29

Анонимен

преди 8 години

Има ли разлика между Хитлер и сегашните еврогейполитици на запада ? За мен са негови "достойни "духовни наследници. И тези ултра дясни сегашни неолиберали и Хитлер желаеха единствено световно господство с цената на войни и непрекъснато промиване на мозъци. Политици като Тръмп, Льо Пен, Орбан и Сидеров са политици от друга мая. Те знаят , че ще бъдат мразени и постоянно оплювани от същата подчинена на неолиберализма истинска популистка журналистика, но са сигурни че са прави и не обръщат внимание

28

Анонимен

преди 8 години

Защо наричаме популисти хората, които защитават нациите си и скат да ги запазят?Видяхме до какво доведоха отворените граници и намесата в чужди държави....

27

321

преди 8 години

Либерастията и толерастията са новите оръжия на 21 век за поробване и унищожаване не само на отделни държави и нации, а и на цял съюз като ЕС, макар че малките миризливи шапчици няма да допуснат разпада му. Препоръчвам на авторката да научи разликите между толерантност и толерастия, между свобода и свободия и когато ги научи, да се замисли преди да напише подобен ***. Или по-скоро са й наредили да го напише. Такива статии ще зачестят, бъдете сигурни.

26

Сър Пичук

преди 8 години

Май е време толе.рас.тията да се обяви за тежко душевно заболяване. Със сигурност не е нещо нормално!!!

25

СОТИР

преди 8 години

доналд трамп не е пополист, а десен реформатор!

24

Анонимен

преди 8 години

Льо Пен е фашизъм, и популизъм в чист вид! Трябва отново да прочетем историята!Днешните политици са късогледи. И откровено дебилни, единствено поради липсата на контрол и съпротива...Катастрофата, която ни очаква, която ни заплашва, е и наша отговорност...Всички, които мълчат, са съучастници.

23

Живко Марков

преди 8 години

За да са на власт чакат гласа на народа.А като се застъпят за исканията на този народ било популизъм.Я другаря драскач либерал да се огледа.Заради либерализма на управляващите ние не гласуваме.Гласоподавателят ги избира да защитават интереса му а не чужди интереси.

22

Заго

преди 8 години

Ужасно плоска статия . Безцелният либерализъм е точно толкова вреден колкото и фашизма!

21

Анонимен

преди 8 години

Популисти са простите ***.ти които приеха 1 000 000 войска без нто една пушка..

20

Анонимен

преди 8 години

Рузвелт е най-великият президент. той огъна тръстовете и се справи със световната икномическа криза и безработица.

19

Боряно, Борянке

преди 8 години

Не се сърдете на Боряна или на другите писачи(които наричаме журналисти).Хората хранятсемейства и пишат това,което им е поръчано,за което им се плаща.Ние нямаме независимажурналистика.Такава могат да имат само богатите медии.Ние обаче можем да избирамекакво да четем и какво-не.Зад статията и журналиста търсете поръчителя.Той трябвазаслужено да бъде обект на нашето презрение и медията му да бъде пренебрегната отвниманието ни.А ние да живеем достойно,според принципите и убежденията си!

18

Анонимен

преди 8 години

Тоя ако стане президент ще се стъжни на много хора.

17

Анонимен

преди 8 години

шщк

16

До Борянка

преди 8 години

Борянке сложи си бурката и тогава ще си много щастлива... глупостта е безбрежна.

15

Анонимен

преди 8 години

Не знам кой е писал тази статия, но ако беше пред мен, бих си я разпечатал на хартия, бих се изсекнал в нея, след което ще я сгъна внимателно и ще си избърша ***, за да покажа точно какво ми е мнението за гледната точка на автора.

14

Джак

преди 8 години

До istinataДа Волен може и да е нестабилен от време на време, но ако народа го беше подкрепил вместо слугите на неолиберализма сега България можеше да е в съвсем различно много по-добро положение. И това щеше да даде подем на други националистически партии и да промени цялата посока в българската политика. Помните ли каква медийна помия и кампания за омаскаряване се изла върху Волен, не защото е нестабилен а защото движението му е националистическо по своя характер.

13

Джак

преди 8 години

Статията горе съветва неолибералните "западни елити" как да излъжат европейските народи и да ги придумат да запазят нетърпимото статукво на толе7растията. Национализма независимо как го наричат ксенофобия, популизъм и т.н. който всъщност представлява в същността си защита на нацията не е проблема а решението - излизането от нетърпимия модел на нео-либерализма. НМисля че национализма е бъдещето на Европа а нео-либералните сатанински "западни елити" пропадат и се изгубват в дълбините на миналото.

12

Анонимен

преди 8 години

Тръмп и Льо Пен ви казват истината. Толерастните, неолиберални, мултикулти глобалисти са вредни и трябва да бъдат отстранени.

11

Анонимен

преди 8 години

Отворените пазари няма нищо общо с отворените граници и правото на всякакви хора да правят каквото си поискат.Парите са си пари,бизнесът си е бизнес приятелите са си приятели.Ако вие имате приятели и правите бизнес с тях това дава ли ви право да се издрискате в хола?Ами да изнасилите жена му и децата му?Или да му запалите къщата ей така щото сте приятели и ако те не харесват това те не са достатъчно широко скроени и са тесногръди.Отворените пазари не означават избягали затворници и терористи.

10

Джак

преди 8 години

Хората не искат да ги карат да са търпеливи и толерантни към маргинализирани групи от обществото за тяхна сметка. Хората искат стройна и стриктна държава изградена да защитава националния интерес и добруването на гражданите си. Хората искат лидери като Орбан и Путин а не шайка прикрити сатанисти като "западните елити" и струва ми се хората ще получат каквото искат защото времето в което можеше да се търпи "толерантността" мина.