97

Ганчо

преди 8 години

Евала готин, ти си велик. Всичко ново е добре забравено старо. Това хорце го играем няколко пъти. Дали ще успееш!!!!!! Балъците останаха малко. Но сигурно вече има мераклии за новата партийка - това са парички, без отчетни и на готово. Браво , аферим, ашколсун.

96

Анонимен

преди 8 години

УЖАС!Това момче е от категорията на Бжежински и Кисинджър!С номера за "глобализацията" и "монетарната политика" двамата хамериканци събориха икономиката на САЩ и ЕС без един изстрел за 30-тина години,а наш Рамадан събори цялата "перестроечна" мафия за няма две години!Май става ясно у кого е ножа-и кой е "касапина"- и у кого е чикийката- кой е "чикиджията"!

95

Винету

преди 8 години

Добре де, втора политическа сила, ама след кой? След ДПС ли?

94

дядо ви

преди 8 години

Дупе да ни е яко, Костов възкръсна !

93

Хризантема

преди 8 години

Този филм сме го гледали. Даже е сериал.

92

Анонимен

преди 8 години

Да речем, че минеш 4%-товара бариера, какво ще промениш с 15 депутата, след 3 години. Досега поне можеше като коалиционен партньор директно да разговаряш и да натискаш Борисов по всеки управленски проблем. Сега като те отсвирят, тези 3 години до новите парламентарни избори дали няма да са загубени за реформите ти. Този народ не направи революция за да свали Живков за разлика от други

91

Анонимен

преди 8 години

Прав е - Пръмовица дискредетира всичко - ще се присламчи към следващите

90

Кукуригу

преди 8 години

Не, бе, има едни кинти, които трябва да се усвоят и оправдаят, по линия на Департамента или някоя фондация, за демократизация. И един от начините е чрез нова политическа формация. Вие се хващате за привидностите...:)

89

Прав е

преди 8 години

Много е прав с това , че фондовете с които се бием м гърдите свършват 2020. Все пак няма кое да ги замести към БВП за сега, а времето си лети. След като минат фовдовете вече ГЕРБ нама да искат да управляват защото ще настъпи беднотия.

88

Анонимен

преди 8 години

Хора луди ли сте да четете медиите на Пеевски и да говорите за някакви селфита. Това е порнография. Вие в каква държава искате да живеете? Как може да цетирате какво били написали пик?

87

да

преди 8 години

РБ се провали защото тръгна по пътя на корумпираното СДС.И затова и веднага ДС повика Агент Виктор да си каже приказката .

86

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен109 леви никой не ще МРАЗЯТВИ *** смотании

85

Пян_Гъ

преди 8 години

А, последно, да не забравя. Който не е наясно с морала на Радан Кънев, да напише в Google "Радан Кънев, селфи с ***". И проблемът не е в това, че въпросният "господин" се разхожда по отсрещния тротоар, а в това, че не го обявява. Това е предпоставка за силна зависимост от издигналите го сенчести кръгове, а оттам и за корупция, с която "реформаторът" смята да се "бори"! Смях...

84

Анонимен

преди 8 години

И ти и всичките останали ,така наречени "народни представители " се махайте от парламента и се захващайте да работите !!И живейте от заплатите ,които си изработвате !!Ще копаете ли ,ще садите ли ,ще строите ли ?!?...няма значение !!Но ,когато си получите заплата на края на месеца /ако получите /....тогава ,може и да се сетите за "проекти "!Райт!

83

Пян_Гъ

преди 8 години

Не идва "нов десен проект", а си идва Филип Бехар, юрист към Световната федерация на ****расите в Ню Йорк. Така, за малко, да се хубавко "повидят" и нежничко "попляскат".

82

Народен

преди 8 години

Смешни сте, колко от членовете ви на ръководни постове в областните управи, министерствата и общинските ведомства напуснаха местата си? Вие сте СРАМ за всеки, който е дал гласа си за вас!!!

81

Муто

преди 8 години

Проект за втора политическа сила? Ха-ха. Пръдльо Кънев.

80

гладен атакист

преди 8 години

Предлагам към новия проект да се присъедини Волен ако не е заминал пак на некой кубински плаж

79

неспокоен

преди 8 години

Сега всички гледаме кой ще е американският президент,аз бих им пуснал тройни психични експертизи на всичките.Това не е шега работа...

78

анонимен

преди 8 години

Да. Провали се.