20

вгз

преди 1 месец

Местната власт е за бой в този случай. Правителството няма този ресор.

19

Анонимен

преди 2 години

Типичен умен и красив гербераст - Данчето Разсипницата на София маже и краде, а я Биков предателя, я някой друг излиза да плюе по новото правителство. Жалkи клоуни!

18

Ira

преди 2 години

Защо не попитате кмета Фандъкова? Например, как на столичен булевард Стамболийски стърчат железа-релси от окопите. И как пешеходци минават с риск от падане и контузия. За осветление и маркировка да не говорим.

17

някой

преди 2 години

Лорче, смешничко е да правиш забележки за правопис и граматика, когато самата ти не се справяш много сполучливо.До автора - типичен средностатистически представител на малoумнoто българско население.

16

Анонимен

преди 2 години

Питай общината що няма маркировка, какво ти е виновно правителството? Аман от прости ***

15

Lora

преди 2 години

До до Лора от СиднейСиднЕй, това, че е добре за живеене, не означава, че не е провинция и заден двор. Не е лоша Австралия, но не е най-доброто място. Нямаш може би база за сравнение, за това мислиш, че си хванал Господ за шлифера. А относно произношението и английския: те осиата говорят с интересен акцент. Ти като си прибавил българския акцент към австралийският и мога само да си представя какъв английски излиза. Като цяло: смешен си много!

14

Анонимен

преди 2 години

Ами като го махнаха разбирача по маркировки Балтов така ще да е.

13

до Лора от Сидней

преди 2 години

За твое инфо, "задния двор на развития свят" в световна класация на ИкОномист за най добри градове за живеене, е ЕДИНСТВЕНАТА държава с няколко градове в топ 10. Това е така от край време, 4-5 града перманентно в топ 10 всяка година. Единствено Япония е била с 2 града но за кратко. Също така по Индекса за човешко развитие винаги на челни места. И всякви други индекси. Явно за аграрна пръ4ка като теб център на цивилизация е Калкута, Керала, Бангалор на опашката за даршан в ашрама и пеем баджани

12

до Лора от Сидней

преди 2 години

Лора, като си изкарала курс по англйски по ЕС програмите за ограмотяване на р0мското население, пак си малко далеч от Кембридж сертификата ми. Не знаеш как да произнасяш градовете. Освен Сидней мога да ти напиша и останалите градове как се произнасят, които ти пак си нямаш на представа. И каква провинция, аз съм кореняк софиянец. Само аграрна пръ4ка като теб профилира непознати хора на провинциалисти. Коментара ти демонстрира познания за света от агрономния техникум. Кое ТКЗС си завършила?

11

анонимен

преди 2 години

абе сидни-то и той си е в друга матрица, ама жив и здрав да ни весели...отделно, колко акъл трябва да имаш, за да виниш президента за пътна маркировка...

10

не разбрал

преди 2 години

Какво общо имат г-н Рашков/Радев с първият учебен ден и маркировката присветофара на КАТ?!Може ли авторът на снимката Михаил Микое да изясни?

9

Lora

преди 2 години

Човеко от СиднЕй - научи се да пишеш грамотно, след като се напъваш да се изявяваш по форумите. Вероятно и английският ти е на същото ниво, иначе нямаше да казваш СиднЕй. В английския не се произнасят всички букви, които влизат в писмената форма на думата. Макар, че ти живееш в дълбоката провинция, задния двор на развития свят и може да ти простим неграмотността. В Австралия всичко идва със закъснение. Предполагам и ти си от провинцията в Бг, за това те е привлякла Австралия. По домашно е някак

8

до пича от сидней

преди 2 години

пич, това че живееш на майната си ли ти дава такова самочуствие? въобще цялата информация за битието ти е един спам, който може да спестиш - с нищо няма да помогне да се реши проблема с липсата на маркировка на това кръстовище - ти си безполезен.

7

до 6 от Сидней

преди 2 години

вече се поразходих, живях в Западна Европа, ама преди GFC каквото ти в близките 20 години няма да видиш повече. Поне така казват известни икономисти, а може и никога да не се върне просперитета от преди GFC. После се поразходих цяла една планета, от другата страна на 16 000 км живея в Сидней. По далеч от това накъде? Луната? А ти байно къде се поразходи? Панелистан ти е идеалния хабитат? Фърли един фас от балкона да се успокоиш и си пусни сериала. Не се коси за места далеч от бита и културата ти

6

до 6

преди 2 години

Каква Европа е България бе ***, явно ти си този, който не е напускал Панелистан!

5

Менте Синдьо

преди 2 години

Ей менте кенгуро .... НЕ прави сравнения с Америка, Кенгурландия и други континенти. Тук е ЕВРОПА. И стандарт на живот и мислене са съвсем други. Пък за България е съвсем друго. Ако се беше поразходил из света щеше да видиш разликата.

4

Анонимен

преди 2 години

До dsadsadУмник, маркировката е работа на районния кмет. А той е от БСП. Пак заповядай.

3

Чичо

преди 2 години

Тъй си е - Радев съсипа държавата! Време му е да си ходи!

2

dsadsad

преди 2 години

малуомник, маркировката пред КАТ не е раобта на Радев и служебното правителство, а на ГЪРБавите некдаръници в СО

1

от СиднеиАвстралия

преди 2 години

Автора вместо откриването на училището отишъл на откриването на светофара в КАТ. Да не би някой в БГ да спазва маркировка. В каква матрица живеете.. В Америка в много щатове НЕ се замерват изгорели газове на технически прегледи. Тук също НЕ се замерват, няма подобна простотия. Сипвам на автоматика до горе и не знам колко е литъра. Тук и валци няма, тая простотия даййй 2000 оборота, а сега ръчна, спирачка. Няма такава простотия като валци. Данъка е на брой цилиндри. В БГ сте в друга матрица