13

Анонимен

преди 8 години

"Турция е достатъчно далече, може не една а няколко атомни бомби да се пускат спокойно..."Пръц!

12

stanimir

преди 8 години

До АнонименПрави ли ти впечатление че получаваш само минуси. Да ти го преведа на по-разбираем за теб език - това означава че никой не споделя *** ти мнение .

11

Боби

преди 8 години

До Анонимен 10Експерте в Балтика е толкова тясно че няма как да не се навлезе във въздушното пространство на някоя страна а и трябва да се вземе предвид че от там минават едни от маршрутите на гражданската авиация което още повече усложнява ситуацията.Военните самолети не летят с включен транспондер освен при ОФИЦИАЛНО прелитане към друга държава това е факт за всички страни. Ще ходя да бомбя ИД и ще включа транспондера за да знае всеки в обсег 500км кой съм аз и какво ще правя???

10

Анонимен

преди 8 години

Само през 2015 г. руски военни самолети нарушаваха въздушното пространство на Финландия, на Швеция, на балтийските държави, бомбардировачи Ту 95 се появиха над Ламанша без летателен план, един МИГ 31 (също без летателен план) едва не се сблъска с норвежки изтребител. Турското въздушно пространство на няколко пъти бе нарушавано, въпреки предурпежденията.Путин отдавна си го просеше и си го получи. Жалко за пилота, но в Русия открай време кой ти брои войниците за хора? да си спомним "Курск".

9

Българин

преди 8 години

Отговорен е този на най-горе, който е дал разрешение. Значи някой голям началник в НАТО или Белия дом, нещо такова трябва да се търси за наказанието. Не знам как такова наказание може да се осъществи по съдебен ред.

8

Анонимен

преди 8 години

ЖИВ МАЙТАП!!!Президентът е готов да обяви война на Русия, а Министърът на отбраната на Ислямска държава!!!

7

агент

преди 8 години

Тия където са го свалили и тия които са заповядали да си стягат багажа за Алах няма да ги оставят спец частите ще им гостуват

6

Акъл

преди 8 години

Тези които искат да бомбардират Турция с атомна бомба, май забравят къде живеят....

5

Анонимен

преди 8 години

ATOMNA BOMBA--VAPROSA E RESHEN--KAKVO CAKA PUTIN?

4

аро

преди 8 години

Русия ще нападне Турция,най вероятно ще изпоузва и атомно оръжие за да покаже на запада че не блъфира.Ще го препише на терористите.Това е едниствения начин да не загуби тази война и да не бъде изолирана.Путин няма друг ход.Освен ако Китайците не се намесят.

3

Анонимен

преди 8 години

До 1Много си ***. Трай си. Не демонстрирай неграмотността си пред всички.

2

лол

преди 8 години

Нюквай!

1

Анонимен

преди 8 години

Ми който го прати там (в Кремъл) - накажете него бре !