157

каймак АМ

преди 8 години

Така е членски..... сам прецени , 1 тон цимент от сащ , русия или от Турция , ще ти е по изгодно да занесеш , за да строиш Сирия. Най комичното е ,че проблема няма да е финансов а принципен. Хората ще заговорят и спомнят , кой е рушил и убивал Сирия и кой ще я строи за настояще. Така е . Всеки може да руши ,но не всеки да гради.

156

Прост народ

преди 8 години

Не знам защо продължавате да се промивате с "Турско робство" и "Освобождение"?!Никога и никой няма да "освободи" българите от робство, защото българите са "рая" и искат да бъдат такава! Българите винаги чакат някой да направи нещо за тях и после си мислят че даже ще имат да взимат... Винаги ще се намери кой да направи това което ти не искаш, но след това ще си платиш за това, че друг върши твоята работа! Няма работа която не може да бъде свършена, има само хора, които не желаят да я вършат!

155

Членска карта №7

преди 8 години

до 340Не е задължително да е там! Но пак ти казвам, медицината, изобщо науката не започват през 18 век... Там ви е грешката, мерите в къс период и се самозалъгвате в собствената си изключителност!!!

154

Членска карта №7

преди 8 години

До каймакАММи, аз не съм Ванга... Ще почака да вида! Щото и Ирак щеше да се строи..Даже идни наши гурбетчии ходиха, та едва се върнаха... Но съм склонен да приема, че строителство ще се наложи от Одрин надолу!

153

Членска карта №7

преди 8 години

Същата Сирия - Сирия на Асад. Асад - руска марионетка и доказан диктатор унищожаващ собственият си народ.Жалък опит! Само за публиката, която не знае, какво държава бе Сирия, преди да я демократизирате! Ирак, Либия... Вси добри примери... А защо не и България в тази поредица!

152

каймакАМ

преди 8 години

Виж членски ! Тук въпроса не е кой крив , кой прав а кой ще е по градивен. Ха познай да видим , след всичко това , кой ще гради нова Сирия ? Кой знаеш ли .......Ердоган. Строежи , инфра структура , пътища всичко. Само тя и никой друг. И САЩ и Русия го знаят и затова гледат да се измъкнат някакси. Иначе там ще е пустош и гнездо за терористи . Запомни го , членски , единствено Турция е иляча на след военна Сирия и само чрез нея , отново ще стане държава. Затова им е криво и на Путин и на Обама.

151

Членска карта №7

преди 8 години

Съвременната медицина е плод на медицината, която се е развивала вън от Европа. Няма по-смешно нещо от класациите на университетите... Нещо от рода на най- красивия мъж, или Евровизия...

150

Членска карта №7

преди 8 години

Не се прай но ударен! Говорихме за обещанието ви Сирия никога да не бъде същата!И аз ви описах какво ще бъде новата Сирия! Такава каквото я правите!Не ми се крий зад глуповати, седенкарски подмятания!

149

Членска карта №7

преди 8 години

здравеопазване, образование, промишленост вианги са били атрибути на западаТова винаги, колко години е заело от човешката история!??? Много ви обичам такива дедо броите годините на човечеството си от собственото си раждане!

148

дядомраз

преди 8 години

Благодарноста е благородно чувство. Благодарен съм на Русия за свободата! Прекланям се пред паметта на руските и др. войни отдали живота си за нея. Нормално е всеки българин да им е благодарен!

147

Анонимен

преди 8 години

Слава на Русия и руският народ!

146

Членска карта №7

преди 8 години

до 326Това на Козяк ли го научи!?? ... когато на немски са говорили само с конете си...!

145

Членска карта №7

преди 8 години

до 325Може ли да не берете гайлето на руските афро-американци...

144

Членска карта №7

преди 8 години

До сссереТоест, под ласкавите евроатлантически грижи, в Сирия никога няма да има мир, здравеопазване, образование, промишленост... Това го можете!

143

сссере

преди 8 години

Кремъл е в предсмъртна агония и за това руските сатрапи гледат да убиват , колкото се може по вече хора в Сирия. Ако някой се надява Сирия да е както преди , жестоко се лъже.

142

Членска карта №7

преди 8 години

До цар окупаторАми, ние бяхме каил да платим същите пари на евроатлантическите ни партньори, само и само да ни освободят, но на тях им се е видяло малко. И си поддържаха Турция против нас... Вашето възмущение и ехидност навярно са добре платени, но със слаба аргументация!!!

141

Анонимен

преди 8 години

До цар окупаторОткъде такива пари в България бе ...след като е била 500 г под турско робство--айде стига с тези НПО партенки вече--а ти явно си от ези за които пише колегата отдолу---ти си евро-атлантически -джихадист-----кланящ се на османлиите и ИД.....

140

цар окупатор

преди 8 години

иска изплащането на разноските от времето на руската окупация на страната. Към нотата е приложен протокол от работата на руска комисия, която била определила сумата за издръжка на петдесет хилядния руски окупационен корпус (продоволствие, заплати, разноски за болните, транспортни разходи и др.) на 21 236 500 рубли и 87 копейки. Дългът е разделен на две части по равно между Княжество България и Източна Румелия или по 10 618 250 рубли и 43 и 1/2 копейки. Българският княз отказва да изплати разноските и оставя нотата без последствие. На 14 януари 1882 г. Хитрово изпраща втора нота, в която настоя

139

цар окупатор

преди 8 години

Колко струва руската окупация на България от 1878-1879 г.?В български пари сумата е 89 640 000 златни лева.В чл. 8, ал. 3 на Санстефанския договор е посочено, че руският окупационен корпус (в състав от 50 000 души), който ще остане в България, ще бъде издържан за сметка на занятата земя, т. е от българите.Почти същият текст се съдържа и в чл. 22 на Берлинския договор. В съответствие с тези клаузи руското императорско правителство в Санкт Петербург стриктно следи за разходите по поддръжката на окупационните руски части и гражданската администрация през 1878-1879 г. и формира т. нар. окупаци

138

Членска карта №7

преди 8 години

до 308Това някаква нова упорна точка ли е!???Много сте спешен и плашещо простоват!