36

Анонимен

преди 8 години

И турция обяви, че скъсва дипломатическите си отношения с Кюрдистан.

35

Щорм

преди 8 години

Така, така виждам много омраза към християнството от страна на 46-47 явно носител на ценностите на "човека" - живков може би? и атеистичния комунизъм.До 45Нещата не са точно както ги казваш. Много хора в щатите вярват в някаква форма на християнство която обаче твърде често е разводнена и примесена с доктрината на толерантността която не е християнска, но там в щатите е и центъра на моралното разложение и сатанинските доктрини изнасяни по цял свят. Управляващите там са неоезичници и сатанисти

34

Анонимен

преди 8 години

"СУНИТИ ---ШИИТИ".....това е новото разделение на арабския свят в Близкия изток---КЪДЕТО , ОСНОВНИТЕ ПОДБУДИТЕЛИ СА РУСИЯ И ИРАН ------ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА --"ЕНЕРГИЕН МОНОПОЛ"-- над снабдяването на ЕВРОПА С ГОРИВА!ЕТО, НЕЩО ---КОЕТО Е ОБРЕЧЕНО ДА НЕ СТАНЕ!!!!!ЗАЩО ЛИ...??!!...ЗАЩОТО "СВОБОДНАТА ТЪРГОВИЯ" ...Е ЗА ВСИЧКИ!!!!

33

Анонимен

преди 8 години

"САЩ в голямата си част е езическа."Имаш предвид протестантска ли? Не, не е езическа. Масата в САЩ е все още много по-религиозна от масата в Европа, макар че гръмогласието на атеистите расте. Но въпросът не е кое е истинско християнство тука! Християните НЕ се трепят на верска основа, а суните срещу шиитите. В момента Русия и САЩ имат нова прокси играчка по оста Иран-СА. За Русия и САЩ, това е война на политически и финансови интереси а не на религия. Това за "сатанинството" е за наивниците.

32

Щорм

преди 8 години

До 31Християнина трябва добре да познава основите на своята вяра и да се стреми да живее според нея. Християнина трябва да познава добре Светите Писания и трябва да чете Библията защото Словото Божи е хляба на живота. Християнина трябва преди всичко да се ръководи от вярата си в Бога, Христос и възкресението и знанието че всеки ще бъде съден според делата си. Колко такива хора ти лично познаваш и колко са сравнени с хората които се ръководят в живота от личната изгода за сметка на останалите?

31

ЗА НЕУКИТЕ:

преди 8 години

ДРЕВНА "ПЕРСИЯ" -----Е "МИНАЛОТО" .....НА ИРАН!!!КАКТО --"ВИЗАНТИЯ" ----НА ТУРЦИЯ!В ИРАН СА МЮСУЛМАНИ-- ШИИТИ!ТАМ ВАЖАТ---ЗАКОНИТЕНА ШЕРИАТА , С ПЪЛНА СИЛА.НЯМА ---НИЩО ОБЩО СЪС ЕВРОПЕЙЙСКИТЕ НРАВИ И ОБИЧАИ.ТАМ -- ЗАКОНИТЕ СА В РЪЦЕТЕ НА АЯТОЛАСИТЕ .ТАМ--ЖЕНИТА СА АБСОЛЮТНИ РОБИНИ И "БЕЗПРАВНИ ЖИВОТНИ"!/..такива са съюзниците на Джуджи.../

30

Щорм

преди 8 години

До 31В православието има много езически елементи които нямат работа там, но са там - доктрината за троицата, култа към "богородица", култа към светците, култа към иконите/идолите и др. Това не е чисто християнство. Чистото християнство е ранното апостолическо християство без примеси на езичество. Истинското, чистото християнство е около Всевишния и изпратения от Него Иисус Христос който идва на земята за да изкупи чрез саможертвата си повярвалите в Него хора от смъртта.

29

Щорм

преди 8 години

До 31Повечето от съвременните хора в България се смятат за православни християни обаче ако ги попиташ в какво се състои вярата им май няма да получиш много смислено обяснение. По скоро те са носители на идеологията на атеизма който им е преподаван от комунистическата система на образование и в която няма място за нещо което е от измерението на духа а не на материалното. Освен това дори и да вземем Православието като пример и то е омесено с езичество.

