17

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм с Лора. Да се твърди, че правиш кардио с елетрическа моторетка е несериозно.

16

Lora

преди 2 години

До отСиднейАв$тралияСиднЕй, с ел. байк не се спортува. Това е за стари и мързеливи хора. Спортува се с маунтин байк. Може и с recumbent bike ако не ти е силен гърбът, но само по асфалтиран път. За природа не става.

15

До 14:

преди 2 години

Казва се "такса спокойствие".

14

Борец

преди 2 години

До добруджанчето - а плащаш ли застраховка "сигурност" а? Ако не мога да намина да предоговорим условията на бизнесчето, предлагам гъвкави условия, може да плащаш и с коли.

13

Аграр от Добруд$$$а

преди 2 години

Аз се занимавам с аграрен бизнес от 20 години и слагам в малкото си джобче някакви измислени програмисти от края на света. Имам гараж с повече от десет луксозни автомобили, като това лято за рожденния си ден си подарих скромен Mercedes-Benz G 550. Сега прибрахме реколтата и имам огромни печалби. След като момчетата засеят, отивам на почивка в Аспен, САЩ като се надявам американците дотогава да олабят огрниченията за пътуване. Наел съм 4 програмиста като им плащам по 5000 на месец.

12

Анонимен

преди 2 години

Колеги, снимката е направена на паркинг в Германия. Регистрацията е Дортмунд. Не намесвайте Австралия и не влизайте в глупави спорове

11

Анонимен

преди 2 години

Сидней$$$$ Швейцария , Германия, Италия са с най много патенти в Света. От тия патенти се създават производства по целия Свят. Китайците и след сто години няма да могат да им ги изплатят.

10

Luigi Collani

преди 2 години

се казва дизайнерът на този влекач, швейцарец, концепцията нашумя в средата на 1970тте покрай покачването цените на петрола, респ. желанието на фирмите да се намалят разходите (този е по-аеродинамичен). Основата е сериен влекач на Мерцедес, чистачките са 3 и се въртят в една посока (електромоторът е в центъра на клъглото стъкло) като "перка" на самолет. Видимостта е убийствена.

9

Анонимен

преди 2 години

Sвиндей толкова активно спортува из джунглите на тихоокеания, че не му остават повече от 20ч на ден да пуска постове. Давай Свиндей!

8

Анонимен

преди 2 години

$идней България може да е най бедната в ЕС. Но не забравяй , че сме в Съюз с държави със Свръх Производство / тук е ЕС винаги има нещо ново /. Държави с най много патенти, като Германия, Белгия, Холандия, Италия, Испания. В които има свободно движение на хора стоки услуги. И българите могат да пътуват и ако не работят в тях могат да видят всякакви чудеса в технологиите

7

dsfada

преди 2 години

$дней дали не живее в Люлин, а?

6

Анонимен

преди 2 години

Ха Ха, личи си, че живееш на село. Стой си там където на никой от останалия свят не му пука дали сте живи на сигурната държавна работа и продължавай да пишеш глупости по разни форумчета. После, 6 цифрени сумички. Ти какво си очаквал, че ше носиш булката ли?

5

отСиднейАв$тралия

преди 2 години

да но си нямате 6 цифрени заплати. Всяка година ставам все по-финансово красив, плувам с китовете и активно спортувам с елбайка в джунглите. А вие в панелистан сте силни и велики само в интернет пространството а за цивилизованият свят сте чели само в учебника по история, издателство народна просвета 1969та.

4

Анонимен

преди 2 години

Това което има в Австралия дваш повече има в ЕС. В Европа само няма аборигени , а кенгури има във всяка зоологическа градина

3

Анонимен

преди 2 години

До Австралиеца от Сид$$$$. Няма с какво да ни шашнеш. Ние сме в ЕС. Това което е в Европа , Германия , Белгия, Холандия е върха на технологиите. ЕС най развития съюз в СВЕТА. И като минат няколко години технологиите се пренасят към покрайнините на Света.

2

Анонимен

преди 2 години

В Германия експериментират с електрически камиони с пантографи, на няколко аутобана има изградени такива инсталации за захранване, като при влаковете.

1

Анонимен

преди 2 години

До тоя от Сидней. Такива интересни работи съм виждал и в Западна Европа, когато минах желязната завеса. Но как да ги споделям печата.