8

Пешо

преди 8 години

Аз бях в тоя влак. На релсите беше месарница, още съжелявам, че погледнах напред.Показно самоубийство на психясал човек. Ужас. А защо трябва да травмира толкова хора? Хората в България съвсем откачиха. Никога няма да я забравя тая картинка...

7

Анонимен

преди 8 години

Какъв е този речник - помете ?Когато човек е умрял , помете звучи като неграмотни пишешти нещо ??Вие български език ли сте учили или вулгаризъм !

6

Жена

преди 8 години

И още! Човек е "блъснат" от влак, кола, мотоциклет, трактор, кон, каруца, ако НЕ Е ИМАЛ намерение да умира. Като легнеш на релсите, ВЛАКЪТ не те блъска, а минава отгоре ти, защото ти така сам си пожелал и това не е инцидент или случайност.

5

Жена

преди 8 години

И ще ме извинявате много, но ако е истина, защото аз ако не прочета новината поне в три сайта, че да се уверя, че има поне 1 грам истина в нея, та ако е истина, че тази жена е била легнала сама на релсите, по своя собствена воля, заглавието би трябвало да бъде: "Жена, лежаща на релсите, почина премазана от влак в Захарна фабрика".

4

Анонимен

преди 8 години

Бабката символизира загиващата ни държава. Така цял един народ е полегнал и чака влака .

3

Анонимен

преди 8 години

Единственото справедливо наказание за тия е да се гърчат живи. Кофтито е, че е успяла *** за сметка на съвестта на невинните машинисти и евентуални очевидци.

2

Жена

преди 8 години

!!! Абе ходи се метни от някой мост бе! Върху релсите ще ляга! Ами ако те види дете като те размазва влака! *** простите егоистични търтей!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Ето това го намирам за отвратително!!! Като искаш да се самоубиваш, прави го сам, не въвличай други хора! Какво и е виновен машиниста на бабката, та реши на релсите да ляга? Знае ли тоя човек сега как ще го преживее това? Проклета да е и да не намери покой никога!