28

До 42

преди 8 години

Бъркаш. Важното е какво ще основанието на катаджиите да ти искат по-голям рекет. Точно затова се записват такива ненор мални ограничения като това от 35 км/ча, за да може после КАТ когато реши, да ти иска по-голям рекет.

27

Анонимен

преди 8 години

Защо 35 км/час? Защо толкова много?!Трябва да са 5 км/час в жилищна зона и до 10 км/час по останалите улици в Бургас. Нали знаете каква е разликата, ако ви блъсне кола движеща се с 5 и с 35 км/час?

26

Анонимен

преди 8 години

Ми то сега при ограничение 50, карат с 80-90 и никой не ги санкционира. Така че не е важно какво ще пише на табелите, а реални санкции и контрол.

25

До 35

преди 8 години

До *** управляващиМного саТрябва да саЖилищна зона 3 км/часНаселено място - 5 км/чИзвънградско - 10 км/чМагистрала - 15 км/чКолкото по-бавно, толкова по-сигурно, нали така.За по-голяма безопасност!

24

Анонимен

преди 8 години

Реално с тия дупки, легнали полицаи и трамвайни релси в София на повечето места ако караш с над 35 км/ч си чупиш колата.

23

Анонимен

преди 8 години

В тон с тези 35 км/час ....Има си генерално решение - забранява се движението на всякакви моторни превозни средства в рамките на населените места, вкл. и тези на градският транспорт. Представяте ли си колко безопасно и сигурно ще стане, да не говорим колко по-здравословен живот ще започнем да водим. Примерно в София ще ходят пеша по 2-3 часа, за да стигнат до работата си и после още толкова на връщане. Хубаво ще е даже велосипедите да са забранени, защото може да блъснат някого.

22

ШОФЬОР

преди 8 години

НА БУРГАЗЛИИ ТРЯБВА ВЪОБЩЕ ДА ИМ ЗАБРАНЯТ ДА КАРАТ КОЛИ. ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ВСИЧКИТЕ ИМ КОЛИ СА С ДЕФЕКТНИ МИГАЧИ - ПОЧТИ НИКОГА НЕ РАБОТЯТ... НЯМА ПО-КАЛПАВИ ВОДАЧИ ОТ ТЯХ...

21

Анонимен

преди 8 години

А дано и в София скоро така!

20

До 32

преди 8 години

Още по-безопасно ще е ако се шофира с до 3-4 км/час. Не трябва превозното средство да се движи по-бързо от нормално ходещ пешеходец. Само така ще се гарантира сигурността. За по-големите пътища може да се разреши и повече примерно 10 км/час си е напълно достатъчно.

19

Анонимен

преди 8 години

Да напомня, че преди 1989-та ограничението в населените места беше 60 км/час и се спазваше. Сега е 50 км/час и не се спазва, т.е. проблемът е в спазването на ограниченията, а не в безмисленото записване в закона на все по безумни ограничения, които никой не спазва. Малко акъл трябва, но явно го няма. Разни организации за "безопасност" на движението дават разни идеи, които уж изглеждат добре, но реално водят до по-опасна обстановка на пътя. Сега се тези 35 км/час е същото - ще стане по-лошо

18

кмет от ГЕРБ

преди 8 години

Малко много е, и 35км/ч е висока скорост за жилищни комплекси. По-добре ще е да се помисли за ограничение от 20км/ч за да се гарантира сигурността. С 20км/ч се спира за 3-4м., много по-безопастно е.

17

Истината

преди 8 години

Връщаме се повече от сто години назад, когато са се появили автомобилите и е имало голям спор каква да бъде максималната скорост, която да им е разрешена, примерно 10 или 15 км/час. Да се дават примери как е в нормалните държави е малоумие - България не е нормална държава. Второ, тук има две съвсем различни неща - какво пише в закона и как се налага спазването на закона. В България и в момента има свърхвисоки огранчиения и наказания записани в закона, но няма кой да ги прилага, КАТ не работи.

16

...

преди 8 години

Не знам за какви дупки и задръствания говорите, но бях на финала за купата миналата година и из целия град две дупки да съм видял. Доста добре организиран и с читав транспорт. Много си ви е хубав града, не като София, дето дойдоха всички ***, дето си изхвърлят през прозорците ***, всякакви араби и други емигранти. Градът смърди отвсякъде и всяко парче земя се застроява. Относно ограничението, то и сега го има, просто трябва да се спазва, 35км за главна улица е малоумно!

15

германец

преди 8 години

В жилищен район задължително трябва да има ограничение - 30 макс. На който не му изнася - яки глоби като за ***, докато се научат.

14

Анонимен

преди 8 години

Направо да се бутат колите! Като не можете да дисциплинирате 20 процента слабоумни на пътя, започвайте с недомислиците! Ненормалници!

13

Анонимен

преди 8 години

Излезте от Бургас и ще разберете какво са разбити улици. Радвайте се, че градът се развива

12

до 19

преди 8 години

Како Кино, къде живееш в Крайморие? Ще мина да те видя още днес, обещавам, ще карам бавно :)

11

Анонимен

преди 8 години

Напълно е обосновано това решение. Във всички цивилизовани градове централната градска част е ограничена откъм движение на автомобили и с времето хората ще разберат, че е много по удачно са се ползва градски транспорт или велосипеди. Вижте София - цялата транспортна схема е организирана в полза на автомобилите и какъв е резултата - нито задръстванията спряха, нито въздуха става по-чист.

10

Анонимен

преди 8 години

Разбитите улици в Бургас и блокираните от паркирани коли основни булеварди, рядко позволяват движение с висока скорост. А в център, широк център, Лазур, Братята, Зорница, Възраждане, Славейков, Изгрев и М.Рудник, трудно може да се кара с повече от 20-30 км/ч. А за камъните в бъбреците ми, да не ви говоря, подскачат като топките на тото 6 от 49. На мен данъка ми е 475 лв а щетите по ходовата част на автомобила ми за последнта година и половина, превишават 1500 лв. Не ми се говори!!!

9

художника

преди 8 години

Що не решите направо да слезем и да бутаме колите? Или най-добре да си заварим дръжки на задната броня и да си използваме колите, като колички за пазаруване!!!Баси тъ-паците да караш на 1-ва из цял град- това го нема никъде!!!