32

Алекс

преди 8 години

До НЕНОРМАЛНА РАБОТАОбикновено тези които знаят че простите решения не работят, не виждат света в черно и бяло, и имат повече от три мозъчни клетки събрали се да се топлят.

31

НЕНОРМАЛНА РАБОТА

преди 8 години

"Избирателите искат прости решения и леки лозунги - с Тръмп ги имат"Е?!?Кой иска неразбрани сложни решения и натрапчиви безумни лозунги?

30

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Като си такъв фен на "великата " руссия защо не хванеш пътя и се преселиш там???Какъв го търсиш в презряната гейропа отворко???

29

Анонимен

преди 8 години

Татко батко чинка стринка.На тая и е голяма каша в главата.Нещата са прости. Клинтън е демократ, и повтаря политиките на Обама. Ще дойде с цял екип хора които са точно като сегашните, и ще правят точно същото. И това има отношение към имиграционна, фискална, външна политика и т.н. Ще решават проблеми примерно: "флота не е достатъчно отворен за жени". Ако това иска избирателя, това получава.Тръмп е републиканец и фокусира на проблеми като "дипломацията се води от безгръбначни".

28

Анонимен

преди 8 години

Тъкмо гледах как Тръмп млати Винс МакМеън в Кеч Мания. Е, сега южните щати как ще му устоят кажете?

27

Паметлив

преди 8 години

След президент-***(Буш-младши),президент-играеща голф май.му.на с висше образование,защо да няма и президент-изперкала бабичка?Самостоятелни играчи не са нужни на господарите на Америка,на тях им трябват послушни мухльовци! Познато,нали????

26

Иди Амин

преди 8 години

За жалост подобни статии са илюстрация на времената, в които живеем. Ако не е беззъб и безидеен центрист, значи е авторитарен, фашист, комунист или нещо подобно. Сбъркани възприятия на обидчиви либерали, за които провалите Обама и Меркел са богове.

25

Анонимен

преди 8 години

До Idealist 33Ганьо, кво е това "грустрирана" че не ми стигат две висши да го разбера???

24

Idealist

преди 8 години

Най-лошият вариант за прездент на САЩ е Клинтън - жестока, безцеремонна, сексуално грустрирана. Буш - фамилия, която направи от САЩ Империя на Лъжата.

23

Алеко

преди 8 години

Гледате ли лицемерието в Давос ? Какъв фалш .Каква подигравка с хората по света.А най -смешни са тия с климата .Те така не знаят какво спасяват.Човека от природата или природата от човека.

22

Анонимен

преди 8 години

ще се разчекнат да пробутват Хилари, въпреки че американците не я харесват. Ама тя е послушничка и лесно се манипулира, докато Тръмп е костелив орех и с него по-трудно ще се справят. /Освен да го гръмнат като Кенеди/

21

а

преди 8 години

А Обама като го докараха *** ,Сорос и хомосексуалистите .......... Оправи ли света ? Или само климата може..

20

Анонимен

преди 8 години

Тоя е един надут пуяк .

19

Анонимен

преди 8 години

Тръмп го подкрепят такива които докараха Тиквата на власт.Или с думи прости, слабообразован и селски ИлИкТУРЪТ.

18

анти-барак

преди 8 години

Тръмп - нашият ПРЕЗИДЕНТ

17

Анонимен

преди 8 години

Ако Тръмп стане президент путинофилите ще развеят и американското знаме на Орлов мост !

16

Анонимен

преди 8 години

Кто такой маладец?

15

Анонимен

преди 8 години

Имам пари и ще ви купя.Философията на на тоя *** издиша..

14

Ню Хемшир

преди 8 години

Обаче супер звучи,републиканскките избиратели му казали ,че ще гласуват за Клинтън ,но за Клинтън не гласуват демократите и тя едва ли ще отиде на истинския финал .

13

Анонимен

преди 8 години

Хаха, жалки сте, от щаба на Клинтън ли ви спуснаха тая статия? Голям страх ги гони явно след като са взели да правят кампанията си и в България. И дащо мислите че ние трябва да се интересуваме за тая женица? България си има достатъчно проблеми. А колкото да тая пишман демократка, та тя не успя с мъжа си да се оправи, тръгнала света да оправя