25

Анонимен

преди 8 години

Кой какво направи, все българите на топа на устата... мани-мани

24

MAKEDON

преди 8 години

Ajde.... be dobro... ete ovoj pat ste vo pravo SE IZVINUVAME za losite zborovi.

23

:):):)

преди 8 години

Спокойно, макетата ще крещят за помощ като ги почнат албанците... но няма да има кой да им помогне. Да се откажеш от брат си и да тръгнеш срещу него е най-малкото глупаво.

22

Анонимен

преди 8 години

Все тая каква е! Все е кокошка.Ако някой съди за една държава по една кокошка от тая държава, то този някой е глупав.Ако пък някой се обижда от това, че негови сънародници са кокошки, то този някой е комплексар.

21

до Macedonec

преди 8 години

Тихо българино, не се обаждай. Не плюй собствения си народ.

20

(-_-)

преди 8 години

До MakedonecВие пък сте толкова народ, колкото украинците.. измислени държави, държави бушончета, които горят когато големите си играят на котка и мишка.

19

Анонимен

преди 8 години

"неизвестно по какви причини, другите медии бяха решили, че е българка"Ей ама как точно в Македония "неизвестно по какви причини" решиха да натопят българите бе, това за първи път се случва! ;D

18

Оня

преди 8 години

До 2013Това нека другите преценят :) иначе ще е доста субективно ;)

17

11

преди 8 години

А английските слабоумници бързо се присъединили към хора от лъжци-оплювачи. Питам се кой ни ненавижда повече, макетата или бледите, слабоумни плодове на кръвосмешения на Острова?

16

Анонимен

преди 8 години

И откъде - накъде този лебед ще се казва Джордж, а не Александър, а?

15

2013

преди 8 години

До Оня - ти от кои се изживяваш? От аграрите или от нормалните?

14

Анонимен

преди 8 години

Направо ми писна от тези, ама толкова са ми омръзнали с техните претенции и изхвърляния, че знае ли се. Кой ги призна първи като държава (защо е друг въпрос); кой им подари цяла танкова армия (150 или там някъде); колко лични карти им издадохме (да ни излага по Европа) и какво ли не още.

13

:)

преди 8 години

Беше ясно, че макетата искат да ни натопят. Изпитват комплекси от нас, като по-големите им братя. Нещо като Украйна и Русия, Австрия и Германия, Белгия и Франция и т.н. Много са зле горките, ама са ни род... ще ги търпим.

12

Анонимен

преди 8 години

"Причините е че и при нас болшинството хора са абсолютни аграри и биха го направили :)"Интересно твърдение, предвид че всяка зима българите по черноморието отиват на брега за да хранят лебедите, за да оцелеят в студените дни.

11

Занзибар

преди 8 години

Макета, не се обяснявайте, всички ви знаем. Утре, когато албанците скочата на тотален сатър срещу вас, ще се трупате на западната граница като бежанци, тя историята за тва е история, щото обича да си се повтаря. Тогава ще молите майка България /тя сега си е долна мащеха, *** тва е друга история/, да ви спаси самозабравилите ви се г*зове....

10

Оня

преди 8 години

Причините е че и при нас болшинството хора са абсолютни аграри и биха го направили :)За щастие има малък процент нормални...

9

Анонимен

преди 8 години

неизвестно по какви причини.......................Знаем ви ние причините и мотивите, ама ЕС има да го гледате през крив макарон. А нищо чудно и журналистите да са били албанци. Какъвто прираст имат, до 10-ина години со .....ц ще ги превземат, гордите великоалександрови потомци.

8

вестник Sun

преди 8 години

Българка уби лебед за да си направи селфи с него. Има нещо вярно, само че не била българка а била албанка, и лебеда не бил мъртъв, а бил ранен и не са били компютри, а компоти, и не са били за Япония, а за Германия, и не са били изнесени, а са били върнати.

7

Анонимен

преди 8 години

Какво значение има какво е казал пред "България Днес", нали у веснико е писал "***".

6

Анонимен

преди 8 години

е когато на едно място са албанци и българи и някой свърши нещо дивашко, по вероятното е то да е от българин. Въпрос на изградено име. Поради това не е хубаво да се смесваме с бежанци, аборигени и т.н.