43

Анонимен

преди 8 години

До 53 - И да бяха следели какво се случва зад тях, ако не са /което реално не се знае дали е вярно или не/, на 95% нямаше да има никакво значение.

42

Що?

преди 8 години

Су-24 е невероятно ефективен в Сирия. Разходите му за летателен час са СМЕХОТВОРНО малки в сравнение, с който и да е западен аналог. Той доказа, че стар и евтин в Сирия е по-добре от модерен и скъп. Все пак никой не изключва факта, че самолета е стар и въобще не е предназначен да застава във въздушен бой със западните самолети. Ако искаха това да направят, руснаците щяха да пратят Су-30ките си от базите в Сирия и сега щяхме да имаме не 1 свален Су-24, а 2 свалени Ф-16.

41

ист

преди 8 години

Су 24 - не очаквахме да стрелят срещу нас. Тръгнал да убива а не очаквал.Вратар се оправдава за пуснатите 9 гола. Тренер, не очаквах постояно да ритат къв вратата. Постояно ме изненадваха.

40

Анонимен

преди 8 години

Колегата по-долу го е казал много точно - няма абсолютно никаква база за сравнение. Напълно различен тип самолети. Ф-16 може да се сравнява с Миг-29, еднотипни модели от едно поколение, но това е съвсем отделна тема.

39

тролгеносен

преди 8 години

"168 часа": Ф-16 срещу МиГ-29 - 11:0Без коментар

38

123

преди 8 години

Схема: Wikimedia Commons? Четете ли изобщо какви ги пишите?

37

Анонимен

преди 8 години

До Дедо ГогоАко имаше един Су 34 например до Су 24...........щеше да има и един свален Су-34. Кратко и ясно.

36

Анонимен

преди 8 години

Битка между силни държави нали знаете, че няма да се води със самолети понеже те до един ще бъдат свалени. Самолети и самолетоносачи минават преди такива като Ирак, Афганистан или ИД. Нормална, силна държава с развито ПВО ще свали всички раптори и т.н. Важни са ракетите - крилатите, и най-вече балистичните. Другото са глупости. Неслучайно Русия нарочно развива приоритетно ракети, те биха решили една такава битка. Трябват ти ракети и голяма територия, да понесе ответния удар, а не самолетчета.

35

Анонимен

преди 8 години

Авторите на тази "статия" сравняват ябълки с портокали. Още в самото начало на материала казват, че не могат да се сравняват заради различното предназначение, но след това продължават да сравняват бомбардировач с изтребител във въздушен бой, за да заключат, че изтребителят е по-добър в това??? Що за разсъждения?Очаквам следващия път да сравнявате ТИР с мотоциклет и да установите, че тирът не е толкова маневрен като мотоциклета, следователно е по-лош на пътя.

34

Дедо Гого

преди 8 години

Който се е доверил и повярвал на турците - все е сгрешил ! Защо бомбардировач е летял без охрана от изтребител ? Щото са мислели Турция за приятелска страна. Друг път ! Ако имаше наоколо един СУ 34 /примерно/, "пепелянките" нямаше и да припарят до бомбардировача.

33

Анонимен

преди 8 години

До zeusАма вие безработните стругари сте много информирани за възможностите на самолетите. С такива медии като ПАН, БЛИЦ, АТАКА всеки става експерт :)

32

Анонимен

преди 8 години

що се перчите на чужд гръб неми е ясно,какви комплекси избивате.

31

Анонимен

преди 8 години

До НякойГовориш пълни глупости. Спряна е поточна линия на раптора, защото товари много бюджета, а 200 подобни самолета дори през следващите 10 години никой освен САЩ няма да има. СУ 30 трудно ще оцелее срещу раптор, да не говорим, че раптора няма да се ползва самостоятелно.

30

Анонимен

преди 8 години

При бомбардировките над София през ВСВ нашите истребители са свалили доста от бомбардировачите дори и с таран ! За това те се придружават от изтребители.

29

Анонимен

преди 8 години

Точно сега CNNновините и говорител на Пентагона отбеляза че Русия внася ново оръжие в Сирия ! А икономическите санкции на Турция ще й се отрази доста зле . 60% от газта е от Русия . Туристи и много други !

28

Анонимен

преди 8 години

Как Турция да има по-добри самолети от Русия при положение, че не може да произвежда сама? Тя купува американски трожки. Да, свалиха една летяща тенджара като СУ24, при положение, че руснаците не очакваха да влязат в бой с турците, а спокойно си прелитаха и бяха отстреляни в гръб. Ако има сражение знаете какво би станало.

27

zeus

преди 8 години

До тъжната истинаХаха, и тези проценти са на базата на някакви компютърни симулации, нали. Единствено Ф-22 от американските става за нещо, да кажем, че е на нивото на Су-35 (не и като маневреност де).

26

Анонимен

преди 8 години

При стрелба с ракета с топлинно насочване няма прихващане.

25

Анонимен

преди 8 години

Няма как да се спори, фактите са, че руско-съветските изтребители никога не са имали преимущество в пряк двубой над западно-американските! Историята го доказва!

24

Анонимен

преди 8 години

Абе екип на днес....вие сте куци коне!Но и усойници манипулатори!Кой сравнява изтребител с бомбардировач?