9

Анонимен

преди 8 години

Крадците щели да правят комисия?

8

99

преди 8 години

ИМАЛИ НАИВНИЦИ КОИТО ВЯРВАТ,ЧЕ ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ .НИКОГА КАЗВАМ АЗ..ДАЛИ С ДОКЛАД И КОНТРА ДОКЛАД КОЙ КРАЛ КРАЛ КОЙ НЕ Е КРАЛ ДА Е КРАЛ ДА НЕ Е СПАЛ.

7

"Балък"

преди 8 години

Къде е логиката...поръчваш на някого доклад, даваш му доста пари и накрая...го питаш този същия,на когото е платено за извършване на услугата, дали ще разреши да бъде показан доклада? Това наглост ли е или какво? Кого лъжете ...? Къде е Искров, защо още е на свобода???

6

oпаа

преди 8 години

"Борисов се правеше на 3 и половина, че не знаят много хора за отношенията му с Пеевските, за фирмите им в Дубай и подялбата им на КТБ. Такова общо предприятие е и футболния клуб "Левски". То се управлява от Иво Тонев, който е човек на Бойко Борисов и адвоката на Пеевски Александър Ангелов. На Бойко не му пука особено какво се говори. Разчита на това, че може да върже обществото на панделка без неудобство"

5

Анонимен

преди 8 години

айде бре къде са демократитевсичко да било прозрачнода ама не както казваше оная п.ачавра Журналист през 90-теще са прозрачни ушите на оголелите българи ако още търпятпродажните марионетки слуги на американското посолствоами онова гербаво повръщало андреев къде е да си извие фалцетаами оня дето става само за чистачка къде е нали му дадоха метламай пак ще забършат оголелия и оглупял българин.ухат тараторакрадеш пари - секретно -да си го четат крадцитеа окрадените да си д.ухат таратора

4

аз

преди 8 години

та те я ограбват и накрая никой нищо няма да вземе

3

Шаран БГ

преди 8 години

Разбра ли народе, какво е д е м о к р а ц и я по български? Ти ще си управляваш - ние ще си крадем! Ти ще питаш : кой, колко - ние ще ти покажем среден пръст ! Те това е !!! Ти ще искаш и референдум? Искай си - средният е твой !!

2

АTAKICT

преди 8 години

..НЕИЗВЕСТНИ...АПАШИ ОБРАХА КТБ ХАХАХАХАХА---ТОВА ЩЕ ОСТАНЕ ОТ ДОКЛАДА ЗА КОЙТО БЕ ПЛАТЕНО 85 000 ОТ ПАРИТЕ ВИ ПРОСТАЦИ БОЙКО Е ПРАВ---ЛОШ МАТЕРИАЛ

1

Анонимен

преди 8 години

Още когато мутрата по време на първото правителство ЗАДЪЛЖИ всички държавни фирми да прехвърлят парите си в КТБ ми беше ясно, че ще падне яко крадене!Откраднаха на хората паритеи....засекретиха кой ги е откраднал?Къде живеем, бе????