77

Марияна

преди 5 години

Много добре ви разбирам но след като не получавате никаква подкрепа от държавата и от общината има и друг начин кито ще бъде по ефектен покананете момчетата които са от някоя организачия че да ги разкарат но тогава ще доидат и полицаите да видим тогава какво ще направят нашите ще бъдят арестувани а ония поощрени и пак нищо незнам какво друго да кажа освен че са фанатици и неим пука натия изчадия освен че не те са виновн ,а ония от парламента 240буклука

76

Как една грешка води

преди 5 години

до друга, и продължава като верижна реакция.На времето какво е било Овча купел? Ливади за овце, да ама "комунистите" решиха че ще заселят цяла България в София(а сега и целия останал свят) и построихакомунистическите мастодонти-блокове.И цяла селска България се настани в тези блокове и сега реват..имало бежанци, те крадели, преследвали им децата-тях ги е страх и т.нЕто да се видят "комунистите" на какво дередже докараха и страната и народаА народа като си има село, защо се преселва в София

75

Ivan

преди 5 години

До АнонименG-ja Doichinova samo preduprejadava.Upravnitzite da go vzemat na seriozno.

74

Maestro Kanev

преди 5 години

Ami g-da upravnitzi predupredeni ste.Ako stane nyakakva belya Boyko da si zaminava.

73

Анонимен

преди 5 години

България ще се възроди, когато се върне на село, а бежанците щат-нещат ще трябва да станат селяни, за да не умрат от глад.Другия вариант е да отидат по другата европа. Нашата европа е на село.

72

Анонимен

преди 5 години

Те сега подготвят митинг срещу тези, които в началото на 20 век "мобилизираха" целия наличен *** на селяните производители и ги оставиха на просяшка тояга.На непокорните им отрязаха главите и им дигнаха "паметник на незнайния войн".А селяните които не умряха от инфаркт или апоплексия, останаха да си оплакват и майчиното мляко и учеха децата си"учи мама, за да не работиш". Да станеш учен, да мааш ръце и друг да те храни.Срам и позор.

71

анонимен

преди 5 години

А сега къде се скриха тези от Атака нали уж са националисти?

70

Анонимен

преди 5 години

Всички бежански лагери трябва да са извън населени места , за да не пречат на местното население .

69

Milena

преди 5 години

Не им е лесно на хората живеещи блока, вложили са средства да живеят в уютен блок,но намерили лоша инфраструктура и безпокойство.

68

Анонимен

преди 5 години

Добре го е написала г-жа Дойчинова. Силно се съмнявам нещо да се промени, но поне е дала глас на възмущението си.

67

АнаЛиз

преди 5 години

И ние да имаме полза , че сме най бедната страна в ЕС.Ако и в България месечните помощи бяха по 500 евро , нямаше да може да се разминаваме от бежанци . А сега виждаме едни групички от мигранти , които кроят само планове как по бързо да се изнесат от България .... Какво по хубаво от това.Проблема не е в България и е тъпо като някой каже , те дори и в България не искат да останат , не те не искат да останат и в Гърция , където е по добре , не искат в Унгария , искат където има най много лапачка

66

дам

преди 5 години

Какво виждам от снимките 20 бежанци стоят по тротоари и поляни , а в Германия хиляди опипват германки и ги заплашват , ограбват ...Къде се живее по спокойно в България или в даваната навсякъде за пимер Германия .В България ако има останали 2 хиляди мигранти останалите са се изнесли вече и нито един не иска да остане тук , затова проблем няма .В Германия има над 5 мнл турски гастарбайтери има около 2 мнл вече сирийци , пакистанци и афганистанци.

65

Анонимен

преди 5 години

Има едно много лесно решение на този проблем.***.

64

Анонимен

преди 5 години

Никой не знае какво е бъдещето, затова...благодаря за..предсказанията и прогнозите за времето.---Всичко е в Божиите ръце, не в човешките.

63

aa

преди 5 години

До Анонимен 80свиквай ти!

62

как разбирам аз

преди 5 години

Толерантността - уважение от двете страни; Толерастията - едната страна е принудена да уважава неуважителното поведение на другата страна.

61

Анонимен

преди 5 години

Свиквай това е бъдещето на Европа

60

Анонимен

преди 5 години

Авторке на статията, не разбра ли, че Бог стои над политиците.Те какво могат да направят?Те са безсилни, те са като теб и мен.Защо чакаш политиците да ти решат проблемите?Те са на служба, за заплата и на опашка за пенсия, какво очакваш от тях.Яхай метлата и мотиката и на село, барабар с домочадието, па белким си заминат от тук чужденците и бежанците.

59

Стига с тая Германия

преди 5 години

бе,Бойко каза на всеослушание, че го подслушват в къщата Му, та дори и в клозета.Аз казвам, че и мене ме подслушват в къщата Ми та дори и в клозетаи.......правят новини по телевизията.Защо ли?

58

Valentina

преди 5 години

Добре е да се обърне човек към държавниците ни, но проблемът е далеч по-голям от размерите на България. Нашите управници не биха могли да повлияят на Меркел. Нито да изменят световната политика. Постигнаха отклоняване на половин милионен мигрантски поток от България - хич не е малко. Дори непокорната Унгария, докато затвори граници, е пропуснала повече "бежанци" от нас. А ние сме на топа на устата, на портите на Европа и съвсем разоръжени. Да пази Господ.