48

razgradski pop

преди 8 години

момичетата са малко мургавички...

47

dn13

преди 8 години

До ели"Повечето американци казват,че за тях тази мечта е да завършат колеж ,да си намерят добре платена работа,да си купят(на изплащане,разбира се) къща и кола ,да ходят на ваканция веднъж годишно..."Ах какъв ужасен живот само. Колеж, после работа пък и къща на всичкото отгоре -- направо ужас! И само веднъж в годината на ваканция, как ли издържат!

46

dn13

преди 8 години

До без заблудаЗначи 70% са успешни. Не е толкова зле.

45

Анонимен

преди 8 години

108, те и сега някой подобни психопати не виждат нищо лошо, но на тях им дават по 60 години затвор. А на подобните им в България - по 1 година условно.

44

Анонимен

преди 8 години

След време няма да има нищо лошо да си бът сестрите.

43

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСиропиталищата вече ги закриваме....с европейска директива. Имаме приемна грижа. Никой не осиновява дете в България извън профила, който описах. Това е жалкото. Иначе навън са си ОК " ничиите деца"

42

Анонимен

преди 8 години

psiholog, порастналите "ничии" деца имат много по-добър шанс да израстнат в чужбина отколкото да бъдат насилвани и палтретирани в мизерия в някое грохнало сиропиталище в Чалгария, не мислиш ли?

41

psiholog

преди 8 години

До ПатриотНикой не иска такива деца в България. Казвам го от личен опит. Да е до 2 годинки....максимум, моля. ***...абсурд. С увреждане.....да не сте луди. Това е съдбата на порасналите ничии деца на България. В чужбина, за съжаление....

40

без заблуда

преди 8 години

Статистиката показва, че около 30 процента от осиновяванията от американски двойки не са сполучливи. Просто осиновителите се надценяват, не могат да гледат деца, някои ги бият и унижават, трети гледат на тях като на своя собственост. Много често децата бягат от тях и си търсят правата по посолствата.

39

Анонимен

преди 8 години

Браво на хамериканците.

38

Анонимен

преди 8 години

Само има риск като пораснат братчетата и сестричетата и като нямат кръвна връзка да не възникнат някои чувства по - различни от братско - сестринските :D

37

Анонимен

преди 8 години

Много са ми интересни троловете. Били женени само от 2 години, нямали подходящо излъчване... Аве те може да са се срещнали в колежа и да живеят заедно вече над 20 години, какво като са женени от 2, това е само подпис така или иначе.Че вземат ци-*** е така. Но като са толкова малки децата няма да се пръкне пак ци-***, а нормални хора. Възпитанието и средата са най-важни.

36

dn13

преди 8 години

До мнениеAма как ще са добронамерени -- няма начин. Със сигурност искат да ги вземат за да ги изядат.

35

dn13

преди 8 години

До ПатриотТи колко деца си осиновил? Ако не си осиновил поне две деца не се обаждай. По добре ли е децата да растат без семейство само и само да са в България?

34

Патриот

преди 8 години

Аман от такива демократи като тебе фифи. Ти и такива като теб искате да раздадете децата на България на западняците за да им решите демографските им проблеми, а за родината си изобщо не мислите.Сигурно ако зависи от теб и един българин няма да оставиш в България всички би ги пратил да работят за добруването на любимите ви западняци.Деня в който българите станем малцинство в България ти и останалите демократи ще бъдете най- щастливи, защото ще сте изпълнили волята на западните си ментори

33

мнение

преди 8 години

Сигурно ли е ,че са добронамерени осиновителите ? Не е ясно такова "осиновяване"как ще се отрази на децата и какви ще са последиците за тях.Човек винаги се страхува от неизвестното/инстинкт за самосъхранение/.

32

fufu

преди 8 години

аман от такива патриоти като коментар 94. Срам и позор от такива като тебе!

31

Патриот

преди 8 години

На какво се радвате бе че двама американци са взели 2 български деца. Две момиченца вместо да растат в България и да раждат деца тук ще подобряват демографията на Америка.Толкова много деца ли имаме че да ги раздаваме в Америка.Какви са тези *** чиновници и политици дупедавци дето така подаряват децата на България.Срам и позор

30

Рут

преди 8 години

Наблюдава ли българската държава какво става с осиновените в чужбина деца? За колко време и как? Да си припомним, че дори получаването на виза за САЩ е проблем.

29

baba

преди 8 години

аз също не приемам под един покрив да растат момчета и момичета, които не са кръвно свързани. Доста съмнителна история, дано да е за добро, но не вярвам. Уди Алън се ожени за осиновената си дъщеря. Нечиста работа.