23

Някой

преди 8 години

До 20Раптор е спрян от производство след демонстрацията са СУ30 поради (цитирам ББС) "Невъзможноста му да завоюва безапелационно господство във въздуха"

22

ф-15

преди 8 години

До Анонимен 19 Оххххх, трольо, трольо! Тези "игрички" в Индия сме ги чували. МиГ 29 къде ли не го сваляха Ф-15. Ирак, Сърбия........"Игричките" ги остави. Су-35 още не са го сваляли щото не е излизал насреща:))

21

Анонимен

преди 8 години

Най-добрите самолети в момента отново са руски. Щурмови изтребител/прехващач/ - Су-30М, изтребител-бомбардировач - Су-34. За Су-35 да не говорим - много добър. Скоро идва и Су-47, за него французите на изложението казаха че бил като НЛО.

20

Анонимен

преди 8 години

Грешката на Су-то не е в самия него, а в това че са го оставили сам като е можело да го придружават изтребители. Но всяко зло , за добро. Путин има полза от тази ситуация. Пълна хегемония над Сирия, а Ердоган гледа в ъгъла за почивка.

19

тъжната истина

преди 8 години

Според изводите на експертите, най-добре срещу руските изтребители се представя F-22 със съотношение 10,1:1 (на един свален американски изтребител се падат повече от 10 Су-35). Съотношението при изтребителите Typhoon е 4,5:1, а при Rafale 1:1. Британците обаче са категорични, че Су-35 е по-добър от американските изтребители F-15, F-16 и F-18. Съотношението при F-15C е 0,8:1 в полза на руските изтребители, при F-18D 0,4:1, при F-18C 0,3:1 и при F-16C 0,3:1.

18

Анонимен

преди 8 години

Не знам за приликите м/у тези машино, но знам една разлика. Су-тата падат като изведро от небето! Една камара станаха курбан на американските машини.

17

Някой

преди 8 години

Това е все едно да сравняваш валяк с велосипед. Приличат си колкото си приличат Канада и Канализацията.! Защо несравните например Ф16 (изтребител) с МИГ31 (изтребител)? Ф- ката няма шанс дори да се приближи, а да го прихване няма техническа възможност даже и теоретична. Нищо че този МИГ31 е на почти 40г.

16

КуРти

преди 8 години

Цяла статия в стил ала-бала колко е як и безаналогов 40 годишния щатски *** изтребител и колко е зле 40 годишния руски бомбардировач. Мухахахахахаха сега в момента летят наистина безаналогови руски изтребители в тоя район, а 40 годишните безаналогови щатски сандъци са приземени до второ нареждане................... Статия типична за този сайт.

15

Анонимен

преди 8 години

Американското лекарство за руските изтребители се нарича Ф-22 Раптор, ултра-модерен стелт изтребител без аналог в света, според тестовете способен да се справи с цяла ескадрила руски изтребители от по-старо поколение.

14

Анонимен

преди 8 години

Хайде да спретнем едно сравнение за Су-35 или един МиГ-29 последна модификация и тези на F-16!!Преди месеци едни бойци от ВВС на Индия направиха една игричка 10 от 10!!Кой спечели??Говорим за пилоти на ВВС на Индия,не такива от ВВС на Русия!!!!!!!

13

9К51

преди 8 години

Сравнението, което е направено е меко казано глупаво ... това са различни машини с различно предназвачение, единственото общо е, че и двете вашини са разработени по времето на студената война. Ф-16 "Сражаващият се сокол" е лек маневрен изтребител за завоюване на превъзходство във въздуха, докато СУ-24 е бомбандировач /наричат го още камион с бомби/ за нанасяне на удари по опорни пунктове на противника. СУ-то дори не е имало ракети за въздушен бой.. наистина подъл турски номер със стрелба в гръб!

12

Анонимен

преди 8 години

И хамериканци и братушки си използват старите щайги във Сирия. Факт!Друго си е да влезе су 47 беркут!

11

Анонимен

преди 8 години

Су-24 няма нужда да бъде свалян. Той сам си пада-има над 120 случая.

10

Анонимен

преди 8 години

Забрави ли са да добавят, че без въоръжение су-24 е най-опасен. Има ли хибини , забрави, всички подават оставки...

9

Анонимен

преди 8 години

Бомбардировач срещу изтребител?!? Забавно сравнение. Конкурентът на Ф-16 е Су-27, като Су-то е много по-добро. Сегашната щурмова машина на братушкиге е Су-30 от поколение 4++, която бие конкурентите от 4, 4+, 4++ и 5 поколение.

8

Анонимен

преди 8 години

И двата самолета са много стари и не стават, Су24 е по-стар.

7

Анонимен

преди 8 години

Няма място за такова сравнение. Не е коректо. Сравнете F 16 със СУ 35.

6

Иванов

преди 8 години

Това беше нож в гърба" - удивено казал Путин на Ердоган. "Не е нож" - казал Ердоган и се изчервил. "И не е в гърба" - съгласил се Путин и също се изчервил

5

Dublin

преди 8 години

Су-24 няма никакви шансове за измъкване, освен ако не разполага с ескорт от изтребители, каквато е обичайната практика при бойни действия....cu-to e frontovi bombardirovac...VINAGI triabva da e s eskort..., no t.k. Igilcite niamat aviacia, se napravi greskata da bude na akcia samostoiatelno...No...se okaza, ce calmite IMALI AVIACIA...E , sega vece tazi greska niama da se povtori...Zativa Putin kaza izricno-NOZ V GURBA...A po-tocno e da sravnite sansovete na F-kite srestu ruskite IZTREBITELi

4

Анонимен

преди 8 години

Добър ден, от хора дето най яката им кола Лада какво да очакваш !