57

Анонимен

преди 8 години

Еййй до 17 век на българкси пишехте а колко столетия и българи бяхте ..брейй ,май забравихте от кога се зовете румънци ако не ме лъже паметта от 1854 ..там някъде след обединението на влахия и молдова, едно измислено име на народ и държава, големи националисти станахте бре мамалигари

56

ined

преди 8 години

Маковей да се взема румънските роми не са ни притрябвали

55

тя

преди 8 години

Госпожооо, България няма нужда от малцинствата , а те имат нужда от нея и са длъжни да спазват законите й и да не се ползват с предимства пред българите! Ясноооо ли ти е ***!

54

Анонимен

преди 8 години

До 258ето ви я културатаhttps://facebook/hystoryofwars/photos/a.153845874669090.36966.152072001513144/992482734138729/?type=3&theater

53

Анонимен

преди 8 години

Всеки луд с номера си ... дано не се прояви пословичната лудост на нашите управляващи.

52

Кияк

преди 8 години

Мислех, че ромът идва от Куба, а то кво .... ? от комшийте. Те че са ц.и...... си го знаем, де !

51

Makedonec

преди 8 години

Zamislete, vo bolgarija nemalo Makedonci, Turci, Romi, Rumunci... Abe bolgari nema eeeeeej!

50

Ханко

преди 8 години

..да , Влад Цепеш е обичал да говори турски най вече , докато е набивал на кол заловените от него турци ...факт ...поради тая си черта най ми прилича да е бил всъщност българин билингва , както е модерно да се казва сега..

49

Shark

преди 8 години

до 258. Ооо това от вчера си беше много правилна политика. В Турция случайно християните да имат църкви навсякъде?? А колкото от онова от завчера, като се сетя за него се сещам за милионите изклани българи в продължение на 500г. И откъде, ако мога да попитам са прокудени онези турци завчера, а, да не би да са си били у тях. Не, били са натрапници и с пълно право са били изгонени.

48

тя

преди 8 години

Всеки иска нещо от България! Тия хора луди ли са?

47

Анонимен

преди 8 години

До 258Малко е.

46

Анонимен

преди 8 години

Нека да ги направим с отделен бюджет. Колкото се събере в бюджета им от данъци, такси и ацизи, толкова ще ползват.

45

доктора

преди 8 години

Ооооооо......който не се чувства български поданик да се маха.....стига с тази псевдо-демокрация. Крумовите закони ще оправят българското самосъзнание.

44

с

преди 8 години

Правилно! Права, бюджет и имунитет за всичкото роми у нас! Български джунгали, румънски джунгали, всякакви. Веднаха трябва да отнесем този важен въпрос към закрилниците от БХК. Даже може да обявят румънското *** за "народ на годината". Така покрай обичайната номинация на БХК на някой сериен детеубиец за човек на Века примерно, и сиганята ще прокопсат.

43

Анонимен

преди 8 години

Ами той само Иван Костов е такъв-крадлив влашки ром,ама ние сме го признали и достатъчно голям бюджет си има

42

За чудене

преди 8 години

Само се чудя откъде се пръкна това наименование "роми"?С какво е по-доброот предишното ц.га.ни?Едно "ако", ако му кажеш паста или торта,ще спре лида мирише?Е,ако толкова им харесва,нали сме от демократична Европа,може да ги наричамеи бели хора.Не че ще избелеят и делата им и манталитета ще станат нормални.

41

АПОСТОЛУС ПАНАЙОТИС

преди 8 години

ВЛАХИТЕ СА ГЪРЦИ..А ВЛАСИТЕ СА ЛАТИНЦИ--ТЕ СА АРУМАНИ, ИЛИ КУЦО ВЛАСИ.ВЛАХ И ВЛАС СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА...ЕДНИТЕ СА ГЪРЦИ ПО ЕЗИК. А ДРУГИТЕ ГОВОРЯТ НА ЛАТИНСКИ ДИАЛКЕТИ.НАЦИОНАЛНАТА НОСИА НА КАРАКАЦАНИТЕ Е ''ЕПИРО-МАКЕДОНСКАТА ПОЛАС '' = ПОЛАТА, КОЯТО ПРИЛИЧА И НА АТИНСКАТА НОСИЯ..КОЯТО НОСЯТ И ГВАРДИЯТА ПРЕД ПАМЕТНИКА НА ПАДНАЛИЯ ВОИН И ПРЕД ПАРЛАМЕНТА.А ПЪК ТОВА ЗА РУМАНСКИ РОМИ---Е НЕЩО ТРЕТО, КОЕТО НЕ ЕДНО И СЪЩО С ВЛАСИТЕ И АРУМАНИТЕ.БРАТЯ ВУЛГАРУСИС, ДАИТЕ СИЧКИ РОМИ В РОМАНИА !

40

Гневен българин

преди 8 години

В т.нар. "Замък на Дракула" има кръст,на който има надписи на старобългарски.Имената някои румунци ,а също и една голяма част от думите им са 1:1 с нашите.Влад Цепеш е бил с български корени и това ми е потвърдено от български история.Не ние имаме нещо общо с тях,а те с нас.

39

PLL

преди 8 години

Моно, пий си хапчетата да не те почна ...

38

Анонимен

преди 8 години

Маковей да не би да е румънска ромка или заработва допълнително нащат към БХК? Чудя се просто...