28

ели

преди 8 години

Горките дечица...Като ги гледам двамата осиновители,хич не ми вдъхват доверие.Някои семейства там имат много странни правила в домовете си...Не прави това,не прави онова,понякога ми става жал за децата им. А що се отнася до американската мечта-за какво всъщност става въпрос?Какво е това гръмко заглавие?! Повечето американци казват,че за тях тази мечта е да завършат колеж ,да си намерят добре платена работа,да си купят(на изплащане,разбира се) къща и кола ,да ходят на ваканция веднъж годишно...

27

Абе

преди 8 години

До Анонимен 85Грешите. Не всеки в Америка е богат. Тези мъж и жена поне на външен вид не принадлежат към богатата прослойка. Така тлъстеят по-бедните, защото се хранят с евтина и направо вредна храна. Нямат и будните изражения на образовани хора. Обстановката, в която са снимани децата, изглежда добре, но няма вид на домашна. Един дом, още повече дом, в който растат 2 малки момченца, никога не е така стерилно изчистен от всякакви домашни вещи. Нещо тука не е наред.

26

:)

преди 8 години

Най-накрая американец да направи нещо хубаво за България! Да дойдат още и да грабят. Имаме много на склад, а правителството прави всичко възможно да има и производство.

25

Анонимен

преди 8 години

Бъгария пък усиновила проруските "метежници", а пък те я ненавиждат !

24

Мило

преди 8 години

Мила картинка, докато я възпяват по статиите. Но свързването с порасли деца. осиновени в Америка, не показва такава. Има добри примери, има не дотам добри, има и откровено нещастни.В случая родителите нещо ме съмняват. И като излъчване, и като мотив. Те просто няма защо да идват дотук, при положение, че си имат свои деца и са женени едва от 2 години.

23

Анонимен

преди 8 години

Аве дърти *** ко злобеете .Май ви се иска и вас да ви осинови някой богат от америка, ама няммаааа :D

22

някой

преди 8 години

Малко странно семейство - женени са от 2 години, а имат 2 собствени деца, близки до възрастта на осиновените.Освен това се оказва, че към момента на сключване на брак /преди 2 години/ са започнали и процедура на осиновяване. Както и че не са изчакали още 3 години, за да могат да имат по-голям избор.Защо е това бързане?Дано намеренията им да са добри и дечицата да имат късмет.

21

Кви са тия

преди 8 години

В представянето на родителите има мътни места. Оженили се преди 2 (две) години и веднага започнали процедура за осиновяване. Имали вече 2 , които излиза, че са родени преди брака. Процедурата за осиновяване също траяла 2 год., абе, както и да изчисляваш, излиза, че са сключили брак с цел да осиновяват. Според собствените им твърдения законите в повечето страни поставят преграда пред подобно поведение и искат по-дълъг брак. Не е ясно защо не си родят или не поизчакат и да си осиновят от там.

20

до 81

преди 8 години

до 81:Осиновяват още, защото това е бизнес. Повече деца значи повече помощи, социални, всичко го прибират родителите. Децата са просто стока в тая работа.

19

Анонимен

преди 8 години

Странно. Имат деца, значи нямат репродуктивни проблеми, тогава за какъв бяс са хукнали да осиновяват деца и то от другия край на света?! Или просто на г-жата не и се ще да си развали фигурата с още едно раждане? Не разбирам. Да, имаше проблем да роди собствени, разбираемо, но сега... както и да е. Техен си е животът, така са решили. Само дано не съжаляват един ден за решението си, че съм чувала доста неприятни истории за осиновени м...та.

18

Анонимен

преди 8 години

Всеки, надничал в начина на осиновяване в България, ще ви каже, че цялата история е повече от странна. 1.Невероятно е за две здрави и прави момиченца на тази възраст да не копнеят осиновители български граждани. Етносът им няма никакво значение за повечето хора. Но се намира начин на осиновители българи и несклонни към подкупничество да се откаже и да бъдат разкарани.2. Тези американци имат собствени деца и не са в крайна нужда за още. Не изглеждат и много привързани, някак изкуствени са.

17

Анонимен

преди 8 години

2 години, това са деца, човешки съдби......, прекалено дълга процедура.

16

Анонимен

преди 8 години

Какви хора сте вие бе, сънародници!? Ни на живо се радвате, ни на умряло плачете!? Детските души са толкова невинни, а от някои коментари направо ти се драйфа.

15

bros

преди 8 години

Сладури!

14

Анонимен

преди 8 години

ЗА ДОБРАТА ИНТЕГРАЦИЯ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ДА ИЗРАСТНАТ В БРОНКС.

13

мда

преди 8 години

Интересно ми е от толкова много коментиращи някой дали има опит с осиновяването?! Защото дребните душички и най-просторното място да ги поставиш пак си остават дребни душички :) Да са живи и здрави дечицата. Иронията е че след години вероятността те да обичат България повече от живеещите тук поплювковци е много голяма, защото ще са отрасли при хора с големи сърца...

12

До 26

преди 8 години

Казваш, в САЩ е по-голяма *** от България?Нещо не виждам цял свят да чака на опашка да идват и живеят тук.Също и...бил съм в щатите...и..най-неподредения квартал там е в пъти по-добър от най-елитните софийски, набедени квартали.Да не говорим как си поддържат държавата красива и подредена.Но...*** си плюе.Гаранция, тези двете , след 10г. ще са по-образовани и интелигентни от теб.

11

Членска карта №7

преди 8 години

Горките деца!!!Поне да бяха попаднали при Уди Алън...

10

Валентин

преди 8 години

Да идват хамерикаците още ке им дадем цел 1 000 000 челят - барабар с бабите, дедовците и майките и бащите им. Алал да им ся.

9

Анонимен

преди 8 години

тези деца са с огромен късмет,от малки ще напуснат тая ***