14

Az

преди 8 години

В реалните игри в нормалните държави има такива игри, печалби и печеливши. В страната на мошениците с политически протекции, като БГ - има само такива игри

13

хфх

преди 8 години

със здраве да си ги ползват

12

gogo

преди 8 години

С тези пари могат много добри неща да се направят. Като начало градче за талантливи деца - в България е пълно с такива, които нямат възможност да развият таланта си. За всяко читалище в страната ще осигуря пиано и музикални инструменти.

11

JK

преди 8 години

Хайде народе, втурвай се съм лаФката да купуваш билети за Националната лотария!!!

10

Коза Ностра

преди 8 години

Честито на печелившите!

9

Анонимен

преди 8 години

До ЦК на либераститеИма данъци , то не е като в Бг.Ама пак са много пари. На тяхната възраст ще е ядене , пиене и тея теи работи. Да са живи и здрави и всеки да има тоя късмет.

8

Shopp™

преди 8 години

До Гошо...*** Гьорги, стига си се мазнил на пиндосите за чакалък...

7

ЦК на либерастите

преди 8 години

До dominiciТи си някакъв идеалист и мечтател! Баце до сега вкара десетки милиарди в печеливши проекти а работниците или се самоубиват или умират от алкохол! От това ,че минават милиарди обикновеното простолюдие и нищо не печели , лапкат банкерите и собствениците на строителни фирми!Иначе си прав 10 милиона са максимума с който човек може да остане нормален след тази сума става финансов социопат това американски психолози казват ,че е неизлечимо!

6

ЦК на либерастите

преди 8 години

Голяма тъпотия е късметлиите да не си получават 100% от печалбата!За това не играйте хазарт по-лесно е да видите Господ по сред бял ден от колко джакпот!

5

dominici

преди 8 години

На 500 милиона им намирам място веднага. Заделям 10 милиона, които да стоят ако всичко друго се провали, с още 20-30 си правя кефя - коли, къщи, гъзарийки разни. Останалите 460 ги инвестирам в някакви бизнес начинания. Ако нещо пророаботи - супер, ако ако не ... ще съм вкарал в икономиката 460 и ще съм дал пари на много работници.

4

Анонимен

преди 8 години

на всеки българин по един милион,и пак ще им остане доста!живи и здрави!!

3

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Ама то си е наистина за...притеснение ако ти паднат от...небето 330 милиона $.Така като ги гледам,хич не са...престарели,хора на средна възраст,когато животът е най...сладък.С тези парици могат да си го...подсладят за винаги и даже да...харижат и на някои...закъсали за да ги...благославят.Добри хора изглеждат,нямат визия на...политици и им желая здраве и щастие.

2

Анонимен

преди 8 години

До Анонименнещастник си приятел и такъв ще си останеш.

1

Анонимен

преди 8 години

Да им приседне дано!