12

ЧКОРПИОН

преди 8 години

ПУЩАЙТЕ КОШЕРИ С ПЧЕЛИ,ОТ АЛЕРГИЯ ЩЕ ИЗПУКАТ ГАДОВЕТЕ

11

Анонимен

преди 8 години

Номерихме,Даеш,боеприсаи...Колко ли грешки още могат да се допуснат в една кратка статия? Експериментите продължават...

10

Snorky

преди 8 години

МИ5, ЦРУ и КГБ харчат за ден колкото Африка за година. Руснаци и американци разполагат с лазери, които изпепеляват хората като мравки през бетона и още куп неща, за които не сме и чували. И всичките тези високоплатени и високоинтелигентни господа с неограничени ресурси и изключителни оръжия не могат да победят ИД вече 2 години?!?!?! Едва ли има някой, който да вярва в това!

9

Жан Габен

преди 8 години

Ето какво са правили пленниците на ИД които са били държани с години преди да ги убият. Копали са като къртици денем и нощем докато издържат. Който не издържи се води безследно изчезнал, който издържи, след време като каталяса съвсем го изкарват и екзекутират публично. Мъже, жени и деца са копали като роби в земята... Луда работа са тия от ИД.

8

Анонимен

преди 8 години

В кухните под мивките, в стаите под креватите на децата, под килимите са намирали капаци със скривалища свързани с тунели дълги но 15 километра. в тези тунели са намирали скрито оръжие, крадени коли, скелети на убити хора голяма част от тях на децата на друговерците които са им служили като прикритие или заложнеци. Това е лицето на терористите.

7

9+9=18. 1+8=9.

преди 8 години

Подземни градове, тунели и тем подобни къртичени са специалитет не само на ИД. Палестина е цялата върху тунели изградени от Хамас и ислямския джихад. Под Синай в египет има тунели по които с джипове и камиони минават. Покрай Бейрут в бившата християнска стряня Ливан Хизбула е направил цял подземен град. От там ислямските лидери с години не излизат, АлКайда също са като къртици под земята Навсякъде са заложели ислямски капани. Ако тръгне военна пехота по тези земи жив войник няма да излезе

6

Анонимен

преди 8 години

Пуснете им газ от единия край и ги чакайте на другия

5

Анонимен

преди 8 години

"Също са и съхранявали оръжия и експлозиви...."По чужд канал обаче казаха, че материалите за направа на бомба са американски!...

4

Анонимен

преди 8 години

нали затова има термобарични оръжия - изкарва черните *** отпод земята добре опечени!

3

Анонимен

преди 8 години

Това го гледах някъде.

2

Анонимен

преди 8 години

Даже сирийската армия въведе термин :"тунелни войни". Копане, слухтене и взривяване...

1

Анонимен

преди 8 години

мишки!