5

Анонимен

преди 8 години

Че тия от Топлофикация са и...ти това си е ясно! Цял месец да не оправят една тръба! Обаче къде е бляла УФСЪТЪ-майка? Много добре е знаела за проблема, как така не е обърнала внимание къде отива детето. Говорим за дете на 3 години, не би ли следвало да е под контрола на възрастен, при това на улицата? Защото днес е влязло в локва, ама утре по същата логика може да скочи и на платното.

4

Анонимен

преди 8 години

До всичките под мен: Абе вие не сте ли били деца бе ***??? Майката виновна, че детето решило да нагази в локва??? И да било е с ботуши!!! Вие като малки не сте ли газели в локви с вода и просто да сте държали като деца???? А ТЕЦ-а той не е виновен нали??? Баси и народа сме станали, честно!!!!

3

Аз

преди 8 години

До АнонименА ти си за гнявене от цяло стадо емигранти!

2

от Русе

преди 8 години

Първо - в Русе всички плащат по нова схема и това, че има кубици не се отразява на сметката им и второ - това дете няма работа в локвите - никоя нормална майка няма да го допусне (освен ако не е с гумени ботуши).

1

Анонимен

преди 8 години

Хм. ТЕЦ-а ли е виновен, че 3 годишно гази в локви, около аварии?Първо, да заведат дело срещу ТЕЦ-а за неотстраняване на аварията. После да заведат дело срещу майката и да я лишат от родителски права. Щото така е справедливо.