8

Анонимен

преди 8 години

A330

7

Анонимен

преди 8 години

А защо на снимката е Airbus 300 ?

6

Анонимен

преди 8 години

абе, Берлинчо, мислиш ли, че сериозна компания ще рискува репутацията си и ще лиши някой , който експлоатрира негова машина от резервни части? Това сор.осоидчетата сте много смешни:))

5

Berlin

преди 8 години

Това е в резултат на санкциите, които не действат... хахаха. :)))Рашките нямат резервни части за западните си машини и купуват ментета от Китай или се оправят с подръчни средства. За съжаление тези инциденти ще зачестяват, защото мерките за сигурност в Русия са на централноафриканско ниво. Приятелски ви съветвам, докато не паднат санкциите, да не ползвате руска гражданска авиация!

4

Анонимен

преди 8 години

Големи напъни на русофилте за авиацията на руснаците Пътническите им самолети американски Сссмммммеехххх

3

до 3

преди 8 години

Пич, ходи при доктор!

2

Анонимен

преди 8 години

Чакам плювните да започнат! Сега! Поводът - станало с американска авионика, но със самолет на руска авиокомпания! У-у-у! А-а-а! Алкохолиците не са го поддържали, не са завили бурмите, откраднали са бушоните, объркали са полярността! Хайде, какво чакате, чичко Сорос не си дава парите току -така! До края на деня искам 50 поста с плюене! Никой да не надзърта в сайтовете с авиейшън аксидентс, да не излезне, че по същото време се е плюхнал другаде самолет! За *** са важни само нещата в Русия!

1

НЕ Е

преди 8 години

Не се казва *елекроника* а авионика .Разликата е че авиониката няма платформа .