9

Факт

преди 8 години

Всъщност темата на статията е сбъркана. Трябва да се казва: Как да се предпазим от хубави преживявания .....

8

11

преди 8 години

Ъхъ, начи сексът трябва да е в работно време. След това - всеки към къщи.

7

Чък

преди 8 години

Относно статията - вижда ми се странно и неестествено в един момент като си на работа да се държиш по един начин а щом не си да се държиш по съвършено различен. Ако си близък с някой на работа трябва да си близък се него навсякъде, а ако имаш семейство и мислиш че с колегата/колежката си се сближил твърде много трябва да се дистанцираш. Не е редно хем да се лиготите на работа, хем после да го игнорирате сякаш не съществува. Ще трябва да спрете с лиготенето на работа за да е честно.

6

Чък

преди 8 години

До ПомощКолежката ти си играе с теб на психо-сексуални игрички, вместо да и се връзваш охладней към нея и почни да пазиш дистанция. Ти си женен и не трябва да изневеряваш, остави и мислите за насилие те не са достойни. Дистанцирай се от колежката ти и прекрати всякакви разговори на тематика която не засяга работата.

5

Препатил

преди 8 години

Абсолютно вярно и точно казано!!!

4

Каза ли са го

преди 8 години

Там където си вадиш хляба не си вади оная работа!

3

Дърт Крейзър

преди 8 години

Как да се опазите от флирт с колегата , ... Дано да работят съветите ви ,защото Минко 47-годишния от миналата година не може да смогне , клеца денем и нощем ,обаче много колежка много нещо и недоспал взе да идва на работа

2

упорит профан

преди 8 години

...навремето за това си назначавах по 2-3 секретарки ,че става много скучно като почнат се оплакват от мъжа си , комшията и бившия колега!

1

ha ha

преди 8 години

Не мога да разбера защо трябва да се предпазвам от флирт с колежката. Та чак и съвети и предположения давате.