39

до 59

преди 8 години

да не са объркали водата с водка на това куче.

38

летящата вещица

преди 8 години

Когато се оставя кола на паркинга на летището, за по-дълго време, има предварителна процедура. Отиваш, заявяваш кога излиташ и кога се връщаш, плащаш (преди години беше 60 лв. за седмица, сега не знам колко е) и след това изчезваш. Всички останали влизат за кратко, паркират, посрещат/изпращат и на излизане плащат. Не може този микробус да виси там 12 часа, с белгийска регистрация, пълен с чанти (а уж бил излетял в 5 ч.) да реагира кучето и да не се вземат никакви мерки. Стига вихте:(

37

Помисли пак

преди 8 години

До ИванА атентата срещу израелските туристи в Бургас?

36

Анонимен

преди 8 години

Сега, горкото куче..

35

Анонимен

преди 8 години

Тия наще добре че не взривиха и некой шофьор..

34

буда

преди 8 години

от утре почваме из младост и люлин да проверяваме и всичките дето ще протестирате срещу свинетките да не се събудите без коли а. плащайте си щото ме помните от едно време още. па за другаря бисеров да не сте казали гъг раи такива.

33

Анонимен

преди 8 години

А бе Българина екзотична животно , ако полиция не върши работа лоша, ако полиция върши работа пак лоша.

32

Сократис

преди 8 години

Аз не виждам нищо смешно във ситуацията защото след тези атентати трябва и ние да сме бдителни и по-добре да се взривяват куфари с дрехи отколкото да се допусне атентат,но трябва да се знае,че намерените през последните дни изоставени чанти и куфари както и днес този уж невинен бус вероятно са тест за бдителността на гражданите и службите.Вероятно с тези "забравени" вещи целта е да се претъпи вниманието и в някой от следващите пъти в тези куфари и чанти наистина ще се окаже бомбата...Внимавайте!

31

Анонимен

преди 8 години

От неназован източник се разбра че това били компоти за зимнинс

30

Има и по лесен начин

преди 8 години

Трябваше да изтръскате багажа в маалето и някое джипси щеше да го прегледа за бомби, вие само трябва да се ослушвате за бум от дистанция.

29

Анонимен

преди 8 години

Още преди 200 години можеха да държат човечеството във необходимата за земята бройка а не днес пак да правят войни за да избият голяма част от човечеството заради глобални климатични проблеми.Папата каза международната общност да действа,какво значи това ,да пуска бомбите и да на избие ?Това са милиарди човешки животи които се готвят да изринат психопатите.Не се вързвайте на борбата с идил тя е повод за започване на войната срещу вас

28

Анонимен

преди 8 години

Чухте ли? Взривили кюлоти Версаче! Човека ги оставил щото трябвало да се прибере бързо при жена си, а нали се сещате че не били нейни!

27

Деян

преди 8 години

Търсих из цялата страница информация за това, че оправдаха Христо Бисеров. НЯМА! За сметка на това има поне 10 различни "новини" за фалшива бомба. WTF се случва с Бисеров, защо никой нищо не пише по въпроса, защо всичко се покрива? Той ли е ковчежникът на Д(п)С?

26

Анонимен

преди 8 години

бав дрогирано куче

25

Един там

преди 8 години

Едва ли ще викат ДОТИ да прави контролиран взрив на *** ...

24

Men

преди 8 години

И сега човека като се прибере и си потърси багажа ще има шок

23

Бъчварова

преди 8 години

Мамка им и кучкари,пробутали са ни ***,а с паржоли го хранихме и пак *** всичко!Сега ще рекат ,че МВР са терористите и гърмят колите и гащите на хората.

22

Румби

преди 8 години

Последно, бомба ли беше или взривиха на някого забравените ***?

21

Анонимен

преди 8 години

Постъпили са правилно. Няма какво да се усуква повече. Така се постъпва във всяка държава. Би било безотговорно, ако бяха игнорирали и буса и колата. Кой нормален оставя микробус пред летището и си излита после, а? Да го намерят и да му лепнат една яка глоба.

20

БГАЛОооооооо

преди 8 години

Еееееееееее,та кой незнае че е Белгийски и е на трафиканти най вероятно извели с фалшиви паспорти бежанци ,но кой ще разбере при тая корупция и буса ще излезе че е краден от България