37

Анонимен

преди 5 години

Докато тия на снимката пият бира и замърсяват градинките жените им се бият с ИДИЛ да не говорим че може да свършат някой по-голям зулум, а полицията си чопли носа. Залавяйти и ги пращайте в Кьолн Меркел ги покани кво майната си търсят тука.

36

Анонимен

преди 5 години

ОТГОВОРНОСТ НА ДЪРЖАВАТА Е ДА СЕ ГРИЖИ ЗА СВОИТЕ ГРАЖДАНИ.КАТО КАЗВАМЕ ДЪРЖАВА ИМАМЕ ПРЕДВИД ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ.В МОМЕНТА ОНЗИ ПРЪ*ЛЬО ПРЕМИЕРА ДЪЛЖИ ИЗВИНЕНИЕ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В БЪЛГАРИЯ С АГРЕСОРИТЕ.ДА, ПРИЕМАМЕ ОСТАВКАТА ГОСПОДИН ПРЕМИЕР.

35

Наблюдател

преди 5 години

Незнам до колко си дават сметка т.н. "български политици", реално просто политикани - Наближава времето когато ще бъдат гонени от топлите им местенца по 1 доста неприятен,а и доста болезнен за тях начин ако продължават с тоталното си безхаберие към българския народ и държава.

34

Анонимен

преди 5 години

Меркел ги покани добре са дошли дреме ми за софиянци нека си сърбат попарата.

33

Анонимен

преди 5 години

Ооооооооооо

32

Анонимен

преди 5 години

КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА ???

31

Ели

преди 5 години

За съжаление Неда ще си остане с отвореното писмо... Дано не и се наложи да каже 'Казахме ли ви какво ще се случи'!

30

от Овча купел

преди 5 години

Вчера в Кьолн са бити бежанци от някаква група "Ловци на хора". Днес в "Овча купел" бежанците са се покрили. Не се мяркат въобще по улиците. Дали ги е страх или им е студено един, или "готвят" нещо Господ знае!?!

29

Турбалан

преди 5 години

Колко са зли тия бежанци бе ей! Предлагат бисквити, извиняват се, правят път..., а всъщност може да пътуват за Кьолн за да се включат в масови безредици. Ей, *** народ, а и злобен в страха си.

28

Батакист

преди 5 години

Гледам че сте ударили бая минуси на 29 но това не променя фактите, а те са точно такива каквито са описани в този пост. Ако не се вземат незабавни мерки граничещи с революция, българия ще влезе в поредния цикъл на изчезване от картата както през византийско и турско робство, но този път може и да не се завърне никога на картата.

27

айде марш

преди 5 години

Вижте ги на снимките какви са. Всичките са мъже на възраст между 20 и 30 години. Това не са "бежанци", това са "нелегални имигранти". И като такива, следва да бъдат депортирани там, откъдето са дошли.

26

Анонимен

преди 5 години

Защо не ги пускат в Бояна, на Доган резиденцията защо се ползва за по един партиен събор веднъж на 5 години. Там има място поне за 400 бежанеца, а да не забравяме и барбекюто - там поне още 20тина един върху друг могат да спят.

25

Позор

преди 5 години

Това е поредното предизвикателство пред ГЕРБ с което АБСОЛЮТНО никога не могат да се справят. Но все пак когато почнат да изнасилват жените и децата Ви ще е късно да си помръднете кратуните и да свалите мутрата от власт. Не виждам какво остава освен да се свиете в ъгъла и да хлипате от страх.

24

глед

преди 5 години

В случая трябва да се обърнеш към Сащ,Русия, германия и ес.

23

Анонимен

преди 5 години

Ама какъв е тоя човек дето така псува р.ебакцията?

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен31Май не си ме разбрал? Прочети по-внимателно!

21

Анонимен

преди 5 години

До АнонименTe ще се интегрират и без да ни питат. При нашата демографска перспектива...

20

Анонимен

преди 5 години

Що така бе, хора? Дайте да ги интегрираме...със земята българска! Колкото се може по-плътна интеграция!

19

Анонимен

преди 5 години

Емигрантската криза е измислена и оркестрирана от същите тия Евро Атлантици, на които се кланяте и боготворите, че са ви приели в ЕС.

18

Боко за посмешище

преди 5 години

Аз харесвам емигрантите. Предлагам Боко да ги вземе във Вилага на село да копат лозето. Да не го изнасият и него на края :)