5

Добри

преди 8 години

Да обърна внимание на БГ политиците в най-бързо изчезващата нация е че както се вижда за да има повече деца трябва финансово стимулиране и то значително - за първо, второ, трето и четвърто дете. И то само на българския етнос а не на индо-европейците. На неграмотни, безработни хора не трябва да се дават детски помощи за да се размножават.

4

Анонимен

преди 8 години

Израелския Hi-tec наема китайски програмисти. Заплатата за която китаеца работи 10 часа . е 3 пъти по- ниска от заплатата на израелския програмист.

3

Анонимен

преди 8 години

До Гневен българинКолкото и да ти се иска да е измислица, това е истина. не далече от Бершева е Димона. Поразрови се малко в нета но не на български и ще разбереш за какво става въпрос. Израел имат добри закони за народа си, отлична здравно осигуретелна система която е част от социалната система. Там здравното и социално министерство са заедно и министрите им са на половина на българските. Народа им не изкарва пари за министри, безделници, крадци.

2

Анонимен

преди 8 години

Беер Шева означава кладенеца на Шева. Бершева бил дом на бедни хора от работническата класа. Някой да е чул за евреин работник ? Евреите са хора с големи умове но не и работници. Там работят араби и гастербайтери от бившия социалистически лагер - руснаци, бългаи, румънци.Евреите са началници.Бер Шева е много красив град в който днес живеят предимно млади образовани руснаци.. Лошото е че ракетите на Хамас стигат за 45 секунди от ивицата Газа до Бер-шева.

1

аманадали

преди 8 години

1500 човека а с БВП като за една половин България!!!??? Кога ли и у нас??