70

Спас

преди 8 години

"Москва се зарече, че нейните бойни самолети ще продължат да изпълняват мисии близо до турското въздушно пространство"???????????????????? Не! Москва каза, че вече пиле не може да прехвръкне, през въздушното пространство на Сирия!!! А без да говори много, изравни мястото на събитието...............!:)

69

Анонимен

преди 8 години

Никакви предупреждения не сме получили. Нито по радио, нито визуално. Въобще не е имало контакт----тоя *** може ли да каже що е катапултирал щом нищо не са чули и видели?

68

чичо Гошо

преди 8 години

До Анонимен 98 Да,ще свали на *** фърчилото!

67

турско печено

преди 8 години

Не смеят да мръднат или пръднат *** след това--с-400-ще ги накаже даже да се приближат към своята граница.Огънят на Слънцепек и ТОС буратино ще отмъсти за перущица и батак.Прилагане рецептата на А.Сахаров за любимия ни поробител.

66

АлексСпб

преди 8 години

Той каза, че е жив и здрав и като го изпишат, ще продължи да се бори с тероризма.По-точно "Я обратился с рапортом к командованию с просьбой оставить меня на этой же авиабазе.Я обязан вернуть должок за командира" - имаше го в репортажа , а не тия високи глупости за "борба с терроризма"..

65

Анонимен

преди 8 години

С-400 е най-модерната ракетна система, интересно ми е дали ще свали нещо :)

64

Анонимен

преди 8 години

"Русия отвръща на удара"...очаква се да покажат кой е по-турчин от турците !

63

Ще си го получат

преди 8 години

Наглостта на турците е покъртителна:от една страна казват,че Русия е приятел,а от другаче защитават сигурността си от руски бомбарировач без бомбен товар,летящ покрайграницата им.Фактът,че показват приблизителния маршрут на сваления самолет означава,че те са наясно чий може да бъде самолетът и какво е правил там.Тезата "не знаехме чий е"е несъстоятелна.Давутоглу нарежда изпълнение на враждебно действие към Русия и сенадява то да не навреди на отношенията с нея.Въпиюща олигофрения!

62

Ха,ха,хааа..ЩО ,БЕ..

преди 8 години

.....КРИЛАТИТЕ РАКЕТИ ..НЕ СА ЛИ ТОЧНИ...ха,хааааааааааа...??!

61

Анонимен

преди 8 години

замисли ли се някой каква полза имат турците от подобна глупост,губят милиарди от туризъм и взаимни проекти с Русия,а и като гледам изказванията на Ердоган доста го втриса.Тук идва въпроса кой натисна копчето,защо точно СУ24 същия де прелита над американска фрегата Хук,кой има интерес да забърка Русия в втори Афганистан,кой ще иска да накисне Турците които много много не се вслушват в съветите на Обама.утре може да свалят самолет и над България добре че можем да се оправдаем с липса на авиация.

60

Анонимен

преди 8 години

До демократА може би ти самия си спинозен, злобен, русофоб! Е нещастието ти е пълно! А за Русия не мисли, те са велики и такива ще си останат!

59

Анонимен

преди 8 години

*** много нахални тия турци бе. Не искат да им се нарушава въздущното пространство.

58

1

преди 8 години

Който плюе Русия, ходи по голяма нужда върху гробовете на дедите си. Явно за това 500 години турците са "присъствали в нас", и пак ще присъстват. За това никой в европа не ни бръсне за слива, защото сме неблагодарници и лижем кой каквото и откъдето ни подаде.

57

Анонимен

преди 8 години

Сега е момента Турция да окупира Крим и да го да го присъедини към Османската империя.

56

Анонимен

преди 8 години

До КонКон с московски капаци си крепостник. Няма лек, да знаеш.

55

Анонимен

преди 8 години

Брях! Русофилите развяха руския пряпорец над Босфора! Смилете се малко над комшиите бе бабаити. Оставете ги барем половината.

54

наблюдател

преди 8 години

смразяващ руски ответен ход съвсем малък турски бабаитлък се иска и С 400 ТРИУМФ ще ги опържи заедно със нато

53

абв

преди 8 години

Гадните *** май напълниха гащите! Ще им излезе през носа и всички телесни отверстия смъртта на двамата руснаци! Действие второ следва! Да му мислят!

52

Анонимен

преди 8 години

дребния получи здрав шамар

51

107

преди 8 години

китай чака да си вземе голямо парче от сибир. не е далече времето