18

NZ

преди 2 години

В Street view на Google има и по-интересни места за показване

17

Иван

преди 2 години

Колко трябва да си комплексиран, за да принтираш бележка у вас на принтера, да седнеш я в кола, я на мотор, я на колело и да отидеш до въпросното място, да снимаш, да се върнеш, да качиш снимката, да чакаш да я одобрят и да си пишеш коментари под собствената снимка?

16

Анонимен

преди 2 години

Ами Синдьо, вече втора снимка от това място - да не би да искаш да ти пожелаем все с такива хеликоптери да се возиш? Ако беше наистина щастлив нямаше да се занимаваш с такива глупости.

15

Един веселяк

преди 2 години

''Точното място не е важно за да си живея живота сред най красивия край на Планетата с жена ми и децата ми''. Тогава , какво се скъсваш да възхваляваш Сидней и Австралия. Най сетне кандиса . ''защото е трудно да се определи точно най-красивото''. Тогава , за какво се опутваше да ни убеждаваш , че само ти живееш на най-райското място на планетата. Не искам да те съдя , но леко почна да се извърташ диаметрално противоположно.

14

Анонимен

преди 2 години

Защо всички добри за живеене места са далече от държави в които е имало комунизъм!?! И какво сме виновни ние, днешните българи за това наследство!?!

13

пияница мистик

преди 2 години

До 13, през последните години има по няколко австралйски града в топ 10, вкл. Сидней. Май Аавстралия е единствената държава с повече от 1 град в топ 10. Мисля че миналата или по миналата Сидней беше по напред. Точното място не е важно за да си живея живота сред най красивия край на Планетата с жена ми и децата ми. Затова казвам СРЕД най красивия край на Планетата защото е трудно да се определи точно най-красивото. Може да не е точно Сидней а някаде наоколо. Важното е че съм сред тия места. Поздр

12

Анонимен

преди 2 години

Оукланд оглави годишния Global Liveability Index на The Economist Intelligence Unit (EIU). Ето и останалите :Осака, Япония Аделаида, Австралия Уелингтън, Нова Зеландия Токио, Япония Пърт, Австралия Цюрих, Швейцария Женева, Швейцария . Нещо Сидней се губи , нали бил най добрия град в света. Какво става австралиецо.

11

До клепоухия

преди 2 години

Ами ще качваш , като те толерират от dnes.bg , или си на хонорарче то нормално само твои картинки да качват.

10

иСточни квартали

преди 2 години

Пускай повече снимки, забавлявай ни!

9

Чебурашка

преди 2 години

До 6, сам си плащам ве пич. Не ми коства нищо, само няколко сгънати А4 и като видя нещо интересно ви го щраквам, да ви гледам африканския сеир. То не беше че снимките са крадени, то не бяха фотошопи. То не беше че съм нереален. То не беше че съм в Люлин Ямбол Димитровград. То не беше че ми плащали от днесбг. Абе забавлявате ме максимално. И още снимки съм направил ще ги кача като имам време

8

Чебурашка

преди 2 години

До 7, още по забавно е да чета коментарите под статии за държави от 4-тия свят и отдолу как едни африканци се подиграват на други такива. Като първите африканци дори събират капачки за кувиози докато оскотяват сред африканския пейзаж и се мислят за нещо повече другите африканци. Смях. Поздрави от най райския край на планетата, Сидней Австралияя. Показвам ви кварталния хеликоптер за спешни случаи. Забележи, кварталния! дето обслужва источните квартали. Кацат на игрището което всеки квартал има

7

До анонимен 7

преди 2 години

Ами как го харесваш сиднито вземете и се оженете.

6

Анонимен

преди 2 години

Моля редакцията да игнорира хората, които се възмущават. Аз се кефя на снимките на Синди и искам да гледам и да чета още от него. Кой каквото да казва, всеки има право на мнение и свобода да приказва каквото си иска, аз пък искам да чета редовните писачи тука.

5

О.Уайлд

преди 2 години

DNES.BG, вижте какво намерих да пише в собствените ви правила:- - -Какво съдържание не се препоръчва?* Спам или повтарящи се публикации.- - -Предполагам, че въпросният потребител ви е на щат т.е. плащате му, за да пуска глупости. Знам какво ще ми кажете - като не ти харесва, не чети. Ами ето, спирам да ви чета. Вероятно няма да ви липсвам особено. Наясно съм, че както повечето медии в БГ, и вие сте жълти. Ами успех! Ама да не ревете после, че тоя или оня ви цензурирал. Сбогом.

4

анонимен

преди 2 години

Защо се дава трибуна на един и същ комплексар, който не знам какво работи, но нон стоп е по форумите?

3

Анонимен

преди 2 години

Стига вече dnes.bg . Какви са тия едни и същи снимки от един и същи човек..Това дискриминация ли е или сте много зле и никой друг не ви праща снимки. Има и трети вариант , ама всички го знаем.

2

Баба Генка

преди 2 години

Бабе, прати навам един вертоует, че наште ги използват само да гледат дека са нивята със веселите плантации

1

Basic Grammar Rules

преди 2 години

КварталнияТ хеликоптер... Големи, по-големи, най-големи... PS Senior Design Engineer in Silicon Valley