33

GEORGY

преди 8 години

da kato kato BNT koqto e sushto kontrolirana ot turciq

32

анонимен

преди 8 години

Какво ще им направят тези отЕС нищо призидента на ЕС е поляк и той трябва да им разреши немците нека си лаят Юнкер се върти като пръднал и нищо нормално не говори и осебено като види бат Бойко сърцето му бие на с над 100 удара в минута .

31

Трей

преди 8 години

Когато те заплашват със санкции по диктаторски маниер по отношение на национални въпроси и вътрешен ред то просто трябва да информираш заплашващите че страната ти официално се отказва от договора или клаузите които дават право на заплашващите да я подлагат на репресии. И готово - няма заплахи и няма репресии защото няма правно основание за такива. Държавите сами се вкарват в състояние на подчинени като подписват договори със задължаващи ги клаузи. Без тези договори никой не може да им каже нищо!

30

Анонимен

преди 8 години

ето ..заробяването е започнало.ЕС командва кой -каде-кога и как..останалите требва само да стоят мирно и да козируват ..а на ЕС им командват от ФАЩ

29

Анонимен

преди 8 години

Краят на ЕС е съвсем близо, щом започва да действа като диктатура!

28

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Абсолютно неприемливо е държавните полски медии да се контролират от полското правителство.За да има правова държава, трябва да се контролират от Мърдок и ЦРУ.

27

БГ

преди 8 години

ЛЕХ ВАЛЕНСА ЖИВ ЛИ Е И КАКВО КАЗВА

26

Кукувица

преди 8 години

Всички официални медии в Германия са подложени на безпощадна цензура. Преди да се критикуват закони в Полша, които са приети с парламентарно мнозинство, трябва да се запитаме с какво мнозинство г-жа Меркел вкара в Германия над 2 милиона арабски специалисти. Вчера един *** е убил момиче на светофар. Как се казва ***? ПЕТЕР- това е името дадено му от БИЛД, което създава впечатление, че пияния убиец е германец. Защо?

25

Анонимен

преди 8 години

Въпроса е колко ценни са евро "ценностите" . Правила измислени от меки китки и псевдодемократи.

24

Анонимен

преди 8 години

До кристинаживея в Полша от 16г и това което сега става си е безкръвен преврат......Полша се връща в ерата на комунизма

23

Анонимен

преди 8 години

DOLU ZION DOLU TAINITE-OTKRITI OBSHESTWA

22

до 4

преди 8 години

Ами разликата е, че в СъвеЦкият съюз се издаваха специални разрешителни за пътуване от република в република(май им казваха путьовки), а в ЕС не се изискват такива.

21

яоо

преди 8 години

До яневЕвроценностите са да ти дойде на гости сомнамбул мда ти оправи леглото и да му благодариш ...Па може и джобни да му дадеш..

20

ЯОО

преди 8 години

Поляците искаха първи демокрация а сега се отказват от нея....Солидарност м свобода и какви ли не претенции имаха през 80 те а сега 35 години по късно се връщат към контрола и цензурата.Ами убедиха се, че медиите са проводник на разрухата на обществото.Какви ли не ,,корифеи" в годините на свободното слово не се появиха за да обясняват плюсовете на демокрацията и пазарната икономика.Резултата е видим у нас след 25 години ,,демократични" промени.Обезлюдяваша територия и ромизация ......

19

янев

преди 8 години

КЪДЕ МОГА ДА ПРОЧЕТА ТИЯ ЕВРО ЦЕННОСТИ ЛИ БЕЗЦЕННОСТИ ЛИ САМО ПИШАТ И ПРИКАЗВАТ ЗА ТЯХ А НЕЩО КАТО КНИГА НЯМА ЛИ?

18

Анонимен

преди 8 години

EMI TO I BUGARIA NE E PRAVOVA DRAGAVA,AMA NIKO NE VIDI I NE CUE.

17

кристина

преди 8 години

Браво Полша, така и трябва.. Вие сте си самостоятелна държава и си имате вътрешни закони, които гласувате в полза на държавата ви, а не в полза на ЕС. Още може да се направи, ако хората гласуват пряко по интернет и досиетата на всички кандидати да се въртят по медиите за да се избере най-подходящият за работата кандидат.!! ЕС скоро ще остане в историята

16

е бе

преди 8 години

До БАЧКАТОРдоколкото знам заплатите при нас са по-високи от тези в германия...за това и имам колеги бачкатори немци та не ми се надувай. а за джамии имаме към 250 хил турци а не като 5 млн.при вас ааа забравих и сирийците ,та бачкай и тях да издържаш....депп.

15

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали е срещу НПО-шниците, но ако от медиите изчезнат разни ,,експерти'' без ден трудов стаж в реалната икономика, отглеждащи котки и кучета вместо деца, значи е добър закон!

14

БАЧКАТОР

преди 8 години

До е как искашМного си назад и много наляво и от статията и от заплатата ми. Бачкай там да издържаш правоверните и напрай повечко снимки на Шьонбрун докато не са го направили на джамия. Айде бис данн и гее цум тойфель .