14

Версиии

преди 8 години

Това е абсурд. Значи 1. Жената му си дошла с колата и спирачки имало. 2. Той тръгнал да паркира и спирачки вече нямало? 3 Без спирачки МД закарал колата до сервиз??Това е абсурд или има разумно обяснение, което може да бъде само следното1. Жената на МД е срязала спирачките, след като се е прибрала, казала му, че не може да паркира и го пратила да се пребие или убие.2. МД лъже като брадат роман.

13

къде са КАТ

преди 8 години

чл.101, ал.1 ЗДвПТози е за Акт, няма ли кой да се самосезира, виновника саю си признава по всички национални телевизии.

12

Някой

преди 8 години

добър човек просто е решил да сложи край на безсмисленото съществуване на тоя пуяк и да го отърве от мъките му.

11

Анонимен

преди 8 години

КГБто: Който не пие чай с Полоний, му режат спирачките !

10

Анонимен

преди 8 години

tova e nai svestniyat politik,no da ne se podava na Ivan Kostov

9

Анонимен

преди 8 години

хората са го казали съвсем ясно - ако човек установи, че спирачките му не работят, той не прави и един метър повече с колата. Мартинчо трябва да го подведат под наказателна отговорност за заблуда на властите и да даде смислено обяснение защо си е повредил спирачките. Все пак данъкоплатците не може да плащат за всяка депутатска самогероизация.

8

Наблюдател

преди 8 години

Както каза 1 банкер на времето в интервю - "Когато става "?" за окрадени милиарди, падат глави!" Имаше предвид милиардите дето ги окраде върхушката на комунистите от държавата 89 г. и около ния. Които пък си ги разпределиха и се появиха като милионери.

7

Сержант

преди 8 години

Сам си ги е поръчал. PR

6

Анонимен

преди 8 години

До NinjaАхам...значи, това става само по филмите, така ли??Само по филмите ли фалират банки? само по филмите ли има олигарси?Само по филмите ли има корумпирани политици, магистрати и подобни на Пеевски и Доган?Отиди и се забркай с някой от тях и им застани на пътя и това, което си гледал по филмите ще ти се стори приказка за лека нощ.

5

Анонимен

преди 8 години

Ами, като цяло, това е опит са саботаж срещу политическа фигура, което е нормално веднага да се информира министъра. Все пак са на що-годе едно политическо ниво.В подобно случаи е добре да се вдигне шум.Или ти не вярваш, че Пеевски, Доган, ГЕРБ и останалата мафия зад случая с КТБ не са способни на подобни спалшания???

4

Анонимен

преди 8 години

А на този веднага акт за движение с неизправно МПС. Как ще тръгне за сервиз без спирачки! Ами ако беше блъснал някой? Явно депутатите които трябва да бъдат за пример, не знаят елементарни неща. За какво са такива неграмотници в парламента?

3

Анонимен

преди 8 години

А защо се обажда на министъра, а не подава жалба по законния ред в районното полицейско управление?

2

Ninja

преди 8 години

Много филми гледат от ПФ

1

Анонимен

преди 8 години

Все ми се струва, че средностатистическият шофьор ще качи таралясника на пътна помощ, ако разбере, че е без спирачки. Марто обаче е над тези неща, звъни на министъра и подкарва към сервиза.