13

ля ля

преди 8 години

много черноглед народ ей!! само ми хареса идеята за пълнежа с к'фтенца!! малиии!! а как бих сложил една ярешка плешчица и една главичка агнешка и после ако остане място у тия мутански птици бих сложил така вратни пържолки!!е тава е моята рецепта!! Весела Коледа българи!!!

12

Отбелязах пропускаИм

преди 8 години

Изтрили са ми коментараааааа!Само ги подсетих, че са пропуснали да напишат, че сега пуйките се продават със *** в д/пето и тези *** свирят, когато поставената във фурната пуйка е вече опечена.Защо трият такъв коментар, бе?

11

Гастономов

преди 8 години

Моят специалитет е "Пуйка , пълнена с кюфтета "

10

РЕЦЕПТА ЗА БОНФИЛЕ

преди 8 години

Ето я и българската рецепта за коледен обяд/вечеря.Взимате си бонфиленце - свинско(тия дето не ядат свинско не празнуват коледа и без тва - да си ядат пуйките и агнетата). Мятате го на скарата и след 10 мин имате много по-вкусно ядене от тъпата пуйка със зеле

9

Аз

преди 8 години

Извинявам се ..... Хонолулу или Хондурас......???Сещате се .....нали!!!!

8

Ааааааа!

преди 8 години

В коментар 12 написах с какво техническо постижение е обогатена пуйката, която си купуваме за печене.В първото изречение на този коментар 12, вие Днес.бг-ейци, Бог знае защо заменихте названието на това пособие със звездички, но във второто изречение същото това название се оказа допустимо!Помощ, обърках се тотално!

7

бяй Иван

преди 8 години

Ходих на лов и ударих три падпъдъка.Голям банкет ,цялата дружинка хапна,че и остана от месото.А...пропуснах ,че падпъдъците ги сложихме в една пуйка с други пълнежи...

6

някой

преди 8 години

P.S.: Забравих само да добавя, че в магазините продават само цели пуйки, докато свинско месо има на пържоли, на филета, на парчета, на каквото искаш, ако щеш и сто грама ще ти дадат.Хм... странно само как не са забранили думичката "пуйка"???Ми тя може да е много обидна да знаете!Може ли да си такава *** пуйка ***! - Само като пример го давам... Забранете и това за да стане цирка ви пълен!

5

някой

преди 8 години

Да задам аз един въпрос на Илияна Николова:Как да си направим пълнена пуйка по Вашата американска рецепта за семейство от... трима души??? И колко месеца ще я ядем???Стига с тия американски рецепти за десет членни семейства, ние в България ядем ПРАСЕ.Не смея да напиша че ядем и майката на прасето защото ще ми излязат само звездички заради малоумната ц е н з у р а!

4

цък

преди 8 години

Стига с тези пуйки бе, това не е наша традиция, а краварска!!!!!Сърмичките, трушийката, винцето, агнешкото, баниците.... това е Нашето!А, не ускубана и изпекана гарга!

3

Анонимен

преди 8 години

А кой яде *** в Бьлгария бре?

2

Анонимен

преди 8 години

Големи глупости бълвате.

1

Анонимен

преди 8 години

НА РОЖДЕСТВО СЕ ХАПВА СВИНСКО,А ОТВЪД ГОЛЯМИЯ ГЪОЛ КЪДЕТО СЕ ПРАЗНУВА САНТА-КЛАРА ПЪЛНЯТ ПУЙКИ И СИ ГИ ХАПВАТ АЛА МИСТЪР БИЙН.