14

Анонимен

преди 8 години

Имам един Въпрос : България защо крие Българизираните/българеещи се роми(Дасикане Рома)тоест Ромите с български имена за които никой Историк до ден днешен няма обяснение от къде са дошли тези Роми по Българските Земи , една от версиите е че са влезли през Византия по тези земи

13

Анонимен

преди 8 години

До ПанчоТОЧНО ТАКА-ДЕПУТАТИТЕ НАПОЛОВИНА И СУБСИДИЯТА 1ЛВ.ТОГАВА ЩЕ ИМА РЕЗУЛТАТ.АЗ ПАК ПИТАМ:ТОЗИ МЕСТАН Е ИЗБРАН С ЛИСТАТА НА ДПС-ИЗКЛЮЧЕН ОТ ПАРТИЯТА И ОЩЕ Е ДЕПУТАТ.КАК ТАКА?ЛОГИЧНО Е ДА НАПУСНЕ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.ПАРТИИ НАЛИ НЯМА НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА-ТОЙ КАКВА ЩЕ СЪЗДАВА?КЪДЕ Е ТОДОР ЖИВКОВ?ТОЙ С ОСНОВНОТО СИ ОБРАЗОВАНИЕ БЕШЕ ПО-УМЕН ОТ ДНЕШНИТЕ ТАМ ГОРЕ....

12

Панчо

преди 8 години

До Негласуващ. Ако не си гласувал за референдума - депутатите да станат 120 и субсидияата да се намали на 1 лев ще има не 100, а 200. Кой не иска готови пари освен просяците и излюпените партии. Ето защо нямаш право да завиждаш.

11

1

преди 8 години

От сърце им пожелавам неуспех !

10

1

преди 8 години

Драги ми журналисти и телевизии,докога това лице,ще го разкарвате ,като мечка на панаир.

9

Някога

преди 8 години

До и кого щеАбе тютюрю някой за тмоите скъсани *** споменава ли?????

8

ами пари

преди 8 години

Журналистите защо се правят на ухапани, а не зададат най- важния въпрос?! Откъде ще се финансира партията на местан? Откъдето в началото и герб ли? Как ей така никнат партии без никой да каже ясно откъде идват парите им. Как се създават партии с организации по места и заплати на дейци, наеми за офиси и т.н. (партията на бареков; АБВ на първанов) Това са много пари ! И герб, как така бойко създаде герб и за нула време офиси в цяла България и пропаганда и предизборни концерти и т.н, откъде пари?

7

turchin

преди 8 години

200 000 glasa za novata partiq

6

Анонимен

преди 8 години

Явно в Народното събрание се "избират" само най- големите "селски" и.диоти!От десетилетия си знаем и ни се обяснява,че имаме проблеми с образованието,здравеопазването,правосъдието, икономиката,финансите,енергетиката,екологията,26 години правим реформи и чакаме инвестиции, а резултатът е,че имаме абсолютно неефективни в дейността си президенти,премиери, министри, депутати, управители и кметове!За какво им плащаме?В БГ останахме под 4 млн българи! Мястото на всичките горепосочени е в дрънголника!

5

..

преди 8 години

Октай разказва вицове

4

и кого ще

преди 8 години

защитава местан ако- излезе от рамките на турска и етнорелигиозна партия ??? ако не накара шалварестите да гласуват под строй и защото не се чувстват българи то към кого ще е насочена тази партия ??

3

Негласуващ

преди 8 години

Голям ПрАз ако искат 100 партии да си направят

2

Анонимен

преди 8 години

"и условие, че той разобличи задкулисието и застане в опозиция на статуквото" - как ще стане това, при условие че досега той беше част от задкулисието и статуквото. Ще посмее ли да се саморазкрие :)

1

Вуцов

преди 8 години

Всяко разцепване на ДПС е нечовешки празник в нашето семейство.