75

Анонимен

преди 8 години

А и никой не говори за Су27. Доколкото съм чувал, във ВВС тогава е имало лоби да се закупуват рециклирани 23, които Съветите тогава пращали за скраб. Щото офицерята не им се учило нова техника, познавали 21 и 23 от младите си години. За СУ сме нямали пари, имали сме за около 26-27 МИГ29, но после започнала борба вътре във ВВС и докато се намесят "отгоре", цената се вдигнала. Накрая купуваме 18+4 МИГ29 за които не може да се отрече, че толкова години се държаха добре. Ама всяко нещо си има живот.

74

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен - Ами тогава кво врещиш? Кой да я храни тая армия? Са старата съм категоричен, че не ставаше за нищо. Ходил ли си войник и контактувал ли си с така наречения "нисш офицерски кадър"? А в българската политика и сега, ако се вгледаш, ченгета и генерали. Нормално нещо там няма. То и не остана в Бг.

73

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 139 Не виждам някой да е унищожавал МИГ29. Просто си грохнаха. За другите, войната с Израел показа, че не стават за нищо. Когато съкратиха любимата ти "армия" от дебелогъзи шкембелатори и окрадоха народа, та да им нагушат тлъстите вратове с 20 заплати, много направиха фирми и се впуснаха в "бизнес". Та излезе, че не стават за нищо, отвен за крадене и безчинстване. Все пак ги слагам по-високо от милиционерската ***.Наложи се нормалните хола да бягат в чужбина.Затова Бг не е Полша

72

Анонимен

преди 8 години

И Русия и Турция, непрекъснато нарушават нечие въздушно пространство. При това демонстративно. Мисля, че този скандал, който възникна между тях, може да бъде прецедент за противодействие. При нови нарушения, няма нужда вече от ноти и вдигане на придружаващи изтребители! Направо да се изгонва посланникът и да се замразят двустранните отношения, до получаване на публично извинение и финансова компенсациуя за потенциални вреди от заплахата. Да си летят в собствените въздушни пространства.

71

Анонимен

преди 8 години

повече от половината територия на русия е с народи които искат отделяне. например богатите на петрол якутия и башкирия. там хората живеят в жестока мизерия защото всичко е за кремълските олигарси

70

140

преди 8 години

русия няма никакъв шанс срещу армиите на турция и украйна. тя няма и съюзници освен барикадиралия се асад.турция има могъщи съюзници. може и без тях да се справи с русия

69

Путкин тапашонка

преди 8 години

Джуджето *** главата му е до рамото на Ердоган Хахаха недоразвит руснак :D

68

Анонимен

преди 8 години

Че Русия е жертва е вярно.Самолетът беше чакан да наруши турските граници и когато не стана турците ги нарушиха.Преминаха на сирийска територия да го свалят,грубо нарушение на международните норми.Първият ден риториката им беше много войнствена а когато е Русия се наежи смекчиха тона.Второ нарушението на турските граници,всъщност беше преминаване през незаконно анексирани сирийски земи.И накрая двамата(Путин и Ердоган) си мерят ....кой е по-голям?Грешката е,че свалиха СУ-то в чужда територия.

67

Анонимен

преди 8 години

цялата статия ни се струва протурска

66

Анонимен

преди 8 години

Садам Хюсеин и Кадафито изпратили телеграма до Ердоган за спешна оперативка.

65

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 116 Suka!

64

Анонимен

преди 8 години

турция е част от световния тероризъм който се създава и финансира от сащ.свалянето на руския самолет е провокация целяща да се предизвика световна война, което е целта на загиващия американски фашизъм

63

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Suka!

62

Анонимен

преди 8 години

втория шамар на ердоган вече идва. през 2016 турция ще замени 25% от руския газ с катар и азербайджан. голодомора идва в русия.

61

бай Иван

преди 8 години

Потомците на някакъв султан щели да съдят режисьора на турски сериал,защото не представял положитело управлеието на техния роднина.Това е едно от доказателствата от политиката на Ердоган,за имперските мераци на определени кръгове от турсия елит.Турция с това управление ,ще създава проблеми на Русия,ЕС и САЩ.Това ще си проличи от военните действия на Турция срещу ИД,ако има такива???

60

Анонимен

преди 8 години

предстои дребния да изяде още един шамар от ердоган. с докарването на нефт и газ от катар азербайджан и ирак в европа. точно това ще направи турция. гърция ще докара газ от израел и египет от новите находища в средиземно мора. тогава путин ще види кон боб яде ли.голодомора идва

59

Анонимен

преди 8 години

Време е и руснаците да се "освободят" от старо въоръжение. Имат и няколко хиляди ядрени бомби. Време е да видим ефекта от една 100 мегатона. Срамота е да имаш такова въоръжение и да ръждясва по складовете, пък други да ти се репчат. Вече ги видяхме разни подивели недорасляци.

58

Паметлив

преди 8 години

До Анонимендо 116 "Ако светът върви към война,то е защото войната е последния изход на всеки диктатор!"Много добре,но какво тогава са за САЩ десетките войни водени от тях в последно време??????А-а-а,колко съм глупав,войните водени от Америка не са като другите!Те са демократични и благотворни,извор на благоденствие(единствено за САЩ,разбира се).

57

Мучачос

преди 8 години

Султан Ердоган аут.Той и обкръжението МУ са във вреда на Турция.Най голямата му грешка е,че натика в затвора светси настроените генерали,за да организира и подкрепя тероризма на ИД.Неговия фанатизъм ,алчност и имперски мераци МУ изядоха главата.

56

до нострадамус

преди 8 години

А междувременно два-три турски самолета ще отнесат плувката. Дано поне войничетата успеят да катапултират успешно.