37

Пешко

преди 8 години

Тая нещо изперка

36

Гневен българин

преди 8 години

Тази баба оправи всичко в Мамалигария,та се взе и с България.Да взима кафЕвите в Румъния като толкова жали за тях.Никак не възразявам.

35

Ясно слънце

преди 8 години

До 258Сещам се за това,че нахлулият преди...няколко дни... с тъпани и зурни окупатор,причинил неимоверни страдания и върнал с векове развитието на кореннотонаселение,...завчера... е бил изхвърлен,а...вчера останките му,които не са сечувствали тук на мястото си,са се измели където им е мястото.Мракобесието еотлетяло и е изгряло слънце(не полумесец).

34

Анонимен

преди 8 години

Когато вие си признаете, че насилствено асимилирахте хиляди българи в Тулча и Кюстенджа и останалата северна добруджа и изклахте тези, които отказаха да се нарекат рОманци, тогава ще признаем копанарите за ваши и ще ви ги изпратим с влакове, ако те и вие сте съгласни, разбира се...

33

Анонимен

преди 8 години

До 258ти гледай от канавката на която си развял червения пар.цал да не остане нищо или толкова колкото да се събере в новия харем на Ердоган където първата му дама да дава уроци на себеподобните си в това "училище за живота"!!!!!!!!!!!!!!!!

32

Анонимен

преди 8 години

Покрай Дунава има власи, но не и румънци.

31

Ауслендър

преди 8 години

Ще ги признаем на кукуво лято, аз дори предлагам да си вземем Добруджа!

30

властите са Българи

преди 8 години

аз съм Българин от видинско село уж влашко само да ви кажа власите са Българи, в всяка една църква в влашко има по 10 паметника с по 200 снимки и повече на войни загинали за майка България, как може да казвате, че не сме Българи при положение, че хиляди са загинали за България в воините. Аре засрамете се.

29

12

преди 8 години

Ти гледай да не се освободят подтиснатите народи от турската империя че тогава велика турция ще остане само около анкара. А теб и там няма да те искат, защото си потомък на българин, който е приел исляма за да му паднат данъците и сега си нито българин, нито турчин ама феса ти е пълен с акъл а корема със самочувствие.

28

Анонимен

преди 8 години

до 258 не заяждайте с Руската мечка че ще ви унищожи затова лаеш тук цял ден от страх против България !

27

бг

преди 8 години

Който мисли, че не е българин пътя и да се омита от тук

26

Анонимен

преди 8 години

Румънците и турците накрая ще се сбият за едните роми. Всички се загрижили за чуждите роми, но не си ги прибират у дома, да си ги учат на четмо и писмо.

25

КРай

преди 8 години

Е що забравяте Румънеца - Енчев май го дискриминира - да му се ударят 30 тояги на голо.

24

до 258

преди 8 години

Какви народи в България бе, момче? То останаха една шепа хора, другото братчед - турски, гръцки, сега и румънски се навъдиха...ама само братчеди от по -тъмничките

23

От Видин

преди 8 години

Макар, че няма "румънски" роми, нека им подарим нашите, а?

22

Анонимен

преди 8 години

Иззтървахме ние моментът, трябваше да се възполазваме от балканския маршрут, и нашите хубавци - ромънски, български, гръцки братчеди..няма значение, трябваше да поемат към Германия....ама те рахатясват и не им се тръгва. После зле сме ги третирали, църква нямали, в университетите на "ромски" не се преподавало.. Зле зле пък не тръгват

21

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Къде сте бе, еврокретени ?!Нали се прехласвахте по тази, когато беше министър на правосъдието в Румъния.Аз като ви разправям, че тази не е нищо друго освен поредната марионетка на световния елит, вие ми пишехте минуси.На ви сега евроинтеграция !Обещаха ви евроинтеграция - дадоха ви циганизаци.я и ислямизация.ФАКТ !!!!

20

Анонимен

преди 8 години

Време е мамалигарите да се прекръстят на Романия и да си съберат ромите от цял свят на собствена територия, а Северна Добруджа да се върне на България.

19

osho

преди 8 години

Когато Чикаго, САЩ отдели бюджет за българската диаспора там и осигури възможност в щатските университети да се учи на български, да дойде Маковей да се обади. Пълни глупости! Вземайте си влашките *** и се омитайте. Сега и за тях трябва да мислим. Защо арменците в България не искат в Софийския университет да им преподават на арменски?! Що за глупости са това.

18

Анонимен

преди 8 години

Да питаме Ромънците вие Роми ли сте?