21

няма, няма

преди 8 години

Kreti, Германия няма да пламне, ще набута чужденците /нашествениците/ у нас и прецедента ни ще вика урааа!

20

Бачо

преди 8 години

Защо не отворите учебника по история и не проучите от комунизма как се пазят граници бе шмокльовци? Какво въртите г....з ту към Турция, ту към САЩ? Май ви стана навик от едни по-особени паради!

19

Анонимен

преди 8 години

Всички мюсюлмани трябва да бъдат вкарани в концлагери, за да ни е мирна "къщата"! Може би не е демократично, но нашият живот и този на близките ни е по-важен от фалшивата "демокрация"!

18

Суворов

преди 8 години

До МъкаДа не забравяме че "мустакатия" имаше завидна биография,защото преди да стане Канцлер е прекарал Първата световнавойна в калните окопи на бойното поле във Франция, а след това е лежал и в затвора, след неуспешен опит за преврат в Германия !

17

Мъка

преди 8 години

Няма лидери, няма. Голяма мъка в тази държава, а едно време какви фюрери имаше, ееее. Но сега няма. Търпи народе докато се роди скайлендъра.

16

Валентин

преди 8 години

Докато всички толерасти като този от снимката не увиснат по дърветата, за никакъв обратен завой не може да става и дума.

15

Унгарският почин

преди 8 години

Ефективен е само Унгарският модел, всичко друго са половинчати мерки, които ще доведат до нови усложнение /сигурност, финанси/.

14

Анонимен

преди 8 години

Сетил се, ама късно.

13

Анонимен

преди 8 години

do trolovete!Golemi i Nostradamovci i Babi Vangi se navidihte be! Aman ot prodajnici rusofili!

12

Добавка

преди 8 години

Влезеш ли НЕЗАКОННО в ЕС да нямаш НИКОГА право да кандидатсваш за гражданство!!

11

Анонимен

преди 8 години

До 13Напротив, и в Бг между 2003 и 2009 беше повече от добре.ИВСИЧКИ бяха добре. И заможните и не толкова заможните но ви се видя че богатите били "много богати" а пък плебса не бил оценен по достойнство. И докарахте Тиквун на власт та да "прецака" богатите.Е, сега питам Аз, КОЙ е прецакания бе главочи??!!Леваци провинциални!!

10

ha ha

преди 8 години

Значи, "българи и румънци не може, а тарамбуки може" ха сега да видите Вие "кон боб яде ли?"

9

ПРЪЧ

преди 8 години

Просто алчността и стремежа за безгранична власт съсипват света ни!!!

8

Пурчка

преди 8 години

И в Германия е така, а да не говорим за северните страни- съсипаха народа с данъци и глоби. Но споко всеки си шмърка ейртайлс и всички са доволни, а може и ГМО поддуктите да има нещо което те прави пълен роб?

7

ПРЪЧ

преди 8 години

До 9Абсолютно съм съгласен с теб!

6

ПРЪЧ

преди 8 години

Живея в Австрия от 10 години (или 11 не помна точно), но такова дране на народа откъм данъци като в последните 2-3 години не е имало досега! Тъпия им финансов министър мисли какви ли не схеми за грабене от народа си само и само да могат да запълнат бюджета си , защото тука влезна куцо и сакато за да виси на социални помощи! Започвам да си мисля , че в БГ е по-добре да се живее!!! Тук просто вече не ти остават да си вземеш въздух!!! Всичко поскъпва ,а заплатите са си все същите от 2005 до сега!!!

5

Лицемери

преди 8 години

Тоя ходеше по митинги да ги посрещат, сега запя друга песен. Колко ли пъти ще се отметна тези толерасти?

4

Фатка

преди 8 години

Нас не ни пускаха защото бяхме руски автомат на балканския полуостров и всеки българин може да чете и разбира руски. Нас ни отрязаха заради това и няма паток и атомна и кво ли щеш. Оставаме пограничен район на границата смюслитата.

3

Анонимен

преди 8 години

Келфайда. Тази политика на проба-грешка, проба-грешка някак си не може да е единственото решение. Нима не знаеха, че е така още в началото? Нима само българите са опасни, когато ходят някъде? За тях има Шенген и всички "демократични" пречки. А за арабелите е свободно навсякъде. Честно казано Запада е затъпял доста.

2

Анонимен

преди 8 години

Спиране на мюсюлманската армия по външните граници и вътрешен контрол по държавните граници. Проверки на документите при най малък повод вътре в ЕС. и ПРОМЕНИ В ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ЗА БЕЖАНЦИТЕ. АКО ЕИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КАКЪВ ХАРАКТЕР ДА СЕ ЛИШАВА НЕЗАБАВНО ОТ ПРАВОТО НА УБЕЖИШЕ. Срокът за получаване на гражданство и възможност да се гласува да се получава само след 10 годишен престой и изпит по езика, конституцията и историята на съответната държава!!