11

Анонимен

преди 8 години

До Само 15000!?Много си зле,много ти разбира кухото канче

10

9

преди 8 години

8 рена съм сменил за 18г. и проблемите с тази марка са като на всички други коли,никога не са ми създавали проблеми сериозни - блокиране на двигатели,пукане на блокове,течове на масла и тн.глупости.Плюят марката тези,които освен германеца и агресивното с 500 коня,друго не признават.Реното е евтина и за парите си много добра кола с евтина поддръжка това е..

9

Само 15000!?

преди 8 години

Че то 90% са за спиране и закриване, т.е. всичко което не се прави от Нисан!

8

Божо

преди 8 години

Каптурчето няма грешка, със 110 коня турбо дизел направо е изтребител и харчи 4 извън града.

7

Анонимен

преди 8 години

Ифчо, нещо си се заблудил, я повери в гуглето къде какво се пройзвежда в Европа преди да се изказваш неподготвен. И караш цитронче оти немаш кинти за хонда.

6

69

преди 8 години

До многознайкото #3:То е достатъчно да ги видиш рената отвънка и/или отвътре, че да ти стане ясно, че щом нещо е толкова насилствено грозно го считат за хубаво, какво е нивото на качеството.

5

Анонимен

преди 8 години

абе карай си френските коли и не ми губи времето, като си толкова отворен, нищо не ти е ясно , аз има ли възможност с два реда да обобща всички проблеми на марката, всека кола си има проблеми, но на някой са прекалено много, не ми се спори, и без това нищо няма да разбереш. лек ден. (ако имаш конкретно питане за марка и модел , питай, ако знам ще ти кажа ако не, аз не съм от тези дето всичко разбират,)

4

Анонимен

преди 8 години

младеж, ти от къде знаеш какво съм ремонтирал, т акоментираш, личи си, че си някой който или е хванал гаечния ключ вчера или си някой който само върти геврека, и вика еее ама само как вози, мога да ти говоря за коли колкото искаш, но ще си загубя времето . старите френски бяха горе долу добре, новите са проблемни с електрониката, защо купиха нисан,за да могат да стъпят на азиатския пазар да си продават колите защото иначе за нищо не им стават, като толкова ти харесва, карай френско,

3

Анонимен

преди 8 години

до 3, карал съм и съм ги ремонтирал повече от 30 години, доволен ли си? ако искаш здрава кола вземи си японска, и някой немски стават, но не и френско, едно е удоволствието от карането друго е когато вземе да ти създава глупави проблеми, ясно?

2

Анонимен

преди 8 години

Рено послъгват само при разхода на гориво. Но всички го правят в различна степен.

1

Анонимен

преди 8 години

френски кИнефчета