57

Юсуфф

преди 8 години

Кмета на Град София, учителката по руски език ни призоваваше да сме толерантни към талибаните и гостоприемни към тях. Но тя не е от тук и като стане напечено ще си замине за нейното село. За предпочитане с краката напред.

56

veskatodorova52

преди 8 години

До Росица ЗдравковаМНОГО КОМЕНТИРАТЕ,НО КАКВО ПИШЕТЕ?ИЗМИШЛИОТИНИ....ОБРЪЩЕНИЕТО И НАПИСАНОТО ОТ ГОСПОЖА НЕДА ДОЙЧИНОВА Е ВЯРНО,ТОЧНО И ПРЕКРАСНО НАПИСАНО.ВИЕ,ВСИЧКИ КОМЕНТИРАЩИ,ВМЕСТО ДА Я ПОДКРЕПИТЕ,ПИШЕТЕ КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ ...СРАМ НЯМАТЕ ЛИ?ДЕЦА,ДЪЩЕРИ И ВНУЦИ НЯМАТЕ ЛИ?ТОВА НЕ СА БЪЛГАРСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ.

55

пенсионер

преди 8 години

Стига с оправдание че населението застарява и няма кой да работи. Защо са тези роботи , механизация идете на село и вижте едно семейство обработва земята на две три села с тежка механизация. а ако някой иска плодове и зеленчуци да си пройзведе сам..

54

ДО 69

преди 8 години

Като не харесваш атакисти комунизи гласувай за патриотите

53

Анонимен

преди 8 години

Какво им пишете???Те от писма не разбират.Трябват други методи!!!

52

Анонимен

преди 8 години

> И на децата стана ясно, че "има нещо гнило в Германия".Гнилото е, че населението на Европа е застаряващо, а не Европа и трябва работна сила за да продължава да просперира икономически. След края на Втората Световна Война има демографски бум и той е двигателя на днешната икономическа сила на Германия и други европейски страни. Само че двигателя умира. Не им пука кой пускат, мислят, че тези маймуни ще се интегрират, ама няма да стане. Да вземат китайци или някакви други азиатци.

51

Анонимен

преди 8 години

Гласувахте ли за Данчето Фандъкова и ГЕРБ а сега риветеКато дойдат избори мислете за кого гласувате като стоите в къщи по време на избори и негласувате помагате на негодниците и кучите синове да вземат властта ... Явно тази власт не управлява в полза на народа а на чужди интереси Така им нареждат отвън да пускат и толерират емигранти от арабски произход

50

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 55Що бе софияндури, ще гласувате пак за ГЕРБ и за Фандъчкаа за oсраните атакизи и *** ли да гласувам?

49

до коментар 66

преди 8 години

Толкова много правописни грешки, в 5 реда, не бях виждал никога!

48

Анонимен

преди 8 години

И имах чуството че минавам през БЕЙРУТ.А ако мине някоя майка или жена незнам как се чустват.нека Фъндъкова да премине една вечер и да разбере

47

Анонимен

преди 8 години

Аз не мога да разбера защо са настанени там Имигрантите. Наблизо се намират няколко колпераций. Там е НБУ кедето минават стотици момичета.Също близо са военните блокове в който живеят военни с тяхните семейства.Ако стане нещо като в Франция кой ще поеме отговорност. Защо не направят общежитие срещо Парламента за имигранти.Те са хората който са ги приели да влязат в нашата Страна,да си ги наглеждат като ходят на работа.ВЕДНЪЖ МИНАХ ПО ТАЯ УЛИЦА кадето се събират младите мигранти по 100,150 човек

46

Анонимен

преди 8 години

До ЗАПОЧНА СЕТова, което пишеш е вярно.Лично го проверих във файненшъл таймс. И това , което пише госпожа Дойчинова е вярно.Да не говорим за кражбите на документи в квартала.Присвоят си парите ти и документите ти и заминават като българи в Германия. После *** ги търси по турцизираните квартали. А ти плащай за нови документи.

45

Росица Здравкова

преди 8 години

:) ако има някой , който чете да си знае, че има и полицейско присъствие и ред. А всички анонимни са най-вероятно коментирали зареди политически причини и да всяват страх. Ако някой на истина го е страх ... не знам.. шубето е голям страх. бежанците са по-хора и разбрани от ромите и нашите сънародници.

44

Анонимен

преди 8 години

На снимката са инженери , лекари , учители , все интелигентни хора със семеиства

43

ANONIMEN

преди 8 години

VOARAJAVAITE SE BALGARI , EVROPEITSI, DA ZA6TITIM DETSATA SI OT TIA *** NA 21 VEK, GERMANO-TURSKATA GIUVENDIA PREDADE TSIALA EVROPA ,..NA PROTEST VAN TIA *** OT DARJAVATA NI,..DA SI PO4ISTIAT MRASOTIATA KOIATO SA NAPRAVILI , AKO NE DA GI ZAPALIM JIVI DA IZGORIAT , DA NE PRENASIAT ZARAZA ***,..!

42

Анонимен

преди 8 години

И какво да гледаме тоя *** е изсипан там от някой столичанин. Извикайте Фандъкова да изчисти навремето имаше Ленински съботник бригади за чистене сега няма нищо една демокрация ама тя ни се яде нито ще изчисти.

41

Росица Здравкова

преди 8 години

Здравейте, цял живот съм живяла в Овча Купел и наблюденията ми изобщо не съвпадат с тези на Валерия ***. Като перфектното място за живеене между Факлотета и бежанския лагер и по-средата всички наркомани на света ,мога да кажа, че имам само добри наблюдения за бежанците. Групите на които се събират са естествени за млади хора без работа. Да видите огромните групи от наркомани които си имаме, това си е плашещо. А бежанците са културни, възпитани и чисти. Не всявайте страх, не е основателен.

40

Анонимен

преди 8 години

Софиянци нема да квичите нали искате демокрация ето ви демокрация, кой не скача е червен апропо платихте ли си данъците ако не сте отивайте незабавно да ги плащатe, че заема требе се връща и да се полага асфалт.

39

Анонимен

преди 8 години

В СТРЕМЕЖА СИ ДА УГОДЯТ НА ТРИПОЛОВИТЕ И КРАВАРИТЕ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА В МУТРОСТАН СЕ НАДПРЕВАРВАТ ДА ИМ НОСЯТ ИБРИЦИТЕ. ВСИЧКО ТОВА ЗА СМЕТКА НА ОМЕРЗЕНИЯТ НАРОД. НО НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИБИРАТ ЕДНИ МИЛИОНЧЕТА КОИТО ИМ СЕ ДАВАТ УЖ ЗА БЕЖАНЦИТЕ А ВСЪЩНОСТ СИ ГИ ДЕЛКАТ ПОД МАСАТА. КУПУВАТ СИ ГЛАСОВЕ И СЕ САМОНАЗНАЧАВАТ В ПАРЛАМЕНТА И В МИНИСТЕРСТВАТА. КОЛКОТО НАРОД СЪМ ПИТАЛ ГЛАСУВАХТЕ ЛИ? ВСИЧКИ МИ КАЗВАТ ЧЕ НЕ СА И НЯМА И ДА ГЛАСУВАТ! ТОГАВА КАК ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА ЧЕ СИ ИМАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО ОТ МУТРИ

38

РЕАЛИСТ

преди 8 години

ТОВА НЕ СА БЕЖАНЦИ А НАШЕСТВЕНИЦИ