17

Анонимен

преди 8 години

Oще ли мислите, че бяхме зле през комунизма?

16

Отвратен

преди 8 години

За да не ме ореже админа ще напиша възможно най-смекчаващото за мнението ми към "бежанците": не ги ХАРЕСВАМ. НЕ ГИ ХАРЕСВАМ да се разбира всичко най-противоположно на това отрицание с всичките му производни. А всеки, който не му е ясно защо то да вземе да се разходи до Овча купел, Пиротска и в Хасково. Желая тотален успех на Путин в начинанието му в Сирия. До крак.

15

rapefugees

преди 8 години

найстина ли? изненадан съм. Аз ги харесвам

14

Анонимен

преди 8 години

Ясно,че белята е сторена. Можеха обаче да минимизират щетите,като направят квоти: 50:50 жени-мъже.Сега всичките тия нерези нямат работа, нямат жени, имат средновековна "култура", е какво очакваме да се случи.

13

Анонимен

преди 8 години

Аз къщата си в провинцията съм я дал на семейство от Мали, без наем, само срещу поддръжка.Имат осем деца и още искат.И други в селото търсят такива семейства да си дадат къщите.

12

Анонимен

преди 8 години

Недоооо, Бойко каза че ще ти помогне, ...... ама друг път !!!

11

ха

преди 8 години

а колата, ако имаше по-хубаво радио веднага я разбиваха или пък акумолатори се крадяха. Знаеше се депото къде е над пазарчето в Овча купел 2. Знаеха се полицаите, които ги прикриват. ДОЙЧИНОВА това е БЪлгария, слез на земята!

10

Анонимен

преди 8 години

Като разюздани се държат. Режимът ги е подтискал толкова години...

9

ха

преди 8 години

аз също съм живял в Овча купел на квартира като студент преди 15 години. На едни от последните спирки на 102 бяха убили жена, на друга бяха я изнасилили. Ако не те прегазят на обиколна е много вероятно да те ограбят около блока. В самия блок имаше наркомани, кражби....а върха беше като тресна БОМБАТА в Горна баня от НАТО. Така че Овча купел си е култов квартал от едно време и там сама жена не знам да живее!

8

Анонимен

преди 8 години

Мама ви софийска, ама като им давате квартири...Нали сте *** и рентиери, свикнали да живеят само от наеми.

7

mda

преди 8 години

Написаното е написано от човек, който има нещо в главата си. Написано е по начин, който е много по ясен и искрен от написаните хиляди сигурно вече статии по въпроса. Истината е че ако сега не се вземат мерки махалото ще ни завърти в другата крайност от толерантност към пълна агресия. Искрено се надявам ( не на политиците или дори полицията) а ан болшинството хора полека лека да осъзнаят какво се случва преди да сме прескочили в другата крайност...

6

сТЕФАНОВ

преди 8 години

Поздравлявам Ви, госпожо, за написаното - без омраза и ултиматум. Абсолютно напълно се солидаризирам с Вашето мнение и призив. И отсега се питам - какво ще правим, ако политиците не вземат спешни мерки по проблема с мигрантите. Страхувам се, че повечето от нормалните граждани ще се радикализират, което от своя страна ще задълбочи конфликта. Сякаш някой точно това иска...

5

Анонимен

преди 8 години

Спасението е само УСПЕШНА ИНТЕГРАЦИЯ.Нека идват и повече, и с жените си, и с децата си.И най-добре е да ги женим за българки, за да имат много деца.

4

Анонимен

преди 8 години

"Сетила се Мара да се побара" и "късно е либе за китка- това се отнася за медии и политици

3

Анонимен

преди 8 години

Глас в пустиня

2

Саркастичен

преди 8 години

По-добре бежанци отколкото селяни от провинцията.Саркастичен съм, ако не сте усетили.

1

Анонимен

преди 8 години

Недо, Недоооооо, не виждаш ли че на глухи пееш ???? На невиждащи писмо пишеш ????