахлуването в Президентство,БНТ и други български институции с бандата мутри.6. За престъпления към украинския народ в това число лъжлива пропаганда по тв Алф.7. разпространяването на по рно автопортрети на Волен

60

НЯМА ДЪРЖАВА!!!

преди 8 години

Какво излиза?!?!?! Че властта си е оставила вратичка, за да се измъква по предлога на пробация. Как може две пробации да му дадат, до колкото знам другите държави ако извършиш сходни противозаконни действия, това се води рецидив и второто е по-тежко от първото с цел освен да се поправи индивида и да се предпази обществото от неговите действия. А с пробацията как гарантират че този утре няма пак да откачи и да нападне отново ПОЛИЦАЙ?!?!?!?!

59

Анонимен

преди 8 години

Америка нахлу в Югославия-няма наказани...

58

Берлин

преди 8 години

Вижте другари, САЩ не се интересуват от България. Путин се интересува от България. Да не извиете на умрело в един момент!

57

Морски

преди 8 години

УДУШВАЧА полицай,опитал се да удуши Волен Сидеров,е за съда.ГЕРБ започват да прилагат методи на терор познати от близкото минало.Свободата на словото, в лицето на Сидеров,не може да бъде унищожена!Атаката продължава,

56

Край

преди 8 години

Може ли и аз да му шибна един в брадичката - съгласен съм после да ми удържат 13% от законната заплата.

55

Край

преди 8 години

Герой - това е то съвременния Левски. Каквито времената такива и героите.

54

Равни пред закона

преди 8 години

Пред НАТФИЗ той получи един хубав тупаник. Пожелавам му много такива при всяко ново хулиганско проявление.Що се отнася до съда, съжалявам, че у нас не действа ПРЕЦЕДЕНТНОТО ПРАВО. Всички хулигани ще бъдат осъждани по този начин, т.е. неосъждани. Той не ходи на работа, но му плащат заплата и му удържат процент от нея за хулиганщината. Започвам да си мечтая за подобно съдебно отношение. А разправят, че всички сме били равни пред закона.

53

Наблюдател

преди 8 години

Каква "изненада" за поредния акт на българския "съд" - пробация за *** псевдонационалистите ! Bреме е т.н. "съд" да го обединят със Социалните грижи!

52

Морски

преди 8 години

Стига вече син терор!!!Мафоята в България е ясна,нарича се ГЕРБ.16 млрд.лева заем,1,5млрд.лева от Здравната каса,8,5млрд.лева фискален резерв,всички тия пари се ОКРАДОХА от демократите ГЕРБ.Някой казва ли къде са!Сега вземат нов заем от 5млрд.лева.

51

Контраатака !!!

преди 8 години

Кой каквото ще да каже,но ПП Атака-по известна сред народа като ПП Юруш е партията на бедните онеправданите и угнетените и най-вече на ОТРЕПКИТЕ бре!Евалла на Петя Общата-Кузева че я приеха да бачка като говорител в тивито на ПП Юруш-ТВ Халва бре!А най-вече ашколсуууун на ямболската *** бре!Е така се лъже прованса на едро бре)))

50

citizen

преди 8 години

"Признавам се за виновен". Това са точните думи, господа атакаджии. Няма лъжа, няма манипулация.Признавам се за Виновен...

49

до 71

преди 8 години

Глупости, ние сме печени, с един конгрес на БКП сменихме системата. Света трябва да се учи от нас

48

СОФИЯНЕЦ

преди 8 години

Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

47

до 69

преди 8 години

Морски, ти си наивник. Власт се взема и се дава с кръв, а не със съд