15

12

преди 8 години

Спрете и останалите радари, закрийте кат и се избийте. Закрийте и останалите шумкари. Закрийте и гражданите- и без това не могат нищо качествено да произведат, всеки купува китайски стоки. Спрете пенсиите- защо да храня разни дъртаци, да са спестили за старини, имали са 40-50 години време ама са го проспали. Махнете и помощите- защо някой е безработен? Щом е безработен значи за нищо не става. Аз никога не съм бил безработен. Махнете и лекарите- като не се грижите за здравето си ***.

14

Реформа

преди 8 години

КАТ да се явяват само при ПТП-та. Останалите шумкари да бъдат съкратени и без това са много.

13

Анонимен

преди 8 години

Nali djobovite na ba4varkats se podarjai i evgeni kinadjijata Po jivkovo vreme s komunagite a Sega s gerberite i mvr

12

КАТ да се закрие

преди 8 години

Такива новини само потвърждават мнението на някои хора, че КАТ трябва да се закрие, ако искаме да спрат нарушенията по пътищата. КАТ е основната причина да има много нарушения. Всеки знае, че нарушения се правят само там, където няма контрол, както и всеки знае, че КАТ не контролира спазването на Закона, а само си изпълнява плана за глобите и толкоз. Това е причината всички да правят нарушения и то много. Превишената скорост е само едно от многото нарушения, които КАТ не санкционира.

11

Анонимен

преди 8 години

Едната фирма взела държавна поръчка да си пробута китайските сглобки без подръжка, че да не и излезне скъпо. Другата фирма пак на батко ще ги подържа пак с някакви измислени части и ще смуче държавни пари. А до тогава войната на пътищата продължава.

10

Анонимен

преди 8 години

В обществената поръчка сигурно е заложен критерия,технически трябва да докажете че камерите мога бързо да дефектирал.

9

Анонимен

преди 8 години

Щом неработещите камери са 88, което било 40% от всички камери, значи работят 132 камери, които регистрират по 3.7 нарушения на ден. Това е адски малко. Всички виждаме как всички шофират непрекъснато с превишена скорост, а това са много милиони нарушения всеки ден, които КАТ не регистрира, т.е. КАТ не работи. Пита се в задачката за какво даваме този милиарден бюджет на МВР?

8

Анонимен

преди 8 години

Какво е джигит според КАТ?Това е шофьор, който си позволява да шофира със скорост по-висока от разрешената, на широк прав път,с отлична видимост, на който е безопасно да се шофира и с 120 км/час, но има ограничение от 40 км/час.Това ограничение е наложено от КАТ в съучастие с други държавни органи, за да се създаде хранилка за глоби на КАТ. КАТ си има план за глобите и най-лесно го изпълнява с такива хранилки за глоби, а там където е високата скорост е опасна, КАТ го няма.Защо ни е КАТ тогава?

7

Анонимен

преди 8 години

Така угасна и социализЪма, ще угаснат

6

До 1

преди 8 години

Много ограничено мислиш, а и бъркаш.Не са работещи 40 камери, а около 130-140.С тях КАТ регистрирал за декември около 15000 нарушения, т.е. грубо по около 110-120 нарушения на камера за цял един месец, т.е. по 3 на ден на камера. В същото време нарушенията за превишена скорост в България са около 150-200 МИЛИОНА на ден. Къде са 500 на ден, които регистрира КАТ, къде са 150-200 МИЛИОНА. Изводът от тези числа е ясен - КАТ трябва да се закрие.

5

Анонимен

преди 8 години

KAMERITE SA UMISHLENO POVREDENI,ZA DA MOGE FIRMATA NA GERB DA SPECELI I TAZI PORACKA.

4

МВР

преди 8 години

За нищо не ставате. 200 камери не можете да поддържате с 1,3 млрд. лв. бюджет, какво остава престъпност да борите и да упражнявате превенция.

3

Анонимен

преди 8 години

За един-два месеца 40% излезли от строя камери?!?!?! Как ни контролират с това, че то по всички правила е негодно.П.п. Винаги имя вариант и да не лаботят поради нямеса на полицаите, коуто говори за опити за чанипулиране. Дали са уволнени?

2

Анонимен

преди 8 години

Всички камери да угаснат на тия ***

1

Сп??нс

преди 8 години

Има потенциал в тая работа, ако с 40 камери са навъртяли 15 000 глоби , не ми се мисли с 80 !!! На спечелилите -честито , на останалите ще ги удяри кьоравото и то много скоро