28

Щорм

преди 8 години

До TulskiНаселението обаче е от наследници на древните перси, то си им личи по вида.

27

Щорм

преди 8 години

До 31Да вземем например България. По време на Царство България Православната Църква е имала голяма роля в обществения живот, след завладяването от атеистичния комунизъм хората са де-християнизирани до голяма степен. Християните са убивани. В България по време на комунизма цари атеизъм и вярата е в идеологията на комунистическата партия. След падането на комунизма бившите комунисти се превръщат в разбойнически капиталисти. Какво става обаче с християнството в България обаче?

26

Щорм

преди 8 години

До 31Вече и голяма част от населението живее по начин който не е християнски а представлява политики на "толерантност" или търпимост към злото и не се различава в огромната си част от хора които не са християни. Християнството като преобладаващо сред хората в Европа е ударено от кървавите атеистични революции организирани от сатанински тайни общества. В САЩ хората до 50-60 години имат християнски ценности, но после настъпва "сексуалната революция" и САЩ в голямата си част е езическа.

25

Щорм

преди 8 години

До TulskiИран са наследници на древните перси/парси които са били зороастрийци чиято религия обаче е извратена в по-късните години като е смесена с езичество. Поради интензивните войни с Византия и Персия и Византия са отслабени и са завладени от ислямистите, от "религията на мира". Персия се ислямизира, както и Византия впрочем на днешната територия на Турция е била част от Византия.

24

Анонимен

преди 8 години

Дарги ми журналисти. Судан не е арабска държава. Там са черни, като мюсулманите извършват терор над друговерците (каква изненада).

23

Do "до това&quo

преди 8 години

да приравниш СА и Иран по този начинси е чисто и просто незнание от твоя странада приравниш СА и Иран по този начинси е чисто и просто незнание от твоя странаБъркаш съвременен Иран с Иран от 70те години, когато е бил по-светски. Западният свят и България нямат приятели нито в лицето на Иран, нито в лицето на СА. Само политиците на големите държави ще си играят на прокси войни чрез тях.

22

Анонимен

преди 8 години

До ЩормНе бъркай малобройния елит или упраляващите с населението на западните държави.

21

Това

преди 8 години

което виждаме е религиозна война на две еднакво екстримни групировки. Няма "добра" страна в тоя конфликт. Западът и Европа не трябва да се намесват. Оставете тая религия да си изживее детските болести, както едно време католицизмът и протестанизмът направиха. Ако има бежанци, настанете ги на техни safe територии. Но не виждам как ще стане, за съжаление, на фона на шизофреничната политика към близкия изток. Светът ще има да пати с тия.

20

Щорм

преди 8 години

Аз се чудя обаче на арабите как така се мислят за "правоверни" а са в съюз с щатите които се управляват от слуги на дявола и тайни сатанински общества. Как може да си "правоверен" дори по техните изкривени разбирания и да си в съюз със слуги на дявола чиито политики видимо са в пълно противоречие с това което пише в корана им? В същото време арабите щом стане нещо плюят по "християнския свят",само че повечето от съвременния западен свят не се състои от християни а от сатанински масонски доктрини

19

Щорм

преди 8 години

Да сведем нещата до базовите основи а те са: Иран са персийци а саудитците са араби. Далеч по-добрите струва ми се са персийците отколкото всякакви араби. Освен това хибридната война срещу Иран е защото има западни интереси към него които искат да го ограбят и "демократизират" особено да "демократизират" петрола му! Американците дори имаха плана да го нападнат, но се отказаха когато разбраха че Иран ще използва т.н. суорм/swarm тактики срещу американската армия и тя ще бъде ударена тежко.

18

Анонимен

преди 8 години

Хизбулла, И.Д, КГБ - всички са от едната страна на конфликта, против мира и демокрацията в света!Всички главорези, с индивидуален почерк!

17

до 20 ха,ха,ха

преди 8 години

Наистина това което си написал заслужава смях, ама голям смях.