17

Анонимен

преди 8 години

Скоро разбрах,че се се въвеждат още по-високи такси-най-вероятно еко и др.подобни за вноса на МПС от ниския ценови клас и на повечко години и въобще трошляци,използвани за части втора употреба,все неща благодарение на които някои припечелваха добри пари и скърпваха семейния бюджет.Сега вноса ще стане неефективен,разходите ще се избиват доста трудно и познайте,от къде ще идват частите втора употреба! така че този вид престъпност,ще се увеличи още повече!

16

Анонимен

преди 8 години

Бум на кражбите на коли,бум на битовата престъпност,но никой не се оплаква, защото няма смисъл.Бум на убийствата,на възрастни хора по села и градове, с цел обир.Бум на загиналите в катастрофи,въпреки денонощното каране на фарове,което щеше да спаси света от гибел.Бум на броя некадърни шуробадженакорушветчийски корумпирани кияци на държавна хранилка,само щатните мърди гонят седемдесет хиляди,а нещатните пиявици един господ ги знае.Тази разпищолила се болшевишка милиционерска *** да се разтури

15

Анонимен

преди 8 години

Законите се бавят, а депутатите вземат по 3 бона заплата. И аз искам така, мързел до дупка, а заплатката си върви... Но вие сте си виновни, защото ги избирате и преизбирате!!!

14

гост

преди 8 години

ББ от много галене по главата спря да работи... Време му е за пенсия!

13

dakata

преди 8 години

vidimi rezutati

12

Полюция

преди 8 години

Скритото послание на тази съвсем не-платена статия е: ще ви дерем с по-скъпи винетки, но и едно авто-каскенце няма да е зле да си сключите; АКО ИСКАТЕ, ДЕ!

11

Анонимен

преди 8 години

Мила родна гепаджийска картинка - текстове от закона са 1968г. Ми тия дето "коват" законите са също от тогава.

10

Бачо

преди 8 години

До Анонимен от 6Папагал, при комунистите ходех на море на палатка и никога не са ми откраднали нищо.Трудно научих сина като ученик в София да заключва квартирата си. Попитай баба си и дядо си или майка си и баща си какво е било и не ги посрамвай с тези клишета защото сигурно не си бил и роден тогава.

9

Винетко

преди 8 години

От нова година очаквам бум на кражбата на винетки!Чупиш 5 -6 предни стъкла ,после винетка на половин цена и за една вечер си направил 250-300 лев чисти!По закон не краш колата,няма свидетели и т.н-- Невинен!

8

до № 6

преди 8 години

Никога не съм гласувал за БКП/БСП/,но изпадам в див бяс,като чуя нещо,което е оправдание за собствената ни неблагонадежност.Пишете,че сме мързеливи,крадливи,необразовани,само хленчим и се оплакваме,че нищо не става от нас,и спрете да търсите оправдания.Ние сме най *** и мързеливо племе.Но ни бяха виновни турците,после фашизма,след това комунизма и пр.Просто сме некачествен народ това е истината.

7

Анонимен

преди 8 години

Значи лечението е да се купуват некви гадни стари евтини талиги дето няма да имат изгода когато я откраднат.Може би стара дачия,фиати,разни древни пежа и ситроени.Другият вариант е да си наемете някой охрана да седи нон-стоп в колата.

6

Анонимен

преди 8 години

Честит ви Боко Тиквата-цар на престъпниците

5

Жан Габен

преди 8 години

До Анонимен 6Тези дето ни управляваха и сега дето ни управляват, успаха много повече да съсипят държавата за 26 години. Остави тези 45... тия продажници за 26 години съсипаха всичко. Даже и това което остана от бай Тошо. Те не можеха да го боядисат това, да не говорим за строежи.

4

Жан Габен

преди 8 години

Аз па карам мерцедес и в интерес на истината даже не го и заключвам пред нас. Не че не искам, ама се повреди ключалката и може само от багажника. Обаче ме мързи.

3

бачо

преди 8 години

Като Баце шибне данък бабина градинка и напролет ще има бум на кражби на чушки и домати. Няма да се крадат само прасета, не че няма мераци но няма от къде.

2

ha ha

преди 8 години

Някой получава пари от тези джамбази да се мота този закон и да не се приема, иначе, предлага се, гласува се и от утре работи. "Който има желание търси начин, които няма желание, търси извиненния"

1

Наивен гербер

преди 8 години

Как така? Нали на власт е ГЕРБ? Не мога да го повярвам! Нещо лъжете!