57

Хайде по-практично

преди 8 години

Мюслитата били кротки. Но в случаи като този, да ги натирят с ритници от Швеция и да ги приемат обратно, само ако посочат онези, които са писали и пускали в пощенските кутии тези заплашителни писма. Фамилиите на заплашващите /не само собствените им семейства/ да получат забрани да стъпват в Европа три поколения подред.

56

тя

преди 8 години

Това са любимите "бежанци" на Меркел ! ЗАПОЧВА се!

55

до 80

преди 8 години

Разбира се, че е по-добре да приемем исляма вместо да бъдем обезглавени. Вие кое бихте си избрали? ------------- Ето го облъчения соро, ето какво ще стане. Едно време, когато предател е отворил задната врата на турчялята да влязат в Царевец, го е направил по същата причина.

54

християнин

преди 8 години

Разбира се, че е по-добре да приемем исляма вместо да бъдем обезглавени. Вие кое бихте си избрали?

53

Анонимен

преди 8 години

Авторката ще даде ли директен линк до материалите си в статията?

52

БАЧКАТОР

преди 8 години

"Европейските ценности" на Европейския съюз до това водят ! Тва е!

51

Анонимен

преди 8 години

Е крайно време е шведите да се размърдат и да си изринат бо"клуците, дето им скапват държавата

50

Анонимен

преди 8 години

Отново крадена статия от блог.бг! Няма линкове към първоизточника, понеже е крадена. Статията я четох в блога преди 5 дни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))))

49

lesno

преди 8 години

Събирате ги всички, качвате ги на самолети- и ОБРАТНО по страните!БАСТА с изнудването, баста със ЗЛОУПОТРЕБА на демократично гостоприемство!Това са зли, прости хора от 12.век!ПОказно ги изгонете, те мнго добре знаят поговорката на ТУРСКИ:ПОКрай сухото гори и суровото! Да си "ОПИЧАТ" акъла! Да си стоят в ИСЛЯМСКИТЕ назадничави държави!

48

до авторката

преди 8 години

Що не давате линк към новината , снимката не е от твитер, липсва също линк!! Кога ще се научите да пишете нормални статии??

47

Анонимен

преди 8 години

Приеми терориста в дома си щото мямало къде да отиде. Той ще те обезглави, а ти ще бъдеш много интелигентен

46

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 69Пич,ще ти следните факти: 1984 г., сапьор, ВНВУ В.Левски - В.Търново, багажното на жп гарата в Горна Оряховица. И имай предвид, че не съм сред ходилите на място след събитието, разказвали са ни, а по-късно ни показваха и някои снимки. Няма нищо общо с бутафорията по филмите.

45

ХХХ

преди 8 години

Трябва да заловите тези които са пуснали писмата и ......да ги интегрирате ! Те са бедни горки мирни бягащи от войната бежанци .....болни и изнемощели ! На времето един велик български Хан спаси Европа от исляма .....сега Европа сама пусна исляма с голямата подкрепа на САЩ !

44

Анонимен

преди 8 години

До БОЛЕН СИДЕРОВЯвно и на кино не си виждал последиците от "слабите бомби, колкото да падне тавана на чакалнята...".Да не дава Господ никому такава гледка, защото остава неизличими спомени за цял живот!

43

aa

преди 8 години

Религията е шизофрения. Ислямът - агресивна параноидна шизофрения. Колкото по-скоро си *** турнат в главенцата западняците, толкова по-добре.

42

Анонимен

преди 8 години

До КукувицаМного умно мнение няма що. Досега да си видял/а някой друг освен простите хора да са пострадлаи от терористи? Първо ще почант от тях защото са най-лесна мишена, а също са толкова виновни колкото и политиците.

41

мм

преди 8 години

Шведките да идват насам , да се спасяват овреме! Европа не е заспала, направо е умряла!

40

Кукувица

преди 8 години

Да режат! Какво лошо. Като започнат от политиците, евромафията, бившите ДС-та и предателите. Има толкова много глави за рязане......докато стигнат до нас- простосмъртните , вече ще са се нарязали до насита.

39

ето

преди 8 години

Швеция не се е вряла да воюва, атаката е срещу супер обществото й и прекрасния й народ - злооба, завист, дегенерация

38

Аз Малдив

преди 8 години

До Анонимен 55Един и същ *** ги пише с различни никове и без ник и сам си подава пасове.