8

Анонимен

преди 8 години

Кой свали охраната на Местан, докато Пеевски е натискал за оставката му?Според бивш гард на НСО решението е лично на Борисов, шефът на НСО обясни, че е на всички шефове на служби

7

Анонимен

преди 8 години

Комунистическа свинщинa.

6

Анонимен

преди 8 години

Не ме интересува кой с кого се праска в ДПС.

5

Анонимен

преди 8 години

Поредното плоско и просташко заглавие. Не ви ли е срам от себе си? До къде може да стигне този сайт в падението си?

4

Анонимен

преди 8 години

KOY UPRAVLYAVA BALGARIA? A OT 25 GODINI IMA LI TAKAVA DARJAVA? NYAMA ARMIA, NYAMA POLICIA( A SAMO STATISTIKA NA PRESTAPLENIYATA), NYAMA POLITICI( A MAFIA). KARTINKATA E YASNA.

3

SS

преди 8 години

Не разбрах само от кой го е толкова страх.16 часа без охрана и се е наврял на кучето в ***, представете си какви работи е вършил за да се съмнява, че за 16 часа ще го сфитнат.А иначе едва ли е проблем да го сфитнат и въпреки охраната, още повече че сега са се навъдили тесни специалисти в тая работа от Сирия и най вече Авганистан.Те наще може да не са добри в стрелбата с РПГ но авганците не пропускат и няма кво да се надяваш на бронирания автомобил. Ще изгори като свещ в мрака.

2

Анонимен

преди 8 години

Толкова ли е невежа Местан, та се крие в турското консулство? Турчулята - ятагани бол, но нямат ни атомна, да не говорим за водородна бомба. Ако беше в посолството на КНДР, ноу проблем - кой ще го пипне,, най-много някаква хилава резолюцийка да му спретнат.!

1

Анонимен

преди 8 години

Местан настъпил руска мина, но..то не било руска мина, а било кравешко л.йно.